Ücretsiz Kaliteli, Mafsalli Dizlik Vericem ihtiyaci Olan?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hertürlü rüşvet ve şike dönebilir bu şekilde.Noter huzurunda yapılmasını talep ediyorum bu çekilişin :p

Hertürlü rüşvet ve şike dönebilir bu şekilde.Noter huzurunda yapılmasını talep ediyorum bu çekilişin :p

+10000000000000

bana çıtkı belkı sonrada dedıkı vascoyu sevmıyorum vermem ona gıyıp bıdaha cekti :silent:

pirina senı beklıoz ama ayıp yaa işi gucu bıraktım dizim basladı ızlemıyorum bak senın yuzunden, nargile saatim geldi dahala içemedim :p

Arkadaslar kura çoktan çekildi çıkan arkadas belli. Ancak kimsenin aklinda soru işareti kalmasın diye cekimi video'ya cektim ve şuan video'yu upload edecek SAGLAM bir site bulmakla mesgulum zira cogu error veriyor! Videoyu yukleyebilirsem birazdan hep birlikte goreceksiniz kime çıktıgını.

NOT; youtube kapanmış sanırım giremiyorum free ve "çalışan" bir video upload sitesi bilen varsa yazarsa sevinirim? :bounce:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
pininfarina dostum tebrik ediyorum,örnek bir davranış umarım gerçekten ihtiyacı olan birine gider hayır duasını alırsın

Arkadaslar kura çoktan çekildi çıkan arkadas belli. Ancak kimsenin aklinda soru işareti kalmasın diye cekimi video'ya cektim ve şuan video'yu upload edecek SAGLAM bir site bulmakla mesgulum zira cogu error veriyor! Videoyu yukleyebilirsem birazdan hep birlikte goreceksiniz kime çıktıgını.

NOT; youtube kapanmış sanırım giremiyorum free ve "çalışan" bir video upload sitesi bilen varsa yazarsa sevinirim? :bounce:
Youtube üyemisin..Link vereyim girebilirsin..:)

.
Tıkla..
http://www.beatfiltering.com/index....f29098884dc6cf2d0df9ba42307c8ca4158a7ae215834

Begin browsing butonuna tıkla.Youtube karşında.:)

Son düzenleme:
Youtube üyemisin..Link vereyim girebilirsin..:)

Youtube'a uye degilim maalesef dostum :pr:

Arkadaslar aslinda direk çıkan arkadasın ismini buraya yazarım sorun degil hatta verdigim sey atla-deve hiç degil ancak konunun bu kadar onemsenecegini açıkcası hiç tahmin etmedim ve bu yuzden kimsenin kura cekimi hakkında aklında bir "?" kalmaması için elimdeki video'yu upload edip forumda sorunsuzca oynatabilecegim bir adres verirseniz cok memnun olacagım bi-çare.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abi açıklama güzel oluyo böyle.şu an 9 kişi bakıyo.acun ılıcanın program biterken açıkla daha güzel olur

Arkadaslar dizlik @cemalkurc arkadasa çıkmıştır. Gule gule kullansın, hayırlı olsun :cat:

Ben videoyu upload eedecek adam gibi bir yer bulamadim bu yuzden dosyayı rapid'e upload ettim. İsteyen asagidaki linkten indirip seyredebilir cekimi zira 2mb sadece buyuk bir dosya degil. Bu arada youtube'da hesabi olan bir arkadas videoyu topige koyarsa (hayrına-sadakasına) cok makbule gececek. Herkese ilgisi icin tesekkur ederim, gereksiz yere gundemi boş yere mesgul ettim, herhangi bir sürçü lisan ettiksek affola...

Kura çekim video download; http://rapidshare.com/files/118895600/DSCN0208.avi.html

en cok benım ıhtıyacım var abı:salut:

oooohhhh olamaz gıttı dızlık nese gıdene hayırlı ugurlu olsun.

Son düzenleme:
evet 9 kısı bakıyo ve PİNİNFARİNA abımde okuyo
abimmmm bana ver dizliği abimmm :p
Arkadaslar dizlik @cemalkurc arkadasa çıkmıştır. Gule gule kullansın, hayırlı olsun :cat:

Ben videoyu upload eedecek adam gibi bir yer bulamadim bu yuzden dosyayı rapid'e upload ettim. İsteyen asagidaki linkten indirip seyredebilir cekimi zira 2mb sadece buyuk bir dosya degil. Bu arada youtube'da hesabi olan bir arkadas videoyu topige koyarsa (hayrına-sadakasına) cok makbule gececek. Herkese ilgisi icin tesekkur ederim, gereksiz yere gundemi boş yere mesgul ettim, herhangi bir sürçü lisan ettiksek affola...

Kura çekim video download; http://rapidshare.com/files/118895600/DSCN0208.avi.html
Montaj var bu videoda..Fake :p

sevgili PİNİNFARİNA ben Mete Han...benimde o dizliğe ihtiyacım var...mümkünse kurayı baştan çekmen mümkünmü...daha açıklamadıysan sonucu benide katarsan çok mutlu olurum...1978 den beri bir dizliğim olmadı...
Bence ihtiyacı olan kişiye gitmeli bu :p

Son düzenleme:
abimmmm bana ver dizliği abimmm :p

Montaj var bu videoda..Fake :p

sevgili PİNİNFARİNA ben Mete Han...benimde o dizliğe ihtiyacım var...mümkünse kurayı baştan çekmen mümkünmü...daha açıklamadıysan sonucu benide katarsan çok mutlu olurum...1978 den beri bir dizliğim olmadı...
Bence ihtiyacı olan kişiye gitmeli bu :p

Forum rahmetlisi @Mete_Han dostum soz konusu oldugunda akan sular durur! Ama sanirim birileri bu dostane zaafimi kotu amaclari icin alet olarak kullanmaya kalkiyor gibi :p

İşkillenmedim degil hani :jocolor:

Ben kimseyi bişi için kullanmam bilader..İşkillenmeye gerek yok..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar