MT Süper Sport Kullanıcıları - Tanışma ve Bilgi Paylaşım Başlığı

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ne olcek bunlar tatlı su motorcusu işte bathu :mrgreen:

engin kardeş gelmek isterdim ama başka zamana inan :rendeer:

engin kardeş gelmek isterdim ama başka zamana inan :rendeer:

Üzme kendini daha yaz yeni başlıyor.

tabi buluşacağınız yeri yazarsanız duruma göre gelebilirim.:cat:

ben Edy, ennginn benim babam olur. onun adıyla açıkmış online mış kullanıcı adını değiştirmeyi unuttum

kavacıkta 9:00 - 9:30 gibi buluşmayı düşünüyoruz, ordan otobandan tekirdağ, yolda katılmak isteyen arkadaşlar olursa o yol üzerinde bir yerde gruba katılabilir. gelmek istersen sana tel nomu gönderiyorum. gelecek olursan ararsın.

Son düzenleme:
cnm öpt senı :mrgreen: yakında akrep kardeşliği kalmıcak ben devila transfer olucam :)

olm koca motor evemı sokulur oha fln oldum yanı :p

e dedimya ben onu tv koltuğu diye aldım :mrgreen: allahım yarabbim:cherry::rendeer:

bu modelin zx6rr olanı çamaşır yıkıyor ama bunun gibi çok amaçlı değil :queen::queen:

Bir haftadır hava durumunu takip ettim hergün yağmurlu dedi meteroloji.Bu yüzden çanakkaleye gidecekken gidemedik. 7 gündür yağacak derken c.tesi pazara sığdırdılar yağmuru. Bugün cam çerceve açık hava güneşli, yani yarın Tekirdağa gidip köfte yemek ve Tekirdağ MT toplantısında da arkadaşların çayını içmeye gidecez. Başka yolu yok. bunaldık artık.Bekleriz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
tv koltuğun süpermiş bathu , peki ailenle mi kalıyosun ? eğer öyleyse melek gibi bir annen olmalı . :) ben evin salonu değil evin önüne motosikletle gelsem bayrak direğinde sallandırırlar beni . :mrgreen:

oo slm millet
benim ss yok ama tutkunu olarak bizde buraya uğrayabiliriz dimi:p gerçi ilerde olacak ama şimdilik yok işte:)
bu arada bathu tv koltuğu süper olmuş:queen: yav keşke benim de fırsatım olsada motorumu evin içine sokabilsem:cherry:

Tekirdağ gezisinde hız ortalamanız ne kadar olacak?müsait olursam katılmak isterim.

edy

ss makinalar:)
bende bi 125 lik bulup katılmak sterdim ama yalnız kalmaya katlanırım:)
ondan aye leri söyledim:bounce::cherry:

:) önceden çıkardın biz yetişirdik. motorun üzerine çıkınca zaten yanlız kalıyoruz. öenmli olan durdugun zaman muhabbet nasıl. umarım aye'de gelir . akşama bana haber verecek gelip gelmeyeceğini. hava yağmurlu gösteriyor fakat son 3 gündür yağmurlu gösteriyordu gram yağmur yağmadı. ben yağsada yamasada binecem yarın

:) önceden çıkardın biz yetişirdik. motorun üzerine çıkınca zaten yanlız kalıyoruz. öenmli olan durdugun zaman muhabbet nasıl. umarım aye'de gelir . akşama bana haber verecek gelip gelmeyeceğini. hava yağmurlu gösteriyor fakat son 3 gündür yağmurlu gösteriyordu gram yağmur yağmadı. ben yağsada yamasada binecem yarın

O zaman akşama haberleşelim kesin... Hep beraber...
Bu ayecan kankilisi yağmur varsa gelmez ama söyliyim:cherry:
Bu arda akşama Taksim Redbo'dayız... Topic açıldı...
Gürkan ile birlikte gidiyoruz...
Gelen olursa bekleriz:)

tv koltuğun süpermiş bathu , peki ailenle mi kalıyosun ? eğer öyleyse melek gibi bir annen olmalı . :) ben evin salonu değil evin önüne motosikletle gelsem bayrak direğinde sallandırırlar beni . :mrgreen:

uzaktan kumandası bilem var:p ailemle kalıyorum:cat: kapalı garajda chopper var kapının önünde cross var evin içindede tv koltuğum var :mrgreen: :rendeer:

O zaman akşama haberleşelim kesin... Hep beraber...
Bu ayecan kankilisi yağmur varsa gelmez ama söyliyim:cherry:
Bu arda akşama Taksim Redbo'dayız... Topic açıldı...
Gürkan ile birlikte gidiyoruz...
Gelen olursa bekleriz:)

redbo'yu zengin ettiniz :p :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar