sanırım kavanozun kapagını acamadılar 
Hertürlü rüşvet ve şike dönebilir bu şekilde.Noter huzurunda yapılmasını talep ediyorum bu çekilişin![]()
Video Izle Akıllı Tv
Bu ıkı Sıte Saglamdır Belkıde Akıllı.tv Ye Cıkarız Mt.net Olarak
Youtube üyemisin..Link vereyim girebilirsin..Arkadaslar kura çoktan çekildi çıkan arkadas belli. Ancak kimsenin aklinda soru işareti kalmasın diye cekimi video'ya cektim ve şuan video'yu upload edecek SAGLAM bir site bulmakla mesgulum zira cogu error veriyor! Videoyu yukleyebilirsem birazdan hep birlikte goreceksiniz kime çıktıgını.
NOT; youtube kapanmış sanırım giremiyorum free ve "çalışan" bir video upload sitesi bilen varsa yazarsa sevinirim? :bounce:
Youtube üyemisin..Link vereyim girebilirsin..![]()
BU iki sitede uyelik istiyor hocam baska bir yer yokmu?r:
abimmmm bana ver dizliği abimmmevet 9 kısı bakıyo ve PİNİNFARİNA abımde okuyo
Montaj var bu videoda..FakeArkadaslar dizlik @cemalkurc arkadasa çıkmıştır. Gule gule kullansın, hayırlı olsun :cat:
Ben videoyu upload eedecek adam gibi bir yer bulamadim bu yuzden dosyayı rapid'e upload ettim. İsteyen asagidaki linkten indirip seyredebilir cekimi zira 2mb sadece buyuk bir dosya degil. Bu arada youtube'da hesabi olan bir arkadas videoyu topige koyarsa (hayrına-sadakasına) cok makbule gececek. Herkese ilgisi icin tesekkur ederim, gereksiz yere gundemi boş yere mesgul ettim, herhangi bir sürçü lisan ettiksek affola...
Kura çekim video download; http://rapidshare.com/files/118895600/DSCN0208.avi.html
Bence ihtiyacı olan kişiye gitmeli busevgili PİNİNFARİNA ben Mete Han...benimde o dizliğe ihtiyacım var...mümkünse kurayı baştan çekmen mümkünmü...daha açıklamadıysan sonucu benide katarsan çok mutlu olurum...1978 den beri bir dizliğim olmadı...
abimmmm bana ver dizliği abimmm
Montaj var bu videoda..Fake
sevgili PİNİNFARİNA ben Mete Han...benimde o dizliğe ihtiyacım var...mümkünse kurayı baştan çekmen mümkünmü...daha açıklamadıysan sonucu benide katarsan çok mutlu olurum...1978 den beri bir dizliğim olmadı...
Bence ihtiyacı olan kişiye gitmeli bu![]()
sevgili PİNİNFARİNA ben Mete Han...benimde o dizliğe ihtiyacım var...mümkünse kurayı baştan çekmen mümkünmü...daha açıklamadıysan sonucu benide katarsan çok mutlu olurum...1978 den beri bir dizliğim olmadı...