Uzun Yolda Müzik

Selamlar arkadaşlar, uzun yolda rüzgar sesinden korunmak ve müzik dinlemek için kulağın içine giren silikonlu kulaklık kullandım ve sonuçtan çok memnun kaldım. Tek sorun kaskın rüzgardan hareketleriyle yarım saatte bir kulaklıkların çıkması ve kask içi düzeltmenin zor olmasıydı, bunu da kablosuz kancalı kulaklık alarak çözmeyi planlıyorum. sorum ise interkomdan müzik dinleyenler rüzgar sesinden nasıl korunuyorlar, kulak tıkacı takıyorlar mı öyleyse müzik sesini nasıl duyuyorsunuz?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Plugfones. Çıkmaz.

Moderatör
Müzik dinlemek pek güvenli sayılmaz motosiklet kullanırken, ama yinede uzun yolda maalesef çoğumuz bu yöntemi kullanıyoruz.
Kulaklığı takıp sıkı bir balaklava geçirince kafaya kulaklıklar sabit kalıyor.

F54

interkom takan kullanıcıların genelde motoru konforlu rüzgar sesi olmayan motorlar oluyor ki adam interkom lu kask takıyor
misal ben bu teknolojiyi daha 2 gün önce keşfettim süper miş yanında arkadaşın da da varsa konuşa konuşa gidiyorsun canın sıkılmıyor ama konsantre azcık dağılıyor
kaskım schubert gayet sessiz açıyorum müziği vınn
bir şu tenere daha az rüzgar alsa süper olacakmış.

Intercom kulaklara tam denk gelirse kulak tıkacı rüzgarı kestiğinden daha iyi duyuyorsun.

Ben xiaomi airdots kullanıyorum çok memnunum. Kaskta interkom yuvaları olduğu için tam oraya denk geliyor ve sıkışmıyor.

Ben interkom kullanıyorum ancak rüzgar sesinin ve trafikte korna, ambulans s,reni vs. vs. gibi seslerin duyulabilmesi gerektiğini düşünüyorum. Rüzgar sesini engellediğimizde bunuda engellemiş oluyoruzz. Ben çok kısık sesle interkomla dinliyorum o yüzden

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben interkom kullanıyorum ancak rüzgar sesinin ve trafikte korna, ambulans s,reni vs. vs. gibi seslerin duyulabilmesi gerektiğini düşünüyorum. Rüzgar sesini engellediğimizde bunuda engellemiş oluyoruzz.
En etkili kulak tıkaçı ile bile kendi motorunuzun sesini, etraftaki araçların sesini ve kornalarını duyabilirsiniz. Kulaklıkla dinlerken müziğin sesini aşırı şiddetli açmadığınızda da duyarsınız.

Belki interkom kullanıyorken müziği duymak zorlaştığı için sesi daha çok açmak gerekiyor olabilir. Ancak izolasyonu iyi bir kulaklıkla motosiklet üzerinde dinlediğim volume ile evde dinlediğim volume neredeyse aynı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar