[İzmir MT] 4 Nisan Cuma "Kaptan Mağara Adamları" Buluşması -Mağara-

bizim oğlan bizim kız yatın uyuyun artık bu gece nöbetçi benim :queen:

yaw mekan tam benlik beee:queen::queen::queen::queen::queen:

jr. ArapKadri ile beraber gelebilirim:)
(kandırabilirsem )
nostalci yapacam oğlumla beraber mağaradaaaaaaaa:queen::queen:

bizim oğlan bizim kız yatın uyuyun artık bu gece nöbetçi benim :queen:

hayırlı nöbetler dilerim:)
ALLAH KABUL ETSİN NÖBETİNİ:queen::queen::queen::queen::queen:

Son düzenleme:
gittardando yazarsanız sevinirim listeye...

tuğçe, bak gelmezsen ayıp olur bu kez...

Cuma akşamı görüşmek üzere millet, seviyorum, özledim sizi...

nöbeti ben devraldım chatkut'tan, rahat uyuyun...

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
toplantınız cumartesi akşamı olsaydı süper olcaktı valla biaksilik olmazsa izmir ve kuşadasına gelmek istiyorum,hepinizi biarada görme şansım olcaktı olsun bende cengizle selam gönderirim hepinize.

Katılım LİSTESİ (Herkes ismini kendi eklesin)
1-forrap
2-Marchocias +2
3- Sessizco
4-hızlı cesi 2
5-apv41
6-bizim oğlan
7-marina +1 :queen:

Bu leeen..benenemi..
hatun sonra öne ben, öne ben gelcem, moturun şöferi benim...önde be olceem:salut: bu bana bir sabotajmı:cyclopsan

toplantınız cumartesi akşamı olsaydı süper olcaktı valla biaksilik olmazsa izmir ve kuşadasına gelmek istiyorum,hepinizi biarada görme şansım olcaktı olsun bende cengizle selam gönderirim hepinize.

Toplantılarımızın geleneksel olarak cuma akşamları olduğunu biliyorsunuz Ümmet bey:wiinkk:Kendinizi bunagöre ayarlayıverin artıkın:mrgreen:

Son düzenleme:
ya acaba izmir içinde bi toplanma noktas falan mı kararlaştırsak bu mağarayı bulmak kolay olmayacak sanırım ne dersiniz?

mekanı kısaca tarif edeyim...
buca koop. otobandan gelenler için çok kolay bi yerde.otobandan bucaya girip 2 kavşaktan sola içeri giriyorsunuz...dümdüz geniş bir yol var o yoldan giderken sağda hasan ağa unlu mamülleri göreceksiniz onun karşısındada günay market var, günay marketin yanında ara sokağa girince mağarayı görebilirsiniz...
içeriden gelen için ise kaynaklar gölet istkametini takip edin buca koop'u bulursunuz...

buca koop. otobandan gelenler için çok kolay bi yerde.otobandan bucaya girip 2 kavşaktan sola içeri giriyorsunuz...dümdüz geniş bir yol var o yoldan giderken sağda hasan ağa unlu mamülleri göreceksiniz onun karşısındada günay market var, günay marketin yanında ara sokağa girince mağarayı görebilirsiniz...
içeriden gelen için ise kaynaklar gölet istkametini takip edin buca koop'u bulursunuz...

iyi de ben o dediğin yerlere de nasıl gelinir onu da bilmiyorum. önce o noktalara nasıl gelinirin tarifini de verebilir misin sayın chatkut:cat:

Ben gelemiycem büyük ihtimalle:pale:

Size iyi eğlenceler mağarada:rendeer:

anlamadım :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar