Aha buldun tam adamını

2006 modeli kesinlikle tavsiye ederim.
http://www.metacafe.com/watch/4626579/fz6_ve_ben/ öylesine sıkıntıdan yaptığım bir video.
Şimdi o kilometrelerde FZ6
1. Zincirlerindeki o-ringlere bak.
2. Zincirdeki esneme payına bak.
3. Anahtarla seleyi çıkart deponun şaseyle bağlantılı olan yerinde kaynak varmı ona bak.
4. Arka ve ön lastiğin durumuna bak.
5. Boyacıya götür boya kalınlığını ölçen aletle özellikle boya kalınlığına baktır.
6. Yağ filtresinin ne zaman değiştiğini, hangi yağın kullanıldığını öğren ve yağı elinle kontrolet.
7. Motorsiklet kullanabiliyorsan şöyle 100 metre 1. viteste git gel motorun 8000 devirdeki sesine bak
8. Birinci vitesde 8000 devirde hemen gaz kes ve debriyaja bas. Motor stop etmemeli
dış yıpranma payı dışında bunlar da sana özellikle fikir verecektir.
20.000 de bir FZ6 nın yağ ve filtre değişimi. Zincir değişimi zamanı gelmiştir. Zincri iyi para 250-300 milyondan bahsediyoruz. yağ değişimi ise 90 milyondan başlar 150 milyona kadar çıkar. ama 8000-10000 Km ardına bakmazssın. Ben 23.000 de değiştirdim. 30.000 de birdaha değişitireceğim. Çok masrafsız makinedir. Ha birde bende K&N nin kayan hava filtresi var. 40.000 de hava filtresini değiştireceğim. Kayan ahav filtresi değilse birde hava filtresi masrafı vardır. Daha başka neler öğrenmek istiyorsun?