alpino, cok gecmis olsun...
abi haber verseydin keşke ziyaretine gelirdik yaaa.çok geçmiş olsun..sen iyi olda fuar eksik kalsın.biz senin yerine gezeriz.bir ihtiyacın bir emrin varsa biz burdayız daima...:rendeer:
sagol gratski :cat: ama biraz zamansız oldu
malesef abi cumartesi gelemem mağlum işte oluyorum..zaten karşılanacak bir yanım kalmadı çünkü motorsikletim guması patladı :salut: mecbur 4 tekere kaldık...sipariş et,tekerlek gelsin 1-2 hafta bulur herhalde.burdaki servis işini biraz gevşek tutuyor.ne zaman getittirir bilememr: sizin oralarda kanuni bayisi varsa bir sorar mısın tekerlek ellerinde mevcut mu? eğer aranızda biri benim tekerlekten bulursa haber versin ben burdan parasını havale edeyim sizde kargoyla yollarsanız sevinirim.aslında 1-2 parmak daha geniş tekerlek arıyorum sizce iyi olur mu?olursa ben yalovada kesin bulamam benim için büyükşehirlerde ufak bir araştırma yapmanız mümkün mü?
:salut::salut::salut::salut:
playboy_77 ben seni karşılamaya gelemiycem dostum :salut:dün apadisit ameliyatı oldum ama bursa gezisine kadar toprlıycam her helde
bratçet lastik dediğin nedirki MZ lerle aynı seninki bildiğim kadarıyla 16 lık lastik her yerde var onlardan.ama sen fuardan al hanginden istiyosan daha kalın yavaşlatır ve benzini artırır biliyon dimi.
alpino geçmiş olsun brat hiçte haber vermiyon .
neyse artık bursaya giderken görüşürüz sana acil şifalar dilerim.
yaw Mesut noldu bu bizim Hyosung'a sözünde durmadı Global Motor S&T Kanuni olmuş bizim GT 250 R'larr:
r:
bende göçmenim Bulgaristan razgrattan
bende göçmenim Bulgaristan razgrattan