Arama sonuçlarınız

1. S

Mont Sırtlığı

Selam arkadaşlar, size hayati bi konuda sorum var. Geçen fuardan aldığım large beden deri montun koruma yeri çok küçük, small impactac koruma sığacak kadar. daha önceden aldığım montta da koruma yeri küçüktü, onu yırtıp kendim large beden korumayı dikmiştim ama bu yeni montu yırtmak istemiyorum...
  2. S

Mont Denemek

Selam arkadaşlar, 3 aydır mont alıcam alamadım. revit, dainese, held vb. markalara bakıyorum fakat türkiyede ya az çeşit var ya da beden yok. FC moto gibi yerlerden beğendiğim modeller var ama denemeden almak çok riskli. insanlar 3-5 mağazanın getirdiği az çeşitlerdeki montları almak zorunda...
  3. S

4riders Mont

Selam Arkadaşlar, uzun süre kışlık bi mont bakıyorum bütçem 2500TL fakat deneyecek fazla bi dükkan yok. Dainese, alpinestars ve özellikle revit de omzuma oturan montların beli şişman adam için yapılmış gibi pot duruyor, kalıbı bi türlü istediğim gibi üzerime olmuyordu. En son dün motomax da...
  4. S

yüksek hızda makas atmak

Selam beyler, az önce eve gelirken duke 250 motorum ile köprü çıkışı 110 civarı hızla ilerliyodum ki yanımdan artçısıyla mt25 li bi arkadaş tahmini 140kmh gibi bir hızla makas atarak ilerledi gitti, benim merak ettiğim o hızda nasıl bu kadar rahat makas atabildiği üstelik 250cc bir motorda ve...
  5. S

Uzun Yolda Müzik

Selamlar arkadaşlar, uzun yolda rüzgar sesinden korunmak ve müzik dinlemek için kulağın içine giren silikonlu kulaklık kullandım ve sonuçtan çok memnun kaldım. Tek sorun kaskın rüzgardan hareketleriyle yarım saatte bir kulaklıkların çıkması ve kask içi düzeltmenin zor olmasıydı, bunu da kablosuz...
  6. S

250 cc yetmedi

Selam arkadaşlar, dün edirneye gidip geldim, otobanda mola yerleri az olduğu için gidiş ve gelişte 1 er kere mola verdim fakat özellikle dönüşte duke 250 yetmedi yetemedi. 130 km de karşı rüzgarda tıkandı kaldı, rüzgarsız düzlükte en fazla 145 i gördüm fakat 110 dan sonra gücü tükeniyo ve...
  7. S

Kışlık Mont Önerisi

Selam arkadaşIar, kışın karda biIe motor süren bi arkadaşınız olarak hem serin hem soğuk havalarda giyebileceğim spor bi mont bulamıyorum. bütçem 2k ya kadar. revit excalibur u düşünüyodum fakat kesimi fit değil daha çok göbekli sürücüler için sanki, jupiterse baharlık gibi ince. Alpinestars...
  8. S

Yüksek Süratte Manevra

Selam Arkadaşlar, Kafama takılan bir konu var, 100kmh üzeri hızla giderken ani şerit değiştirmek istediğimde sanırım lastiklerin jiroskop etkisinden dolayı oldukça yüksek güç uygulamak gerekiyor ki o durumda bile istediğim hızda yön değiştiremiyorum. fakat insanlar 200kmh ile rahatça makasa...
  9. S

Yorgunluk

Selam Arkadaşlar, Yaşadığım bi durum sadece bende mi var yoksa herkeste mi merak ediyorum. İş yerim evime çok yakın olduğu için sadece hafta sonları 1-2 saatlik sürüşler yapıyorum. Ve özellikle viraj ve, veya trafikte kullanıyorum fakat üstüste 2 gün kullanınca sırt kaslarım sanki spor yapmışım...
  10. S

Artçıdan Kafa Yemek

Motosikletime artçı aldığımda devamlı kasklarımız çarpışıyor, sadece frenlerde değil kompresyonlarda bile oluyor bu durum, duke 250 kullanıyorum motorun artçı sele pozisyonundan kaynaklı olabilir mi? Ya da daha mı yumuşak sürmeye çalışmalıyım, ,stanbul trafiğinde çok zor olsa da?
  11. S

İlk kez uzun yola çıkacağım

Merhaba arkadaşlar, 5600KM motosiklet tecrübesi ve 250cc naked motorumla ilk defa İstanbuldan İzmire gideceğim. Yolda ortalama kaç km ile gitmeliyim, ne kadar süre mola vermeliyim, sele pedine ihtiyacım olur mu,kulakiçi kulaklık kask içinde kullanılabilir mi, saat kaçta yola çıkmalıyım, ido ile...

Yeni mesajlar