[MT İstanbul]19 Nisan C.tesi sahilde mangal nasıl olur buluşması

GKN

Mangalı kim yakıyor daha belli değil, birbirimizi mi yiyeceğiz? :mrgreen:
Benim adayım mehereremekepenere
eat-drink-smiley-542.gif

bende mhrrm yaksın derim, yaksın pişirsin
ben kendim yirim heralde:mrgreen:

bu efedrin adlı arkadaşta bişeyler yapabiliyosa yapsın .. gerçi zannetiyorum elinden bii iş gelsin ama neyse ((((((((:)

Beni yollayın siz mangal yapın, saolun valla yaa..

Ben gitmiş olacağım cumartesiye :salut:

sen gidiosun yani gürki:salut:

size ben burger kingden çocuk menüsü alırım ateşte ızgara, aha bak bu mesaj reklama girdi şimdi, erhan mesaj atar para ister şimdi benden :queen:

Mangalı kim yakıyor daha belli değil, birbirimizi mi yiyeceğiz? :mrgreen:
Benim adayım mehereremekepenere

muarrem mangal kömürünü skutırın egzozu ile alevlendiriyormuş :queen:

dicek soz bulamıorum cok duygulandım:pale:

nys artık ufak bi hortum getircem yanımda depodan ceker benzini dokerim komure yanar yelleme işini buluruz bi motor ona yaptırırız:p:p

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
mangal kullanma ehliyeti mi var len (((((((:)

Alp_Tunay tarafından ilk önce yazılı, sonra mangal başında sınava tabi tutuluyorsun, geçersen ehliyetini alabilirsin. Ehliyetsiz mangal başına geçmek çok tehlikeli, kendini düşünmüyorsan o mangaldan yemek yiyecek insanları düşün. Malesef ülkemizde mangal kültürü yavaş yavaş gelişiyor Cem. :cherry:

Alp_Tunay tarafından ilk önce yazılı, sonra mangal başında sınava tabi tutuluyorsun, geçersen ehliyetini alabilirsin. Ehliyetsiz mangal başına geçmek çok tehlikeli, kendini düşünmüyorsan o mangaldan yemek yiyecek insanları düşün. Malesef üklemizde mangal kültürü yavaş yavaş gelişiyor Cem. :cherry:

abi ben caardım alp abiyi siz beni yersiniz die gelmem dedi alıcaktım yoksa ehliyeti ben:queen::queen:

şu adama egzost demeyin ucu bana dokunuyo ((((((:):queen::queen::queen:

dimi kuzen tek egzost 4 delik:p:queen:

Son düzenleme:
Alp_Tunay tarafından ilk önce yazılı, sonra mangal başında sınava tabi tutuluyorsun, geçersen ehliyetini alabilirsin. Ehliyetsiz mangal başına geçmek çok tehlikeli, kendini düşünmüyorsan o mangaldan yemek yiyecek insanları düşün. Malesef ülkemizde mangal kültürü yavaş yavaş gelişiyor Cem. :cherry:

mangal yakmadan once kömürlerin havaları ve ızgaraların işaretçi ve ışıklarını kontrol ediniz ..

herzaman full koruma ile mangal başına geçin mümkünse kaliteli deriden (dainese) yelpaze kulanın .. bunların goretex olan gazete tipi yelpazeler şeir içi mangallarda sizi rahat ettirir

:bounce::cherry:

Ben cok güzel yellerim

Yellerim derken (mangalı):queen:

ben demedim mi elinden bi iş gelmiyo diye . yellemeyi nerden yaptıgını biliyoruz :queen::queen:

Son düzenleme:
offf fena fena inşallah gelcem bende offff valla sahilde bide buz gibi bi bira valla yemede yanında yat aman ama kumlu sucuk veee boşa alınan peçete olmasında geri herşeye varım ben :):):)

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Son düzenleme:
patron bunla galiba bütün mt yi doyurcan :):):):) bunun yanında bi kaçta dana felan al anca yeter

bu bizim dürümcü ali dayının motoru degilmi .. dürümtor..

(((((((:)

jesse; ben demedim mi elinden bi iş gelmiyo diye . yellemeyi nerden yaptıgını biliyoruz :queen::queen:[/QUOTE' Alıntı:
Egsoz 'tan nerden olucak egzos derken (benim deil motürün) senin aklın baska yerlerde:queen::queen:baska yerde derken (mangalda):queen::queen:

buarada hazır malgalmı alıcaz yoksa biri getiricekmi bunlardan bahsedin bana:queen::queen:

hazıra ne gerel var olüm sen evden getircen işte sormana ne gerek var:mrgreen:

Egsoz 'tan nerden olucak egzos derken (benim deil motürün) senin aklın baska yerlerde:queen::queen:baska yerde derken (mangalda):queen::queen:

araba nerde
müşteride ..
para nerde..
yarın vericek...
araba nerde?
müşteride..
para nerde
yarın şey edicek...:queen::queen::queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar