MT Süper Sport Kullanıcıları - Tanışma ve Bilgi Paylaşım Başlığı

Vay bee desene bir street bike tutkununu daha kaybettik:cherry:

Bu arada ErTech hayırlı olsun, umarım bu motoru pert etmeden kullanabilirsin:p

Çok teşekkür ederim... :rendeer:

Edy

C.tesi gecesi çok geç uyuyabildim. Birde yağmur olunca geziye çıkmayı göze alamadım... Önümüz bahar daha çok gezeriz... :rendeer:

Siz yağmurda olsa süper bir gezi yapmışsınız... Açıkcası korktum biraz yağmur olduğu için... :)

edy

hoşbulduk teşekkürler, riva demek güzelmiş, herhangi bi topic var mı saati, toplanma yeri vs.'si ile ilgili bilgi alıyım?

detayları bu hafta içi buraya yazarım. pazar veya cumartesi olur büyük bir ihtimal. genelde sabah erken çıkıyoruz yol kalabalık olmadan 9.30 gibi.

Edy

C.tesi gecesi çok geç uyuyabildim. Birde yağmur olunca geziye çıkmayı göze alamadım... Önümüz bahar daha çok gezeriz... :rendeer:

Siz yağmurda olsa süper bir gezi yapmışsınız... Açıkcası korktum biraz yağmur olduğu için... :)

en doğrusunu yaptın, yeni motor sonuçta alışman gerekli. z750 den biraz farklıdır. eminim farkı biner binmez hissetmişindir. rivaya bekliyorum seni.

Z 750'den farklı... Eğilerek kullanmaya alıştım diyebilirim; ki 600RR diğer SS'ler kadar eğilmeden kullanılabiliniyor. Virajlara daha dikkatli ve daha farklı bir şekilde girmek gerekiyor. frenleri çok çok çok iyi... Hızlanmasına çok dikkat ediyorum, Z 750'de iyi hızlanıyordu ama bu üst devirlerde inanılmaz ivmeleniyor...

Alıştıkca hoşuma gidiyor... :)

Edy

vay pertekinim hayırlı olsun :) Altında paralansın :)

ErTech, hayırlı olsun kaasız sürüşler:rendeer:

edy ,fotolar süper yamurda deri tulum giymişsin deri suyu çekmiştir daha ağırlaşmıştır iyi cesaret sizinki. ben hayatta yamurda binmem racinge cross ne güne duruyor :p

edy

ErTech, hayırlı olsun kaasız sürüşler:rendeer:

edy ,fotolar süper yamurda deri tulum giymişsin deri suyu çekmiştir daha ağırlaşmıştır iyi cesaret sizinki. ben hayatta yamurda binmem racinge cross ne güne duruyor :p

deri biraz ıslandı ama okadar olur. camın arkasına geçtik, hızımızıda bıraz yükselttik, sorun kalmadı yağmur uzerimizden kayıp gitti. babam benden çok ıslandı uzerinde yağmurluk oldugu halde. sadece çizmenın kenarından biraz su gırdı ayaklara okadar. hızlı gidince su fazla durmuyor uzerinde tabi canım arkasına girmek gerekiyor. bende birde supermoto var daha çok ıslanıyorum ona bınınce. grenajlar yağmurun uzerıne gelmesını engellıyor. ama motorun halini görmenız gerekiyor resmı cekıp koyacam. acayip kırlendi. nasıl temızleyecem onu dusunuyorum şimdi.

bende zaten temizlemesi zor olucağından yamurda binme taraftarı değilim :) yoksa yamurda çok zevkli :cat: donuma kadar ıslanıp kuruduğum 390km ilk gezim olmuştu ordan biliyorum:rendeer:allah kolaylık versin işin zor temizle dur şimdi motoru cilala :bounce:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
edy resimler süper . açık konuşmak gerekirse ÇOK KISKANDIMMM BEN YAAA :queen: :p motorumus yok die ne bu yaa :salut: bilerek mi yapıonuss:pale: kazasız belasız güzel günlerde kullanın inşallah. plakanda süpermiş haa

edy

edy resimler süper . açık konuşmak gerekirse ÇOK KISKANDIMMM BEN YAAA :queen: :p motorumus yok die ne bu yaa :salut: bilerek mi yapıonuss:pale: kazasız belasız güzel günlerde kullanın inşallah. plakanda süpermiş haa

teşekkürler eftelya , umarım sende bir gün istediğin motora kavuşursun.

ertekin abi hayırlı olsun cok sevindim bole birden gorunce senin adına allah baska kaza bela vermesin:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
teşekkürler eftelya , umarım sende bir gün istediğin motora kavuşursun.

teşekkürler , ama çok zor bişe bu :mrgreen: benim sibiryaya falan taşınmam lazım kendi motosikletimin olması için .:p

Ertekin hala fotolarını göremedik senin motorun :)
Biri çeksin şu adamın motorunu , akşam gizli gizli turliyip eve giriyorsun heralde :p
Edy'nin dediği gibi binmeden motora alışamazsın. Al motorunu çık Riva yoluna güzel havada , virajların tadını çıkart.
Ama dikkatli ol alışmadan sınırlarını zorlama , o virajlar insanı kandırıyor:)

Bu arada bu parça benden size gelsin :cherry:
[YT]c_qXRa6lN4E[/YT]

Son düzenleme:
Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Ertekin hala fotolarını göremedik senin motorun :)
Biri çeksin şu adamın motorunu , akşam gizli gizli turliyip eve giriyorsun heralde :p

n718275738_800839_9720.jpg

n718275738_800840_99.jpg

Bu versiyon sanırım Türkiye'ye gelmez.
bigcbr600rrspecialeditiri5.jpg

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bu nedir Görkemcim, cıbırlı hatuna yazan fazerlı haşün delikanlının hazün öyküsü mü?:mrgreen:

Sağolasın Skullhunter...
Tekrar yazıyorum güle güle kullan Ertekin... Çok şık motosiklet.

Aşağıdaki replica da çok güzelmiş...

aYe
Sonunda çocuk hızlı sağa "IIYUVV!!" diye girince "BAMM!!" diye önündekine vuruyor ve "TAKTAKTAK" yerde... çok etkiledi beni :salut:

:p

*aslında bu parça benden Bambam'a gelsin :rendeer:

Son düzenleme:
edy tebrikler güzel gezi yapmışınız yağmurda herkesin harcı değildir ama bir o kadarda tehlikeli tabı.

ben parçayı beğendim görkem hatunu beğenmedim ama :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar