sizin kız kim yafffff:silent:
Gelince görürsün..... Bu arada adını eklememişsin listeye?... :silent::wiinkk::wiinkk:yooooooooo çok merak ettim kimki bu![]()
Gelince görürsün..... Bu arada adını eklememişsin listeye?... :silent::wiinkk::wiinkk:
bizim oğlan bizim kız yatın uyuyun artık bu gece nöbetçi benim :queen:
Katılım LİSTESİ (Herkes ismini kendi eklesin)
1-forrap
2-Marchocias +2
3- Sessizco
4-hızlı cesi 2
5-apv41
6-bizim oğlan
7-marina +1 :queen:
toplantınız cumartesi akşamı olsaydı süper olcaktı valla biaksilik olmazsa izmir ve kuşadasına gelmek istiyorum,hepinizi biarada görme şansım olcaktı olsun bende cengizle selam gönderirim hepinize.
biz onun GEÇMİŞİNİ silmemişmiydik :queen:
yok abi ben onun geçmişini tekrar geri yükledim..cin gibi oldu cinnn....:queen::queen::queen:
mekanı kısaca tarif edeyim...
buca koop. otobandan gelenler için çok kolay bi yerde.otobandan bucaya girip 2 kavşaktan sola içeri giriyorsunuz...dümdüz geniş bir yol var o yoldan giderken sağda hasan ağa unlu mamülleri göreceksiniz onun karşısındada günay market var, günay marketin yanında ara sokağa girince mağarayı görebilirsiniz...
içeriden gelen için ise kaynaklar gölet istkametini takip edin buca koop'u bulursunuz...
mekanı kısaca tarif edeyim...
buca koop. otobandan gelenler için çok kolay bi yerde.otobandan bucaya girip 2 kavşaktan sola içeri giriyorsunuz...dümdüz geniş bir yol var o yoldan giderken sağda hasan ağa unlu mamülleri göreceksiniz onun karşısındada günay market var, günay marketin yanında ara sokağa girince mağarayı görebilirsiniz...
içeriden gelen için ise kaynaklar gölet istkametini takip edin buca koop'u bulursunuz...
iyi de ben o dediğin yerlere de nasıl gelinir onu da bilmiyorum. önce o noktalara nasıl gelinirin tarifini de verebilir misin sayın chatkut:cat: