Amatör stoppie (arka kaldırma ) videom

kardeş millet senin olduğuna inanmıyomu kendini tanıtmak için Ful koruma ve kask takarak YAPIYORSUN

kardeş millet senin olduğuna inanmıyomu kendini tanıtmak için Ful koruma ve kask takarak YAPIYORSUN
sebebini bi arkadasımıza özelden bildirdim , bari burayada yazayım . evet bir defaya mahsus kask takmadım bilerek , artık coğunuz biliyonuz ben moldovada univ. okumaya çalışıyom , burdaki hatunlar motorcu tiplere hasta,bende bu video'yu moldova içi bi tanışma sitesine koycam . bu yuzden kask takmadım . yanlış düşünmüyonuz , bu video tamamen artistlik için , 1 defaya mahsus şeytanla oynaşmaya değer :wiinkk:
Birde Ural La Deneyip Vidyosunu çeksene
:d
herhalde onuda başarsam büyük ödülü hakederim :queen:

GKN

sebebini bi arkadasımıza özelden bildirdim , bari burayada yazayım . evet bir defaya mahsus kask takmadım bilerek , artık coğunuz biliyonuz ben moldovada univ. okumaya çalışıyom , burdaki hatunlar motorcu tiplere hasta,bende bu video'yu moldova içi bi tanışma sitesine koycam . bu yuzden kask takmadım . yanlış düşünmüyonuz , bu video tamamen artistlik için , 1 defaya mahsus şeytanla oynaşmaya değer :wiinkk:

büyük ödül olarak ben sana bi öpücük veririm:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ulen elin rus adamı kişinevi birbirine katıyo biz 2 benzinlik arasındaki yolu zor katediyoz..:queen:

marefet tamamen motosikletin zaten :p

Marifet sende ama ben 10 kat iyisini yaparım :p:p:p

Warya düşünüyorumda ilk defa senin kasksız motora bindiğini görüyorum :queen::queen:
Yiyosa uralla yap :p:p adam doğru söylüyo :p:p

büyük ödül olarak ben sana bi öpücük veririm:p
zaten korktugumda buydu :p
ulen elin rus adamı kişinevi birbirine katıyo biz 2 benzinlik arasındaki yolu zor katediyoz..:queen:
hadi o zaman herkes oraya :queen:
Marifet sende ama ben 10 kat iyisini yaparım :p:p:p
Warya düşünüyorumda ilk defa senin kasksız motora bindiğini görüyorum :queen::queen:
Yiyosa uralla yap :p:p adam doğru söylüyo :p:p

ne işim olur Uralla ,kaç kılo motor , zaten frenler, kend,n, zor durduruyo , üzerine git stoppie dene :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kişinev kıç kadar yer aman sıkılırız orda..:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar