Mangalı kim yakıyor daha belli değil, birbirimizi mi yiyeceğiz? :mrgreen:
Benim adayım mehereremekepenere
![]()
bende mhrrm yaksın derim, yaksın pişirsin
ben kendim yirim heralde:mrgreen:
![]()
Beni yollayın siz mangal yapın, saolun valla yaa..
Ben gitmiş olacağım cumartesiye :salut:
sen gidiosun yani gürki:salut:
mangal kullanma ehliyeti mi var len (((((((![]()
muarrem mangal kömürünü skutırın egzozu ile alevlendiriyormuş :queen:
Alp_Tunay tarafından ilk önce yazılı, sonra mangal başında sınava tabi tutuluyorsun, geçersen ehliyetini alabilirsin. Ehliyetsiz mangal başına geçmek çok tehlikeli, kendini düşünmüyorsan o mangaldan yemek yiyecek insanları düşün. Malesef üklemizde mangal kültürü yavaş yavaş gelişiyor Cem. :cherry:
şu adama egzost demeyin ucu bana dokunuyo ((((((:queen::queen::queen:
bu efedrin adlı arkadaşta bişeyler yapabiliyosa yapsın .. gerçi zannetiyorum elinden bii iş gelsin ama neyse ((((((((![]()
Alp_Tunay tarafından ilk önce yazılı, sonra mangal başında sınava tabi tutuluyorsun, geçersen ehliyetini alabilirsin. Ehliyetsiz mangal başına geçmek çok tehlikeli, kendini düşünmüyorsan o mangaldan yemek yiyecek insanları düşün. Malesef ülkemizde mangal kültürü yavaş yavaş gelişiyor Cem. :cherry:
Ben cok güzel yellerim
Yellerim derken (mangalı):queen:
jesse; ben demedim mi elinden bi iş gelmiyo diye . yellemeyi nerden yaptıgını biliyoruz :queen::queen:[/QUOTE' Alıntı:Egsoz 'tan nerden olucak egzos derken (benim deil motürün) senin aklın baska yerlerde:queen::queen:baska yerde derken (mangalda):queen::queen:
Cumartesi günü için bu motoru ayarlayabilirsek iyi olucak
![]()
Egsoz 'tan nerden olucak egzos derken (benim deil motürün) senin aklın baska yerlerde:queen::queen:baska yerde derken (mangalda):queen::queen:
hazıra ne gerel var olüm sen evden getircen işte sormana ne gerek var:mrgreen:
araba nerde
müşteride ..
para nerde..
yarın vericek...
araba nerde?
müşteride..
para nerde
yarın şey edicek...:queen::queen::queen::queen: