Arama sonuçlarınız

1. zenon

Honda NC700x Evans Dönüşümü

Moturum 2013 Model 66.000 km de ve satmayı düşünmediğimden şu anda ihtiyaç olmasada radyatör sıvısını değiştirmeye karar verdim. Kısa süreli motor kullanan kişilere gereksiz gelebilir ama uzun vadede avantajı olçağını düşünüyorum. İşlemi http://www.evanscoolants-tr.com/ burada yaptırdık (...
  2. zenon

NC 700 X 2013 de Öhlin'e geçiş

Motorum 2013 model Honda NC700XA modeli şu anda 59.000 km de. Motoru genelde iki kişi ve arazide de kullandığımdan 30-40 binlerde amortisör yavaş yavaş kendini biraktı. Gezilerime örnek bir iki link vereyim ne demek istediğimi anlayacaksınız...
  3. zenon

Mini Ege Turu nc700x ve er6-f

Bayramı da fırsat bilip küçük ege turu yapalım dedik. Bayramın ikinici günü yolla cıktık ilk başta plan alttaki gibiydi. sonra ekleme yaparak son halini aldı. gezi yapanlar ve benim gezilerime aşin olanlar bilir plana tam olarak uyulamaz hic bir zaman. Neyse çok lak lak etmeden bol...
  4. zenon

2. Aladağlar Baskını ( 2300 km )

İlkini es kaza plansız birazda araya sıkıştırarak yaptığımız Aladağlar gezisine haksızlık olduğunu ve tam bir tatil süresini hak ettiği düşünerek 19 Mayıs ı fırsat bilip değerlendirelim dedik. İlk plan Yola cıkmaya hazır Undocabı beklerken Forumdan Chronix ve UNdocab ile planladık ama...
  5. zenon

Bozcaada 1300 km 3 x NC

23 Nisanıda fırsat bilip 4 günlük bir Bozcaada gezisi yapalım dedik 3 arkadasın zamanları uydu bir kacamak yapalım dedik Plan buydu ama herzamanki gibi olmadı Eşeği yükledik KM not ettik, Sabah erken yola cıktık Hava bozmaya dönük yagmurlukları giydik iyikide giymişiz Eski hisar...
  6. zenon

2. Sapanca/Soğucak Yaylası Çıkartması Çamur deryası :D

Zorlu bir yayla çıkışı oldu :D İstanbul'dan yola cıktık bir gün önce yagmur yağmış tabi arabalarda gecince bilik boyu çömlek camuru kıvamında bir yol olmuş. 10 km lik yolu 3-4 saate ancak çıktık. Cuma öğlen Transalp li bir arkadaş önden gitmişti ve nispeten daha iyi bir yol ve motorun avantajı...
  7. zenon

Batum'a niyet Yusufeli'ne Kısmet - 26.07.2014-03.08.2014

Ramazan bayramı niyeti ile Batum yapalım dedik ama ulaşamadık Yusufeli 2 günümüzü yedi İstanbul çıkışı bayram trafiği nedeni ile sıkıştık. Bilenler için tarif Küçükçekmece - Avcılar Trafiği İstanbuldan Gerede'ye kadar devam etti :( Yol arkadasları @UNdocab ( Hyo gt650 ) , @Pulsar ( Hyo gt250 )...
  8. zenon

16 - 19 İzmir üzeri Milas, Ören

Gezi Planı ilk önce Dalyandı ama grup üyelerinin daha fazla km yapmayalım demesi ile Milas Ören de konaklayıp döndük. Cuma herkes işteydi iş cıkışı yol alıp eskihisar topculardan Bursa üzerinden Akhisara kadar gitmek orada Musalar Köyünde konaklamak sabah İzmire inmek şeklindeydi ilk taslak :)...
  9. zenon

07 Ağustos 2013 Çarşamba Arife günü, İzmir, Urla'ya

Herekse İyi Günler, Forumun üyelerinden UNdocab ve RuzgarSA ile 07 Ağustos 2013 Çarşamba Arife günü, İzmir, Urla'ya gitmeyi planlıyoruz katılmak isteyen arkadaşlarıda bekleriz Çıkış noktamız İstanbul olcak. Motorlar gt650 (UNdocab) , er6-f (RuzgarSA) ve gt250 ben :D katılacak arkadaşların min...
  10. zenon

Akdeniz Antalya-Çıralı-Demre 2000 km 06.07.2013-13.07.2013

Sürüş Ekibiminin zamanları uymadığı için bu geziye tek motor gitmek zorunda kaldım. 2 kişi gt250 Comet ile 2020 km yol gidildi çok şükür bir sorunla karşılaşmadık tek sorun sürekli karşıdan esen rüzgardı :pr: Buda ben :) Her gezide unutuğu mu bu gezide unutmadım :D Yoldan kareler ;)...
  11. zenon

2010 Model 20.000 km de gt250 Comet

Motorumu 5800km de 04.05.2012 Tarihinde Satın aldım. Aldığımda ön camurlukta cizikler ve sağa yatması vardı. Motor olarak bir sorunu yoktu şu anda 20.000 kmde ve tamammına yakını uzun yolda kullanıldı günlük olarak kullanmıyorum sadece hafta sonları ve uzun gezilerde kullanıyorum. Aldığımdan...
  12. zenon

Güncel Sigorta Bilgileri.

Herkese iyi Günler, 23.12.2012 de bitecek olan CBF 150 için aldığım fiyatlar sizinde ihtiyacınız varsa bu bilgilerden dogrudan ulaşıp destek alabilrisiniz. ANADOLU SİGORTA 206 YAPIKREDİ SİGORTA 194 EURO SİGORTA 204 GROUPAMA SİGORTA 228 ALLİANZ SİGORTA 147 AXA SİGORTA 186 BİLGİNİZE İYİ...
  13. zenon

Ruhsat sorunu...

Benim motorum 07.2011 tarafige cıkışlı ama muayne si 11.2012 de bitiyor. Motorum 2010 model. Burda sormak istedigim; 1-Muayne 3 yıllık degil mi? ve trafiğe cıktıktan sonra 3yıl değilmi nasil böyle birsey olmuş olabilir? Bunu düzeltebilir miyim? 2- Bu konuda ne yapabilirim? 3- Hiç uğraşmayıp...
  14. zenon

Web Sayfasına Destek

Değerli Arkadaşlar, Daha önce yapılmamış büyüklükte bir Atatürk Portalı kuruluyor (kuruldu) ve bu portalın daha geniş kitlelere ulaşması konusunda yardımınız gerekiyor. Site; tamamen gönüllüler tarafından yıllar süren arşiv araştırmaları sonucunda hazırlanmış olup kesinlikle ticari reklama yer...
  15. zenon

Yamaha 500cc motor cıkarmış :P

Dün gördüm ama detaylı bilgi alamadım sadece Resmini cektim sizin fikriniz nedir Yamaha ara segmen motor cıkarmış :D
  16. zenon

1991 model CBX750 alınır mı?

İlandaki motoriçin ne dersiniz alınır mi? Eski motorlara gerektiği değer verilmediği kanatindeyim. Biz 20 bin km motor alinmaz diyoruz ama bazı motorlar icin 50.000-100.000 kmler cok dert olmuyor. Fikriniz nedir? ben motor alcak durumda degilim ama alınır mı boyle birsey merak ettim...
  17. zenon

Bahara bir Çorum-Amasya-Tokat-Siva-Erzincan ve Erzurum olur mu?

Bahara bir Çorum-Amasya-Tokat-Siva-Erzincan ve Erzurum belkide ordan Kars olcak şekilde bir gezi planı oluştu gündeme geldi gibi :D bu güzelgah gitmeye değer mi? Neden karadeniz değil diyeniniz olabilir cevap kolay oraya gittik :D amac boşlukları doldurmak. Bu cok güncel degil gittiğim...
  18. zenon

Bu hafta sonu başımdan gecen birkaç garip olay

Bu hafta sonu başıma gelen bir kaç ilginc şeyi paylaşmak istiyorum!... Perşembe günü @Chronix ile bir zincir bakımı yapalım dedik. Motorla birlikte @Chronix'te gectik ben icerkeyken @Chronix zincire bakmış olum zincirin uzerinde pul yok dedi nasil yok la falan derken yolda allahtan zincir atmadı...
  19. zenon

Semih SAYGINER

yzNl4Vc4GCQ
  20. zenon

Muayene Sorunsalı!...

Benim Motorum 2010 Model ama 17.03.2011 trafiğe çıkış tarihi ancak 11.11.2012 İlk Muayene Geçerlilik tarihi. Hatalıysam düzeltin lütfen Trafiğe çıkışından sonra 3 yıl değil mi Muayene tarihi?

Yeni mesajlar