Arama sonuçlarınız

1. B

KM saati

Merhaba. 2020 model R25’im var. motorumun göstergesi arızalı, ekranın yarısı solmuş gibi gözüküyor. yani sol taraf net ama sağ taraf gündüzleri kesinlikle gözükmüyor. sadece gece karsnlık ortamda gözüküyor. değiştirmek istiyorum fakat aklımda bi soru var. değişince motor beyindeki KM yi...
  2. B

Lastik ve Viraj

Merhaba. sormak istediğim bi soru var. 2022 model R25’im var. motorumu fabrika cıkış lastiği ile kullanıyorum. 8000 kmde. virajlarda pek iyi değilim ama ufaktan bi denemek istiyorum. bugün hafif bi virajda motoru yatırmaya çalıştım fakat arka lastiğim ufaktan bi kaydığını hissettim. yani normal...
  3. B

Debriyaj balatası

merhaba. cf400 nk kullanıcısıyımm debriyaj balatam bitmek üzere. yenisini alacağım fakat cf debriyaj balataların 1 adedini 400 tlden satıyorki bu motorda 6 adet var. 6 adet balata 2800 tl. birde kampanyalı ürün başlığı altında 1 takımı 2450 den fiyat yazmışlar. neden böyle bir fiyat cıkıyor...
  4. B

motor indirme, baştan motor yapma

Merhaba. Cf moto 150 nk kullanıyorum. ufak tefek motorumdan sesler geliyor, kalkarken sanki arkadan biri çekiyormuş gibi tekleyerek kalkıyor ve rolantideyken dalgalanma oluyor. titreme aşırı fazla oluyor rölantide. Kime göstersem herkes motoru indirmemiz lazım diyor. şimdi motoru...
  5. B

Motor ikaz lambası

Merhaba. Bugün işe gitmek için motorumu çalıştırdığımda durmadan ikaz lambası sarı renkte yanıp sönüyor. Dün akşam motorumu yıkatmıştım acaba ondanmıdır diye düşündüm fakat dün yıkadıktan sonrada baya bi kullanmıştım bir sorun olmamıştı. Sigortayı söküp tekrar taktım fakat hala sürekli yanıp...
  6. B

Debriyaj ayırmama sorunu

Merhaba. 1 haftadır yaşadığım bir sorun var yardımcı olur iseniz cok sevinirim. diyelim ilerliyoruz, 2 nci vitese attığımızda devir düşmüyor, hala bir önceki vitesin devrinde gidiyor 3-4 saniye sonra devir düşüp motosiklet hızlanıyor. yani ben vitesimi değiştirdim, debriyajımı bıraktım ama...
  7. B

Hararet sorunu

Merhaba. Motorumda son 1 haftadır hararet sorunu yaşıyorum Termostatım sıfır, yeni takıldı. Devirdaim çalışıyor, radyatörde bir tıkanıklık darbe veya yamuklukta yok. Dururken sorun yok yükselmiyor, 6-7 bin devirlerde 10 dakikalık sürüşten sonra hararet tavan yapıyor. Yavaşlayınca tekrar...
  8. B

Şalter düğmesi

Arkadaşlar aklımda bayadır bi soru var hep ne olucağını merak etmişimdir ama hiç denemeye de hep korkmuşumdur. diyelimki 45-50 arası bir hızla seyrederken, sağ elçikte bulunan kırmızı tuşu kapatırsak ne olur :sunny: gerçekten cok merak ediyorum yani motor stop edicek o kesin ama viteste...
  9. B

Motosiklet önerisi

Merhaba. Yaza doğru motosikletimi değiştirmek istiyorum, yaklaşık 4 yıldır cf moto 150 nk kullanıyorum ama artık cc büyütmek istiyorum. Amacım 600-1000 cc falan değil 250 cc bana fazlasıyla yeter artarda. max 250 cc olup 25-40 bin arası motosiklet önerilerine açığım. Naked veya racing fark...
  10. B

Motor şişmesi

Merhaba. Motorum cf moto 150 Motorumda ufak bir sorun var. Sürekli olan bi tıkırtı sesi geliyor. Ustanın biri sübap sesi dedi, yaptı ses gitmedi. Biri egzantirik zinciri dedi, değiştirdi olmadı. 5-6 ustaya daha gösterdim hepsi egzantirik sesi diyor, ama değiştiği halde ses devam ediyor. Yani...
  11. B

Tapa gaz gitmek

Merhaba; CF Moto 150 NK Kullanıcısıyım. Yazın havalar ısınınca arkadaşlarla bi Adrasan turu düşünüyoruz. Antalyadan cıkıp adrasana gideceğiz. Bilen bilir Antalyadan Kemere kadar mükemmel bir yol var, yol genelde düz ve keskin olmayan cok güzel virajlar var. Antalyadan Adrasan yaklaşık 1.5-2...
  12. B

Elektrik arızası

Merhaba. Cfmoto 150 kullanıcısıyım. Motorumun elektrik sorunu vardı. 4 gün önce statör değiştirdim sorun düzelmedi. Bugün kargo ile konjektörümde geldi. Eski konjektörü yerinden sökmeden sadece bağlantı kablolarını sökerek yeni konjektöre taktım. Motorumu çalıştırdım. 15 dakika kadar çalıştı...
  13. B

Motordan gelen ses

Merhabalar, CF Moto 150 NK kullanıcısıyım. son 1 haftadır motorumdan bir ses geliyor. Ses tam olarak nerden geliyor anlamadım silindirden mi motorun kendisinden mi fakat ses bi tıkırtı sesine benziyor, yani şöyle anlatayım: Demir olan ve hızlı dönen bir vantilatör düşünün, o vantilatöre ucundan...
  14. B

Yakıt

Merhaba; bir kaç seferdir başıma cok saçma bir olay geliyor. Motor kullanan nerdeyse tüm tanıdıklarım OPET'ten yakıt alıyor ve opetten başkasını önermiyor. Fakat ben ne zaman opet'ten yakıt alsam motorum aşırı bir şekilde teklemeye başlıyor. BP'den zaten hiç bahsetmiyorum bile. Motorum CF MOTO...
  15. B

Aşırı Yakıt Tüketimi

Merhabalar; Sormak istediğim bir soru var. Motosikletim enjeksiyonlu. Fabrika verilerine göre 100 km'de 2.7 litre tüketiyor. Motorum CF moto 150. Yeni iridyum buji taktım, hava filtresini sıfır aldım. Fakat Depomu dolduruyorum, tripmetre 120-150'ye gelince benzinim bitmiş oluyor. ( Depo 10...
  16. B

Fan Cok Geç Devereye Giriyor

Merhaba. Motorum Cf Moto 150 NK 1 ay önce motorumun antifrizini, ısı ve fan müşürünü değiştirdim fakat hala kurtulamadığım bi sorunum var. Motorum hararet ışığını yakmadan fan devreye girmiyor. toplam 10 diş var. 10'ncu diş dolar dolmaz hararet ışığı yanıyor ve anca tüm dişler dolduktan sonra...
  17. B

Bir yerden sonra hızlanmama sorunu

Merhabalar. Cf Moto 150 NK kullanıyorum. Motorumda 1 den 4 ncü vitese kadar hiç bir sorun yaşamıyorum, fakat 5 nci vitese attığımda motor artık hızlanmıyor. 10 bin de motor kesiciye giriyor. 1 den 4 e kadar 9000 devirde vites arttırıyorum fakat 5 e geldiğimizde devir 6000'de kalıyor. Gazı...
  18. B

Yağ Önerisi

Merhabalar; CF Moto 150 NK Kullanıcısıyım. Bu zamana kadar hep serviste yaptırdım bakımlarımı ama artık yağı filtreyi vs kendim değiştirmek istiyorum. Hangi yağı önerirsiniz ? 7100 mü Yoksa 5100'mü. Birde sormak istediğim bir şey var. Ben yağı 10W40 olarak kullanacağım fakat kitapçiğinda...
  19. B

Aküsü Sorunu

Merhabalar; Motorumda yaklaşık bayadır yaşadığım bir sorun var. 1 ay önce aküyü değiştirdim. Yeni bir akü aldım. Aküyü takmadan önce ölçtürdüğümde 12.7 V gösteriyordu. Motora taktım çalıştırdım. akü 1-2 gün sonra kontak kapalıylen 12.0 gösteriyor. çalıştırdığımda 10.5 'e düşüyor. Rölantide...
  20. B

Bakım Seti

Merhabalar; Motorumda bugün itibari ile 15 bin bakımını yaptırdım. Artık bundan sonra servise gitmeyi düşünmüyorum. Malum UMA servisleri hepinizin bildiği gibi rezalet. Motorum CF MOTO 150 NK. Bakımımı bundan sonra kendim yapacağım. Bakımı yapmak için ne önerirsiniz. N11'den 2 adet yağ...