fazer yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
2004 ve üstü bir fazer bakıyoruz şimdide biraz daldan dala atladık :). burda kalıcaz(garanti) :cat: sorumu soruyorum 20 bin veya 30 bin gibi km lerde motor almanın faydası zararı nedir ?? alınırmı :pale:?birde motora sonradan abs taktırılabilirmi ?? ne kadara patlar . saygılar . :cherry:

2004 2005 ve hatta 2006 model icin 20 bin km civarı çok çok normal aksi olursa şüphe etmek lazım ciğeri sağlamsa ustana gösterdikten sonra tabiki alabilirsin zincir ve dişliler iyi durumda ise herhangi bir sıkıntı olmıycağını düsünüyorum fazer iyidir

34binde bandit kullandım çok memlundum SUZUKİ kalitesini hiçbiri tutmaz banditte 30 40 bin km bile desen al derim ama yamahayı bilemiyorum fazer kullanmadım, fakat şu söylediğim belki yardımcı olur 52binde honda kullandım çok arıza verdi, şuanda32 binde zx750 kullanıyorum tadı yok, sanırım bandite geri dönüş olacak onun için aklını çelmek gibi olmasın şahsi görüşüm banditi bidaha gözden geçir. japonun ve suzukinin SAFKAN motorlarıdır gs 500 ve bandit bu arada gs 500 kullandım 3 sene inan bi tek lastik değiştirdim, illaki suzuki diyorum ki gs 500 ve bandit dünya çapında efsaneleşmiştir motor ömrü konusunda

Aha buldun tam adamını :)
2006 modeli kesinlikle tavsiye ederim. http://www.metacafe.com/watch/4626579/fz6_ve_ben/ öylesine sıkıntıdan yaptığım bir video.
Şimdi o kilometrelerde FZ6
1. Zincirlerindeki o-ringlere bak.
2. Zincirdeki esneme payına bak.
3. Anahtarla seleyi çıkart deponun şaseyle bağlantılı olan yerinde kaynak varmı ona bak.
4. Arka ve ön lastiğin durumuna bak.
5. Boyacıya götür boya kalınlığını ölçen aletle özellikle boya kalınlığına baktır.
6. Yağ filtresinin ne zaman değiştiğini, hangi yağın kullanıldığını öğren ve yağı elinle kontrolet.
7. Motorsiklet kullanabiliyorsan şöyle 100 metre 1. viteste git gel motorun 8000 devirdeki sesine bak
8. Birinci vitesde 8000 devirde hemen gaz kes ve debriyaja bas. Motor stop etmemeli
dış yıpranma payı dışında bunlar da sana özellikle fikir verecektir.
20.000 de bir FZ6 nın yağ ve filtre değişimi. Zincir değişimi zamanı gelmiştir. Zincri iyi para 250-300 milyondan bahsediyoruz. yağ değişimi ise 90 milyondan başlar 150 milyona kadar çıkar. ama 8000-10000 Km ardına bakmazssın. Ben 23.000 de değiştirdim. 30.000 de birdaha değişitireceğim. Çok masrafsız makinedir. Ha birde bende K&N nin kayan hava filtresi var. 40.000 de hava filtresini değiştireceğim. Kayan ahav filtresi değilse birde hava filtresi masrafı vardır. Daha başka neler öğrenmek istiyorsun?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
DeathaN söylediklerinin bazılarını bilmiyorudum alırken işime yarıyıcak bilgiler çok teşekkürler .yağ ve zincir ne zamanda bir değişiyo ?? 250 300 dedin böyle kalbim sızladı bir an her bakımdamı 250 300 gidecek ??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar