[Bulgaristan - MT]

:cherry:ya yat diyorsunda nekadar zormuş yatmak bide fuar olurda ben gitmezmiyim :) gelmeye çalışıcam ama agrım olmasa mustafa abide gidecek ama hangi gün gideceyini bilmiyorum. olmasa orda görüşürüz gratski

ben 11-1 arası gibi orda olacağım.. 0535 506 79 86 benim tel'im mutlaka ara beni.mustafa abide yarın gidecek fakat beni görmek için herhalde pazar günüde gelecek

ok tamamam arıycam bende herhalde o satlerde orda olurum benim cep no 0533 223 26 97 ok araşırız

büyük ihtimale motosikleti kulanamam daha arabayla gelirim fuarda buluşuruz daha iyi olur:)

Ahh ahhh, ne güzel ya hepiniz fuara gidiyorsunuz, ne yazık ki ben gelemiyorum bu sene:pale: Bol bol fotograf cekin benim icin...

büyük ihtimale motosikleti kulanamam daha arabayla gelirim fuarda buluşuruz daha iyi olur:)
kendini zorlayacak olursan küserim sana.kendini iyi hissedebilirsen gel.kötüysen sakın gelim felan deme.pazar günü dediğim gibi ararım sizi :bounce:

Ahh ahhh, ne güzel ya hepiniz fuara gidiyorsunuz, ne yazık ki ben gelemiyorum bu sene:pale: Bol bol fotograf cekin benim icin...

merak etme gerekli tüm malzemeleri yarın akşam hazır edicem.en önemliside camera ve digital...resimleri forumda paylaşırız zaten.senin yerinede gezeriz :queen:

kanuniye geçmesi daha iyi olmuş bence servis yedek parça sorunolmaz

http://video.aol.com/video-detail/m...-audi-a8-and-porsche-form-bulgaria/4228041416 bi seyredin

vay brat nerden buldun bunu yahu haskovo şoparları nasıl da gidiyor.ikincisi az daha kapukuleye gelecekti tek tekerde:queen:

bende göçmenim Bulgaristan razgrattan

brat aramıza hoş geldin.
ama öyle bende göçmenim deip bidaha uğramicaksan daha iyi hiç yazma.
bizim avcılar grubu gibi yapçaksan uğraşma boşuna.

Alpino geçmiş olsun, beni hatırladınmı bilmem. Ben Uçantenekenin arkadaşıyım. Avcılar sahilde tanışmıştık bir haftasonu. Hani kuş fotoğrafları çekiyordum.
Biz fuara cumartesi gideceğiz. Gördüşmek güzel olurdu gelirsen şayet.
Selamlar...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar pazar günü kimler fuar alanında olacak..bulgaristan mT olarak bir buluşmaya ayarlarım ne dersiniz :bounce:

Hafta boyunca şefle fuarın pazarlığını yaptığım vede kesin sonuca varmadığım için bişe yazamadım ama artık kesin gibi pazar sabahı erkenden işe gelip 1 saatlik bi montaj işim var sonra en kısa yoldan doğru fuara yalovaya gelip ordan vapurla yenikapı yapıp ordanda metroyla fuara gidmeyi düşünüyorum daha kısa yol bilen varsa yazsın heralde en son ben gidip fuar kapılarını kapatırım bişe kalmışsa o saate kadar bakacaz artık:salut: bu arada hala bilet işini kafamda düşünüyorum son 3 fuara cebimde 8-10 biletle gittiğim için hiç düşünmemiştim dergiler veriyordu ama dergide bulamadım işallah fuarda bilet bulurum

Alpino geçmiş olsun, beni hatırladınmı bilmem. Ben Uçantenekenin arkadaşıyım. Avcılar sahilde tanışmıştık bir haftasonu. Hani kuş fotoğrafları çekiyordum.
Biz fuara cumartesi gideceğiz. Gördüşmek güzel olurdu gelirsen şayet.
Selamlar...

sagolasın mehmet abi ne unutması daha gezicez beraber umutmam. ben fuar için kesin karar vermedim daha belki bu günde gide bilirim yarında duruma baglı yani:)

inş. alpino seni orada görmek güzel olur:)

sizide görmek iyi olur ama duruma bakıcam agrım olmasa gelirim:cherry:

Son düzenleme:
Hafta boyunca şefle fuarın pazarlığını yaptığım vede kesin sonuca varmadığım için bişe yazamadım ama artık kesin gibi pazar sabahı erkenden işe gelip 1 saatlik bi montaj işim var sonra en kısa yoldan doğru fuara yalovaya gelip ordan vapurla yenikapı yapıp ordanda metroyla fuara gidmeyi düşünüyorum daha kısa yol bilen varsa yazsın heralde en son ben gidip fuar kapılarını kapatırım bişe kalmışsa o saate kadar bakacaz artık:salut: bu arada hala bilet işini kafamda düşünüyorum son 3 fuara cebimde 8-10 biletle gittiğim için hiç düşünmemiştim dergiler veriyordu ama dergide bulamadım işallah fuarda bilet bulurum

yasar kardeşim biz 4 tekerlekle gidicez.sabah 8.30 gibi en geç çıkarız...şimdilik kaç kişi gideceğimiz belli değil.son planlara göre 1 kişilik yerimiz var.9-9,30 gibi kesin yalovada olurum dersen seni karşılarım..bu akşam arkadaşlarla masaya oturucaz ve kaç kişi geleceği kesinleşecek.eğer 1 kişilik yer varsa bide yetişebilirsen ben seni beklerim yalovada.bilet işinide dert etme :bounce: ben akşam evden kesin sonucu yazarım sana.akşam 8,30-9,00 gibi yazarım.benden haber bekle..fakat kafadan olumsuzsa söle şimdiden ona göre plan yapıyorum.yolcu yolunda gerek :queen: alpino tekrardan söylüyorum kendini sıkıntıya sokacaksan sakın gelim deme.ilk önce SAĞLIK gelir.yarın beni ararsın olumlu yada olumsuz :cat:

ucanteneke5 anladın sen onuuuu :queen::queen::cat::wiinkk:

Son düzenleme:
yarın sabah olsun kesin bi karar vericem dostum ben sana alo derim geliyorum veye gelemiyorum diye:cat:

ben-jotif-eralp(arkadaş) bide kız arkadaşım bizdeyiz şuan.son hazırlıkları yapıyoruz.kısmetse sabah 8 gibi yola çıkıcaz..bir yandanda sizin için kafaları çekiyoruz..bekle bizi motoshow08 biz geliyoruzzzz:queen: tel'ini beklicem.77 plaka ön kaputunda motosiklet.net logolu bir fiesta görürseniz bilin ki biziz :queen:
allaha emanet olun hepiniz yarın görüşmek üzere :cat:

hop öyle nispet yapmak yok biz içemiyoruz diye :salut: a ayıp afiyet olsun :wiinkk: yrn gelmeye çalışıcam

:cherry:nispet değil canım sadece zevk işi..bugün hafta sonuyaaa.(bugün içmicezde hangi gün içicez):queen: inş birgünde hep beraber çekeleriz:p

hop öyle nispet yapmak yok biz içemiyoruz diye :salut: a ayıp afiyet olsun :wiinkk: yrn gelmeye çalışıcam

alpino brat brat son kararın noldu.
gidiyonmu.
bende gidebilirim yine.
dün hanıma çok güzel mont pantalon aldım ama pantalon biraz küçük geldi gidip deiştirsem iyi olur .
sen nezaman gitmeye düşünüyon.

playboy_77 senini istediğin alet artık huysong deil kocaman kanuni yazıyo çok çirkin durmuş yazısı:pr:
kpel681cj1.jpg
[/URL][/IMG]
buda 650 si
kpel680pj8.jpg
[/URL][/IMG]

Son düzenleme:
Su saatten sonra fuara gidecek arkadaslardan bir ricam var.Benim icin "Alpinestars SP-1" eldivenin fiyatını ögrenebilirler mi acaba?Ama en yeni modeli degil, bir önceki! Simdiden "Mnogo Mersi"...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar