ok tamamam arıycam bende herhalde o satlerde orda olurum benim cep no 0533 223 26 97 ok araşırız
kendini zorlayacak olursan küserim sana.kendini iyi hissedebilirsen gel.kötüysen sakın gelim felan deme.pazar günü dediğim gibi ararım sizi :bounce:büyük ihtimale motosikleti kulanamam daha arabayla gelirim fuarda buluşuruz daha iyi olur![]()
Ahh ahhh, ne güzel ya hepiniz fuara gidiyorsunuz, ne yazık ki ben gelemiyorum bu seneale: Bol bol fotograf cekin benim icin...
kanuniye geçmesi daha iyi olmuş bence servis yedek parça sorunolmaz
http://video.aol.com/video-detail/m...-audi-a8-and-porsche-form-bulgaria/4228041416 bi seyredin
bende göçmenim Bulgaristan razgrattan
arkadaşlar pazar günü kimler fuar alanında olacak..bulgaristan mT olarak bir buluşmaya ayarlarım ne dersiniz :bounce:
Alpino geçmiş olsun, beni hatırladınmı bilmem. Ben Uçantenekenin arkadaşıyım. Avcılar sahilde tanışmıştık bir haftasonu. Hani kuş fotoğrafları çekiyordum.
Biz fuara cumartesi gideceğiz. Gördüşmek güzel olurdu gelirsen şayet.
Selamlar...
inş. alpino seni orada görmek güzel olur![]()
Hafta boyunca şefle fuarın pazarlığını yaptığım vede kesin sonuca varmadığım için bişe yazamadım ama artık kesin gibi pazar sabahı erkenden işe gelip 1 saatlik bi montaj işim var sonra en kısa yoldan doğru fuara yalovaya gelip ordan vapurla yenikapı yapıp ordanda metroyla fuara gidmeyi düşünüyorum daha kısa yol bilen varsa yazsın heralde en son ben gidip fuar kapılarını kapatırım bişe kalmışsa o saate kadar bakacaz artık:salut: bu arada hala bilet işini kafamda düşünüyorum son 3 fuara cebimde 8-10 biletle gittiğim için hiç düşünmemiştim dergiler veriyordu ama dergide bulamadım işallah fuarda bilet bulurum
hop öyle nispet yapmak yok biz içemiyoruz diye :salut: a ayıp afiyet olsun :wiinkk: yrn gelmeye çalışıcam