Amatör stoppie (arka kaldırma ) videom

Honda cbf'i ikinci deneyişim bu motor üzerinde 5. dakikam felan.denedim ve oldu gibi .açıkcası daha iyisini yapabilirim sanırım ama makına emanet olunca korktum birazcık .bide durduk yerde basıma masraf çıkarmayalım :p

Neysee izleyin bakalım:)

[YT]hzXx45OJQCs[/YT]

Kask göremedimde neyse.. İdare eder olmuş baya çalışmak lazım ben hiç yapamazdım mesela..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar kımse bahane etmesin ya kask falan kimseye laf etmiyorum ayrıca zaten % 80 nınız benden buyuk laf yetıstıremem ama kımsede sıcak havalarda guneslı hawalarda pek kask takmıyokı yani... bence gayet başarılı olmuş daha cok calıssan daha güzel yaparsın....

kask için özür dilerim . hatamın farkındayım . ama normalde kullanırım :)

Hayır kask meselesi değil. Smirnof'u eskiden beri tanıyoruz. Bu konularda hassastır halbuki diye bilirdim..

inan bende sinuzit var ışıklarda vizörü bile açmıyorum arkamdan ne geleceğini bilmiyorum....

arkadaşlar kımse bahane etmesin ya kask falan kimseye laf etmiyorum ayrıca zaten % 80 nınız benden buyuk laf yetıstıremem ama kımsede sıcak havalarda guneslı hawalarda pek kask takmıyokı yani... bence gayet başarılı olmuş daha cok calıssan daha güzel yaparsın....

abi zaten çalışamaycam başka . motor emanetti.motorun acemisiydim ve uzun zamandan beri denememiştim . hala unutmadığımı gördümya o bana yeter

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İyide sen normal değilsin ki... :queen::queen::queen::queen::queen::queen:

hihi , akşam konustuklarımızdan sonra sende bana karsı bişeyler kitleme isteği görüyorum . hadi bişey demeycem aksam soz verdık o kadar bişey kıtlemeycem diye sana :queen::queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
hihi , akşam konustuklarımızdan sonra sende bana karsı bişeyler kitleme isteği görüyorum . hadi bişey demeycem aksam soz verdık o kadar bişey kıtlemeycem diye sana :queen::queen:

Kankanı al öyle gel.... Yanlız başedemessin....:cat::cat::cat::cat:

Başka videolarını sabırsızlıkla bekleyecem..... Düştüklerinide koy buraya ama.... :queen::queen::queen:

Kankanı al öyle gel.... Yanlız başedemessin....:cat::cat::cat::cat:

Başka videolarını sabırsızlıkla bekleyecem..... Düştüklerinide koy buraya ama.... :queen::queen::queen:

kankamı uğraştırmaya ne gerek var . kaçanlar ortada :p Gultekin abi 1 senedir kayıp , taygır yedi ekmeğini şimdi konu dışına ugrayamıyo , bbaday desen o da kayıp :queen: nie acaba ?? elimizde numune sen kaldın,senide idareli kullancam artık :queen::queen:
ayrıca dusmek pek tarzım değildir :bounce::bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar