ducati mi kawasaki mi ??

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yeni motor almayı düşünüyorum ama ducati 620 ie (2004) ve kawasaki er 6f(2006) arasında kaldım ikiside hoşuma gidiyor aşağı yukarı aynı fiyat .yakıt konusunu da göz önünde bulundurmak lazım ama ikisinin de ne yaktığını bulamadım yardımlarınızı bekliyorum . saygılar .

Birde yedek parça yönünden ele alalım konuyu kawasaki bu konuda çok pahalı diye biliyorum onuda bir araştır. Servis & yedek parça kolaylıgı hangısınde ise bence o agır basar

her iki motoruda kullan bence ? kararını öyle ver derim, otoruş tarz vs bu iş keyf işi yakıtları yakındır .

söz konusu olan ducati monster ise gerisi teferruattır diyorum ben:)

oncelikle hangisini alirsan al simdiden hayirli olsun.kazasiz belasiz binersin insallah.simdi konuya donelim bence arkadasimizinda dedigi gibi 2 motoru da denemelisin.ben motor almadan once monster696 ve z750 arasinda kaldim ikisinide denedim ve rahatlik acisindan beni monster tatmin etti onu aldim.daha once xt660 vardi cok memnundum ama uzun yolda cok yoruyor bu yuzden degistirdim.z750 cok hosuma gidiyo ama istedigim rahatlik onda degildi.simdi iyi ki monster i almisim diyorum.uzun lafin kisasi sen 2 motoru da dene yoksa kendi kendini yersin digerini alsam daha mi iyi olurdu diye.

ikiside birbirinden iyi dostum servis ve yedek parça konusunda kawasaki ducatiye göre daha rahattır diye düsünüyorum

ikiside birbirinden iyi dostum servis ve yedek parça konusunda kawasaki ducatiye göre daha rahattır diye düsünüyorum

valla bence yanlis dusunuosunuz cunku o kadar dandik bi durum ki firmalar nasil stok yapicagini bilmiyor.gecen amotisor kecesi siparisi verdim ertesi gun geldi fakat plakalik istedim 16 gundur bekliyorum.bu dek ducatiyle alakali degil her markada ayni sorun var stok tutmayi bilmiyolar yada stok tutmak istemiyolar yatirim yapmamak icin.musteri siparisi versin ben parasini aliyim sonra getiririm banane benden para cikmasin diyolar :/ belkide ben yanlis dusunuyorumdur

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar