onur acaip yanlıyo monero geee![]()
sinana ayıp ettin kimin motoru![]()
sebebini bi arkadasımıza özelden bildirdim , bari burayada yazayım . evet bir defaya mahsus kask takmadım bilerek , artık coğunuz biliyonuz ben moldovada univ. okumaya çalışıyom , burdaki hatunlar motorcu tiplere hasta,bende bu video'yu moldova içi bi tanışma sitesine koycam . bu yuzden kask takmadım . yanlış düşünmüyonuz , bu video tamamen artistlik için , 1 defaya mahsus şeytanla oynaşmaya değer :wiinkk:kardeş millet senin olduğuna inanmıyomu kendini tanıtmak için Ful koruma ve kask takarak YAPIYORSUN
herhalde onuda başarsam büyük ödülü hakederim :queen:Birde Ural La Deneyip Vidyosunu çeksene
:d
sebebini bi arkadasımıza özelden bildirdim , bari burayada yazayım . evet bir defaya mahsus kask takmadım bilerek , artık coğunuz biliyonuz ben moldovada univ. okumaya çalışıyom , burdaki hatunlar motorcu tiplere hasta,bende bu video'yu moldova içi bi tanışma sitesine koycam . bu yuzden kask takmadım . yanlış düşünmüyonuz , bu video tamamen artistlik için , 1 defaya mahsus şeytanla oynaşmaya değer :wiinkk:
herhalde onuda başarsam büyük ödülü hakederim :queen:
marefet tamamen motosikletin zaten![]()
Warya düşünüyorumda ilk defa senin kasksız motora bindiğini görüyorum :queen::queen:sebebini bi arkadasımıza özelden bildirdim , bari burayada yazayım . evet bir defaya mahsus kask takmadım bilerek , artık coğunuz biliyonuz ben moldovada univ. okumaya çalışıyom , burdaki hatunlar motorcu tiplere hasta,bende bu video'yu moldova içi bi tanışma sitesine koycam . bu yuzden kask takmadım . yanlış düşünmüyonuz , bu video tamamen artistlik için , 1 defaya mahsus şeytanla oynaşmaya değer :wiinkk:
herhalde onuda başarsam büyük ödülü hakederim :queen:
zaten korktugumda buydubüyük ödül olarak ben sana bi öpücük veririm![]()
hadi o zaman herkes oraya :queen:ulen elin rus adamı kişinevi birbirine katıyo biz 2 benzinlik arasındaki yolu zor katediyoz..:queen:
Marifet sende ama ben 10 kat iyisini yaparım![]()
Warya düşünüyorumda ilk defa senin kasksız motora bindiğini görüyorum :queen::queen:
Yiyosa uralla yapadam doğru söylüyo
![]()
kişinev kıç kadar yer aman sıkılırız orda..:queen:
sen gel orda sıkılmayı başar , gözlerinden öpçem seni :queen::queen:
arasıra ukraynaya kaçamak yaparsak gelirim..:queen: