Arama sonuçlarınız

1. ByBaTeR!ST

23-06-2012 - Elazığ Hazar Gölü Gezimiz...

Evet Arkadaşlar bir geziye daha imza attık.. :D Gece saat 00:30'da yola çıktık, Saat 01:43'de oraya vardık.. Yollar çok güzeldi Taaki Maden Virajlarına kadar.. Gece giderken Maden virajlarında çok dikkatli olmak gerek aksi taktirde kamyonlarla kafa kafaya gelinebilir.. ALLAH muhafaza..:-) Çok...
  2. ByBaTeR!ST

Cbr 600rr Ön fren hakkında

Selam Arkadaşlar.. Motorum 2007 Honda cbr 600rr Movistar Ön Freni sıkınca kafa sallamaya başlıyor motor. Sanki böyle tekleme yapıyormuş gibi oluyor, Balatalara baktırdık sorun onlarda değildi Ön gidondaki boşluklarıda aldık yine düzelmedi.. Acaba sorun disklerdemidir ? Disklerde eğrilik varsa...
  3. ByBaTeR!ST

Yeni motorum Honda 600RR Movistar

Selamlar arkdaşlar.. Kademe kademe ilerleyip amacıma ulaşmış bulunmaktayım..:-) :D Yani artık Hayabusaya kadar yolu var :p Yeni sevgilim Movistarı sizlere taktim ediyorum :) Resimler benden, Dualar sizlerden :) Model: 2007 Km: 25000...
  4. ByBaTeR!ST

Cbr 600f uyumlu kamera aparatı

Selamlar.. Bir türlü motosikletim için depo üstü kamera aparatı bulamadım.. :pale: Asılnda var bir kaç tane ama hangi markalara uyumlu olduğunu yazmıyor.. :silent: Sonra sipariş etsem gelse parça olmazsa diye tedirgin kaldım sizden yardım istiyorum.. :rendeer: Daha önce takan var mı ? veya...
  5. ByBaTeR!ST

Yeni Canavarım cbr 600F

Dün itibariyle bende artık cbr 600f sahibi oldum.. :rendeer: ALLAH, herkezin gönlüne göre versin..:cat::rendeer: 2006 Model 21.000 binde.. kapının önündeydi :P Arkada gördüğünüz hyomuda arkadaşa sattım..
  6. ByBaTeR!ST

arkadaşlar bakabilirmisiniz ?

Arkadaşlar motosikletim Hyosung GT250R 2006 Model karbüratörlü.. Konjektörüm bozuldu ve karbüratörlülerin konjektörleri kablosuz yeni modeller gibi kablolu değil.. bende uyumlu bi parça buldum yanlız site ne kadar güvenilir bilemiyorum.. merkez yedek parça adında bi site.. Acaba içinizde bilen...
  7. ByBaTeR!ST

GT 250R ile Batman'a Doğru 250 Km..

Sabah Saat 06:30 Ve Ben Güzel Yatağımda Güzel Rüyamdayken Telefon Çalıyor 06:30:cry: Arayan Erdil..:?: Efendim ? Ersin Haydi Batmana Gidiyoruz Geziye..8O Tamam Hazırlan Çıkıyoruz..:-) Gidip Erdili Alıyorum Ve Güzel Bi Kahvaltı Yapıyoruz..:p...
  8. ByBaTeR!ST

Yeni Motosikletim Hyosung GT250 R

Evet Arkadaşlar dün itibari ile Yeni motosikletim Hyosung GT 250R'ı Almış bulunuyorum.. ALLAH Herkezin Gönlüne Göre versin İnşallah..:rendeer: Tekeriniz Düz Bazsın :rendeer:
  9. ByBaTeR!ST

Satılık Regal Raptor 150 E

İlgili İlanı http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-diger-markalar-onder-motordan-regal-raptor-150-45374748/detay/ Görebilirsiniz.
  10. ByBaTeR!ST

Plastik bariyerler geliyor !

Umarım Daha önceden verilmemiştir ben araştırdım ama bulamadım videolu konuyu.. http://www.aktifhaber.com/video-galeri/plastik-bariyerler-geliyor-629.htm
  11. ByBaTeR!ST

Diyarbakır'dan Elazığ Bingöl Gezisi..

Selamlar.. Evet Arkadaşlar Geçen Pazar Arkadaşlar Gezi Yaptılar Bende Gidecektim Ama Ne Yazık ki İşlerim Vardı Yerime Adam Bulamadım Malum Müzik İşi Sezon Kimseyi Bulamadım :salut: Ama Benden Rica Ettiler Siteye Eklemem İçin Buyrun Ekliyorum... Mehmet ve Seyfettin: evet arkadaşlar bir gezimiz...
  12. ByBaTeR!ST

Değiştirmenin Vakti Geldi mi ?

Evet Arkadaşlar Bu Konu Konu Dışı Değil... Ama Buraya Açmamın Sebebi Ana Başlığa Saçma Saçma Konular Açılmaktan Sıkılmışsınızdır Dedim En sonda Bana Patlamayın Diye Açtım Buraya Konuyu :P Yaklaşık 3,5 Yıldır Vitesli Motosiklet Kullanıcısıyım İlk Motosikletim 125 cc Lik ile başladım.. Yaklaşık 7...
  13. ByBaTeR!ST

Ünlü oyuncu motosiklet kazasında öldü

Ünlü oyuncu motosiklet kazasında öldü Tiyatro ve dizi oyuncusu Onur Bayraktar, motosikletinin paramparça olduğu kaza yerinde hayatını kaybetti. http://haber.mynet.com/detay/guncel/unlu-oyuncu-motosiklet-kazasinda-oldu/543321 Allah rahmet eylesin..:salut:
  14. ByBaTeR!ST

Regal Raptor 150cc SON HIZ

Selamlar Arkadaşlar.. Motosikletimi 6 Ay Önce Aldım İlkinde Çok Zorlamadım Şuanda Motosikletim 1564 Km'de. Ve Uzun Yolda Bi Hayli Zorlamama Rahmet 100 e Yaklaşmadan Tıkanıyor ZAten O Hıza Zor Çıkıyorum Tabi Bağzı Kullanan RR 150 Kullanıcıların Yorumunada Baktığım Zaman 120 Rahatlıkla...
  15. ByBaTeR!ST

Regal Raptor 150cc SON HIZ

Selamlar Arkadaşlar.. Motosikletimi 6 Ay Önce Aldım İlkinde Çok Zorlamadım Şuanda Motosikletim 1564 Km'de. Ve Uzun Yolda Bi Hayli Zorlamama Rahmet 100 e Yaklaşmadan Tıkanıyor ZAten O Hıza Zor Çıkıyorum Tabi Bağzı Kullanan RR 150 Kullanıcıların Yorumunada Baktığım Zaman 120 Rahatlıkla...
  16. ByBaTeR!ST

VE Sonunda A2 Sürücü Belgeme Kavuştum.

Evet Arkadaşlar Sonunda Hasret Bitti. Çok Şükür A2 Belgeme Kavuştum Yeni Aldığım Motosikletime Ne Yazık ki Gezemiyordum Ehliyetim Olmadığı İçin.. Ama Artık Kavuştum Yarın Uzun Bir Yol Yapmayı Planlıyorum Allah'ın İzniyle Bol Bol Resim Çekip Paylaşırım İnşallah..Allah Olmayanlarada Nasip Etsin...
  17. ByBaTeR!ST

SuperBike ve Supersport Bu Pazar Assen'de !

5 Nisan tarihinde yapılan İspanya yarışından sonra verilen 3 haftalık ara bu hafta sonu Assen'de sona eriyor . Toplam uzunluğu 4555 metre olan pistte 11'i sola ve 6'sı sağa olmak üzere 17 viraj var . Sezonun zorlu pistlerinden biri olan Assen'de en uzun düzlük ise 560 metrelik uzunluğa sahip...
  18. ByBaTeR!ST

çaldığı Motosikletle Keyif Yapan Küçük Hırsız Polise YakalandıPolise Yakalandı

Bursa'da bir marketin önündeki motosikleti çalan 12 yaşındaki çocuk, polis ekiplerince yakalandı. Edinilen bilgiye göre olay, merkez Osmangazi ilçesinde bulunan bir süpermarketin önünde meydana geldi. S.B. isimli market çalışanı, her gün işe geldiği motosikletini marketin önüne bırakarak içeri...
  19. ByBaTeR!ST

Yeni Kaskımı Aldım.

Evet Arkadaşlar Az Önce Motosikletçiye Gidip LS2 Kask Alabildim Sonunda Benim Eski Emektar ÇAN ÇİN ÇONUDA Görüntü Olarak Oraya Bıraktım :D Kask Çenesi Açılıyor İç Güneş Gözlüğüde Mevcut. Kaskımın Resimlerini atmışken Diğer Korumalıklarıda Atiyim Dedim :D Buyrun Resimler.. Held Marka Montum..
  20. ByBaTeR!ST

RacerS 200 & CBF 150

Arkadaşlar Yeni Bi Motosiklet Alıyorum. Ama 2 Model Arasında Kararsız Kaldım.. CBF 150 Mi Yoksa Kanuni RacerS 200 Mü Daha Hızlı Gider ? Dayanıklılık Konusu Hız Konusu Tip Konusu RacerS 200 Çok Hoşuma Gitti Racer Tipine Benziyor Gerçekten Ben Tip Olarak Değiştiriyorum Motosikletimi Ama Hızda...

Yeni mesajlar