Arama sonuçlarınız

1. gold

tavsiye olabilir

ehliyetimi alalı 2 hafta oldu alır almaz ilk uzun yolum bakırköye çıktım :mrgreen::mrgreen::mrgreen:sağ şeridin ortasından gittim hep bi ara trafik sıkıştı. sağa sola kaçmak için pek fazla trafik tecrübem yok o yüzden trafikte beklemeye başladım kendi şeridimde .arkama bir araba geldi dat...
  2. gold

derin çizik yardım

bizim burda evin önünü kazdılar sonra bıraktılar yolun yarsıs asfalt yarısı toprak .bende hiç yapmam yapmam olucağı tuttu toprağa doğru yan ayaklığı açtım tam motordan inince ,motor kaldırım taşına doğru devrildi . şimdi motorda derin çizikler oluştu bunlar nası gidicek .cygnus rs...
  3. gold

ehliyet ne zaman gelecek

a2 ehliyet sınavından ve direksiyonda geçtim.ama kime sorsam ehliyet kaç gün sonra elimde olucak diye kimse bişey bilmiyor sizler biliyorsunuzdur diye son bi umut buraya yazdım .bu arada 3 temmuz 2010 da sınava girdim 24 temmuz 2010 da da direksiyona girdim :rendeer:
  4. gold

anahtar girmiyor

dün motorumu yıkadıktan sonra farkettim.anahtarı deliğine soktuktan sonra eskiden normal bişekilde yavaşça ittirince yerine oturuyodu ,ama şimdi anahatrı koyup bildiğin ittiriyorum girsin diye , galiba ilerde anahtarı koyup üstüne sopayla felan vurucam lütfen yardım bekliyorum
  5. gold

kazalı kıyafet ve kask

evet diyelim motorda, montunuz ve kaskınız kafanızdayken düştünüz ve biraz yolda kaydınız kaskta boyayı kazıyan çizikler mevcut montda da sürtünmeden dolayı açılmalar var bazı yerlerde. ben zaten bunlara 300 500 lira para verdim bişey olmaz bunlara mı dersiniz yoksa helal olsun sağlam...
  6. gold

ehliyet sınavına girecekler

eveeeeet sonunda yarın ehliyet sınavına giriyorum .ama ağustos başında ehliyetimi tam olarak alabilecekmişim . budan arkadaşlara tavsiye vermek istiyorum. sınava girmeden önce 2 kesmeşeker ,1 kova su ,8-10 kalem ,1kutu kalemtraş, yarım yarım kilo okunmuş pirinç ,zincir, takoz .sınav sonrası...
  7. gold

megelli 125 yardım

arkadaşlar aramızda megelli kullanıcıları varmı ?? bende megelli 125 (naked yada racing )almak istiyorum ama hiçkimseden iyi veya kötü yorum duymadım silindir seramik kaplı diyor ne kadar iyidir ne kadar kötüdür bilemedim bilmeyenler için link http://www.megelli.com/
  8. gold

Yeni 125 cc motorlar

bu başlığı silebilirmiyiz ben silemedim aynı konuyu buldum çok özür dilerim silmeye çalışıyorum
  9. gold

çok kısa kaskın önemi

http://www.youtube.com/watch?v=6DyQ4MpGXs0&feature=related eğer o kask kızın kafasında olmasaydı belkide yüzü dağılmıştı şimdi :cat:
  10. gold

ninja 250 mi er6f mi ??

artık yeni motor almanın vakti geldi diye düşünüyorum 3 senedir scooter kullanıyorum artık gına geldi ninja 250 ile er6f var aklımda ikiside aşa yukarı aynı fiyat ama şöyle bir durum var ninja 250 ye 8-9 bin vermek istemiyorum hafiften çünkü 250 cc lik.er6f nin de gücünü sonuna kadar...
  11. gold

cygnus rs çok yakyor

merhaba benm 2007 model cygnus rs motorum var .20 tl lik ben zin koyduğumda yaklaşık 4-5 litre , 100 km gidiyor. ybr 125 i olan arkadaşlarım ybr 125 in 140 150 km gittiğini söylediler .motorlar aşşa yukarı benzer ama neden benim motorum 20 tl ile 100 km gidiyor hız olarak zaten 100 ü...
  12. gold

ninja 250 ye kadran yardım

ninja 250 ye koso rx2 kadran almak istiyorum ama olurmu uyarmı onu bilmiyorum yardımlarınızı bekliyorum .
  13. gold

hafif bir kaza

bizim burda floryada evin önünü kazıyolar haliyle bütün yok toz toprak içinde.ben normalde kullandığım kaskın içini yıkamıştım o yüzden dier kaskı aldım (biraz dandik ama iş görüyor).kalktım gidiyordum kocaman biasfalt parçası çıktı önüme sağ sol yapim derken motor kaydı altımdan sırtüstü yere...
  14. gold

sağlık taraması

bugün ehliyetimin sağlık taraması verdı gerçi pek sağlık taraması deildi sadece gözünün birini kapatıp harf okutuyolar.şirinevler özcem sürücükursundan giren varmı ??ben duvar kenarındaki kırmızı kareli gömlekli insandım :D varmı ordan katılan ???
  15. gold

elcik koruma

cygnus rs motora; elcik koruma istiyorum ama öyle kurya koruması gibi deil deriden kocaman onlar çok çirkin daha çok rüzgarı kessin güzel tipli bişey olsun suzukinin vstormundaki gibi mesela ??
  16. gold

ist. trafiği için hangisi ??

istanbul trafiği için hangi motoru almalıyım en en fazla 11.000 tl çıkabilirim yakıt konusunu da göz önüne alarak tavsiye bekliyorum iyi günler anket dışı tavsiyeler de olabilir.( bu anketin başka arkadaşlara da yardımcı olabileceiğine inanıyorum:D)
  17. gold

fazer yardım

2004 ve üstü bir fazer bakıyoruz şimdide biraz daldan dala atladık :). burda kalıcaz(garanti) :cat: sorumu soruyorum 20 bin veya 30 bin gibi km lerde motor almanın faydası zararı nedir ?? alınırmı :pale:?birde motora sonradan abs taktırılabilirmi ?? ne kadara patlar . saygılar . :cherry:
  18. gold

ducati mi kawasaki mi ??

yeni motor almayı düşünüyorum ama ducati 620 ie (2004) ve kawasaki er 6f(2006) arasında kaldım ikiside hoşuma gidiyor aşağı yukarı aynı fiyat .yakıt konusunu da göz önünde bulundurmak lazım ama ikisinin de ne yaktığını bulamadım yardımlarınızı bekliyorum . saygılar .
  19. gold

ybr 250 ye racing aksam ı ??

ben motorumu büyütmek 250 cc lik racing tipi bişi almak istiyorum ama fazla seçenek yok babam hyosung a karşı ninja 250 de fiyat kabarık bende ybr 250 düşündüm sahibinden de ybr 250 yi racing e benzeten bi ön aksam vardı 1.5 milyara satıyodu adam ama o plastiğe 1.5 milyar veremem acaba...
  20. gold

sigaralı hayvan

dün motorla yeşilköy e doğru gidiyordum yolda bi cbf 150 (kurye)elinde sigarayla tın tın gidiyordu .selektör yaptım sinyal verim tam geçicem bi anda önüme kırdı dedim yanlışlıkla yapmıştır dier taradfından geçiyim dedim tam yanyana geldik baktım adama motorun gidonunun altında...

Yeni mesajlar