Ben kimseyi bişi için kullanmam bilader..İşkillenmeye gerek yok..
Gerçekten çok doğru bir kişiye gitmiş bu..
cemalkurc'a ait konular
http://www.motosiklet.net/forum/search.php?searchid=986038
Ben kimseyi bişi için kullanmam bilader..İşkillenmeye gerek yok..
YAkında yeni bir de kask alicam, bence sen asıl o zaman gor beni. Zira suan ki kaskım orjinal italyan benden soylemesi :cherry:
Bunu da mete abi ısrar ettiği için kopyaladım.."sevgili pinin hoca ben Mete Han...TEQU dan rica ettim topiği yeni gördüm...selam saygılar...numaram..537 335 22 33..kısmet olmadı..."
Dostum @Mete_Han istanbulda sen ise adanada nasil msj atabiliyor aynı posttan? Sifreni mi verdin yoksa @Mete_Han'a hayatının hatasını yapmissin bence :queen:
![]()
![]()
abı benım ıhtıyacım vaqr ıste sen gel onu bana ver param yok ogrencı adamım yada kaskın ıcın soz versen he abım
Sevgili @Tequ,
Yine stres yapmaya basladin relax pls. Evt ben orjinal degilim oldukca sıradan bir adamim ve motosiklet'e gonul vermis 600 yıllık geçmişi olan bir halkın uyesiyim. Tum bunlar bana kafi be ustad...![]()
Sıradanlık orjinal olmamaya engel değildir.Sıradan olup orjinal olan çok şey var.. Sen 600 yıllık türksün biz moğolistandan mı göç ettik?
3 kuruşluk dizlik için insanları mı kullanıcam ben ? Yada izni olmadan başkasının ağzından mı yazıcam ? 600 yıllık geçmişi olan bir milletin üyesisinde "relax pls" kelimesi de bu kültüre ait de bizmi farkında değiliz ?
Sıradanlık orjinal olmamaya engel değildir.Sıradan olup orjinal olan çok şey var.. Sen 600 yıllık türksün biz moğolistandan mı göç ettik?
3 kuruşluk dizlik için insanları mı kullanıcam ben ? Yada izni olmadan başkasının ağzından mı yazıcam ? Yazık..
bence büyük cc motoru olanlara vermeyecektin o arkadaşların bence o dizlige ihtiyacı yoktur ögrenci olan arkadaşlara verseydin daha iyi olurdu mesela benim gibi ben motorsikletimi 1200 ytl ye aldım ama onu almak için 2 ay baraj inş. çalıştım tüm paramı ona verdim benim gibi çok arkadaşlar var onlara vermeliydin açıkcası çok darıldım
Peki SerhatTartışılmayacak konuyu tartışma Mehmet Ali abi..
Kalplerinizi kırdıgınıza degmez..
An itibari ile sevgili @Tequ arkadasimizin "nedensiz agresif tutum ve davranısları" yuzunden kendileri ile olan diyalogum "gecici olarak" bu topicde hizmet ve servis dısı kalmıstır.
YEni bir topicde bulusuncuya degin saglikli, mutlu ve RELAX gunler diliyorum kendilerine :rendeer:
yaw boşuna yaygara yapıyonuz . ne war bu kadar büyütecek
@Tequ ,biraz sakinleş loo![]()