[Bulgaristan - MT]

sen istediğin motora sahip olda ıslatmasakda olur.sen motoruna sahip ol yeter.

ayak yapıyo kanma masrafı azaltıcak sezercik seni yemeyiz bunlarıı :queen:

yumuşatmaya çalışıyoz sen alda ıslatmasakta olur hesabı çakal seniiii :mrgreen:

Son düzenleme:
varmı başka isteyen vodka yazdırsın listeye ismini :queen::queen:

varmı başka isteyen vodka yazdırsın listeye ismini :queen::queen:

sözümüz söz bir 70lik alıcaz artık.anlaşıldı kaçış yok sizden..acaba 13 nisan gezisine katılmasam mı :silent: 70lik alır hepsini tek başıma içerim..hepsi bana kalır :queen::queen:

ha sana biraz nispet yapayım sana dediyim makina resmi

ya resimler neden ufak çıkıyor

Son düzenleme:
ozaman şöle bişey yapalım geziye sen gelme sonra ben bi gezi düzenleyeyim senin açık adresine baskın gezisi nasıl mt yi kapının önünde görünce gelmemek neymiş görürsün :queen:

ne makinalar var öle yaa :cyclopsan

Son düzenleme:
görmemiş kabul ediyorum :p kafam dönücek şimdi sonra yoksa 5000 ytl daha topla :pr: :queen:

ozaman şöle bişey yapalım geziye sen gelme sonra ben bi gezi düzenleyeyim senin açık adresine baskın gezisi nasıl mt yi kapının önünde görünce gelmemek neymiş görürsün :queen:

kapıma gelin başımın üstünüzde yeriniz var :rendeer: böle bir tehdit bilee yanlış :queen: serdar senin evin barkın var.git evinde kal bide seni misafir edemem.en azından senin vodka payınıda ben içmiş olurum.ne kurtarsak kardır :queen::queen::queen::bounce:

hayatta kabul edemem beni düşünme sen senin yanındada rahatım ben :queen:

bak şimdi abi..resimi seçiyorsun.sonra 2 kutucuğuda işaretliyorsun. 640x480 yapıyorsun HOST it mi ne yazıyordu onu tıklıyorsun.sonra linkler geliyor yaa.forum 1 linkini almıyorsun...sayfayı aşağıya indir.aşağıda daha büyük harflerle başka bir linkler görüceksin.ordan ......forum 1 kopyalicaksın.(1.sıradaki):bounce:

hayatta kabul edemem beni düşünme sen senin yanındada rahatım ben :queen:

pis üçkağıtçı seni:p 25 karakter

Son düzenleme:

ha oldu işte sana dediyim makina bakta biraz için açılsın:cherry:

Son düzenleme:
şimdilik öle bir motor benim için hayalden başka bişey değiL.anca böle resimlere bakar dururuz işte :p

sen istediğin motora sahip olda ıslatmasakda olur.sen motoruna sahip ol yeter.

ucanteneke5 bir büyük votka alırım artık.keser mi :bounce:

olur tabi mesut niye olmasın dönüş yolumuz olmasa yetmezde artık festivalde ödeşiriz:queen:

ya resimler neden ufak çıkıyor

alpino benim anlatmama gerek kalmamış bak benim çırak gayet güzel anlatmış.
(mesut kızmas heralde).

yok sen seneye boylebi makina alırsın ben sana soyliyorum :)

yardımcı oldu bate ben yalnış yerden kopyalıyormuşum artık ögrendim herkese teşekürler

Son düzenleme:
bide benimki foto kabul etse bağlantımdanmı kaynaklanıyo ne bi resim ekleyemiyorum

yok sen seneye boylebi makina alırsın ben sana soyliyorum :)

yardımcı oldu bate ben yalnış yerden kopyalıyormuşum artık ögrendim herkese teşekürler

yok 3-4 sene daha hayal bana öle bir makine.seneye üni gidicem inş.kazanamazsam askere gidicem.aradan oda çıksın.o yüzden3-4 sene gibi bir süre daha hayal benim için.zaten maddi durumum el vermez.versede ailem şimdilik öle bir motor için asla okadar para vermez :p zaten verselerde büyük konuşmayayım ama almam herhalde çünkü öle bir motora hazır olduğumu tam olarak düşünmüyorum.hızı fazlasıyla seviyorum.kesin başıma bişey gelir.öyle bir makine için zaten yeterli tecrübe sahibi olduğumu düşünmüyorum.'herşeyi bilirim demek aslında hiç bişey bilmemektir.' bu sözü her zaman dikkate almışımdır.hyo ile şuan tecrübelerime tecrübe katıcam.inş ilerde oda olur :wiinkk:

ucanteneke5 abi düşüncen bile yanlış.tabi ki çırağınım ben.hem hayat olsun, hem motor tecrübesi olsun,hem resim yükleme olsun.sana şapka çıkartırım ben :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar