Arama sonuçlarınız

1. kngsze

İşveren-İşçi Özel Hayata Müdahale

Merhaba,2 senedir aktif olarak bir muhasebe ofisinde çalışıyorum. İnternette bir kaç yazı okumama rağmen bilgi bakımından tam tatmin olamadım. Ofisten bayram tatili için çıkarken masamı toparlayıp bilgisayarımı kapattım ve çıktım. Bayram dönüşü Çarşamba günü normal şartlarda mesaime...
  2. kngsze

Hasarliotopazari.com'a üyeliği olan varmı ?

Evet kabul ediyorum bu güne kadar herkesin konu açtığı yere v.s.'sine karıştım ama bu sefer gerçekten önemli ve acil olduğu için buraya açmak zorunda kaldım. Başlıkta belirttiğim adrese üyeliği olan yada üyeliği olan birisini tanıyan varsa yardımcı olabilir mi. Şimdiden teşekkürler saygılar...
  3. kngsze

2011 APACHE SİYAH

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-tvs-2011-orta-halli-apache-171054752/detay Motorla alakalı anlatacaklarım çoktur. Görmeye geldiğinizde en ince ayrıntısına kadar aktaracağım..
  4. kngsze

Spor Sonrası

Merhabalar ben orta halli dombili bir kardeşiniz olaraktan kilo vermeyi kafaya takmış durumdayım. Evimin yakınların da rahat spor yapabileceğim bir yer yok ve spor salonlarından nefret ediyorum.Yaz yaz pek de gidesim de yok o yüzden spor yapmaya uzak mekanları tercih etmek zorunda kalıyorum...
  5. kngsze

Ön Fren Diski

Merhabalar, Sevgili Barkın beyin vd40 videosunu izledikten sonra bizim mahalledeki süper zeka arkadaş hem kendi motorunun hemde benim motorumu güzelce temizlemiş. Asıl sıkıntı şurada zeki arkadaşım ön fren diskine yedireeee yediree bi güzel sıkmış. Netcez ? :D Servise yarın gidicem ona göre...
  6. kngsze

Change.Org'un Kapatılması

Merhabalar öncelikle twitter'da paylaşımlarını sevdiğim 'Odun Herif'in başlattığı kampanyayı sizlerle paylaşıp destek almak istedim.Mevzu Change.org'un kapanması.Gerçekten baktığım zaman insanlar bazı olaylar konusunda twitter veyahut başka sosyal paylaşım sitelerinde #.....'diye isyanlarını...
  7. kngsze

Ekonomi Okumak

Merhabalar öncelikle motosiklet ruhunu benimsemiş insanların bir takım riskler alarak hayata sımsıkı sarıldığını düşündüğümden dolayı burada size danışıyorum. Şu an 17 yaşındayım,tam olarak 23 aydır muhasebecilik yapıyorum.İlk 1-2 ay dışında tamamen işin inceliklerini öğrenme kısmı ile...
  8. kngsze

En İyi Selfie

Merhabalar,forumda döndüğünü zannetmiyorum şans eseri rast geldim. Amcam efsane şeyler yapmış ingilizcesi olanlar daha çok rahat ederler :P Ben beğendim :joker: https://www.facebook.com/ChaconAlex Buda facebook sayfası. Hayal;Bir gün bende yapacağım ! ---(Yapamadı :pr:)
  9. kngsze

BABA Sevgisi Bir Başka

Bugün bankamatikte sıra bekliyordum.Arkamda yaşlı bi amca vardı.Sıra bana geldiğinde daha fazla beklemesin diye sıramı ona verdim.Teşekkür edip ben pek anlamam oğlum bana yardım eder misin dedi.Tabi amcacım para mı yatıracaksın dedim. cebinden 200 lira bi para çıkarttı.Zar zor bulmuş uzakta...
  10. kngsze

Ulubahtsız Hasan !

Herkese iyi akşamlar... Öncelikle malum başıma gelmeyen şey kalmadı.Bende bunları derleyip toplayıp bir blog açıp orada yazmaya karar verdim. Hem bu aracılıkla yazım kurallarına biraz daha özen gösterip,anlatmak istediğimi yazarak daha berrak bir şekilde aktarmaya yönelik kendimi geliştirmeye...
  11. kngsze

Kim bu çocuklar ?

Eskişehir yolunda selektör yaptığınız, İstanbul yolunda korna çaldığınız, Konya yolunda önüne kırdığınız bu çocuklar kim? Trafikte karşılaşabileceğiniz; iyi-kötü, eski-yeni, büyük-küçük motosikleti olan, güzel olmasa bile sağlam ekipmana sahip, sırtında çantası, yağmur çamur demeden elinden...
  12. kngsze

Bahtsız Bedevi Hasan

Selamlar.Öncelikle yaklaşık 2 aydır motosiklet kullanıyorum telefon defterimde kayıtlı olan 10-11 tane insanla tanıştım hepsi yüreği sağlam on numara insanlardı.Gırgırımızı geçtik,ciddi konularda yardımcı olduk,buluştuk gezdik tozduk. Malum pazar günü bir şile gezisi düzenledik. Her şey iyi...
  13. kngsze

Kim Haklı Kim Haksız

Merhaba öncelikle gene salaklık yaptım. Ne tutanak tutturdum ne hastane götürttüm. Belkide suçlu olduğumu düşünmemden dolayıdır bilmiyorum. Zaten sadece ayağımı 2 yere çarptım ondan da ezilme,kana v.s. bir şey olmadı. Mavili yerde kaldırımda gidiyordum.Önümdeki yaşlı amcayı rahatsız etmemek...
  14. kngsze

Lastik Partlatıcı

Selamın aleyküm. Öncelikle emsal konulara fazla göz gezdiremedim. http://www.hepsiburada.com/liste/guex-simsiyah-lastik-parlatici-ve-temizleyici-sprey-sungerli-500-ml/productDetails.aspx?productId=otctn20112&categoryId=20035747 Yukarıda verdiğim linkdeki malzeminin daha kalitelisi elimde...
  15. kngsze

Motosiklet İdare Etmez !!

Öncelikle merhaba,bu konuyu açmamda ki sebep benim gibi sazanların,başıma gelen şeylerin başlarına gelmemeleri için.(:silent:bende anlamadım ne dediğimi). Hikayemi en baştan anlatacağım.Konuyu açacağım bölüm etkinlik gezi fotoğrafları bölümü olacaktı ama ben bildiğiniz kabus yaşadım.Velhasıl...
  16. kngsze

Motosiklet Sürerken Gelen Agresiflik

Merhabalar öncelikle motosiklet kullanmaya başlayalı tam 1 ay oldu.Bu 1 ay içerisinde dolu dolu İstanbul'da(Anadolu yakası)gezmediğim semt kalmadı.(1.700 km yapmışım) Motosiklet sürerken bir agresif oluyorum,yayalara aşırı derece de küfür ediyorum,kırmızıda geçene bağırıyorum,ışıkta beklerken...
  17. kngsze

Selamün aleyküm

Merhabalar,önelikle kendimi tanıtayım 17 yaşındayım adım Hasan. Fikirtepe'de muhasebe ofisinde çalışmaktayım.Motosikletden ziyade hep bisiklete karşı sevdam olmuştur fakat üşengeç ve kilolu olduğum için bu rüzgar hevesini otomatiğe dökmek istedim ve amacıma ulaştım.Gerek gırgırı olsun gerek...
  18. kngsze

Bir Motora En Fazla Kaç Kişi Binilir ?

Bizim memlekette sepetsize 3 kişi sıkışa sıkışa binebilirdik ama böylesine denk gelmemiştim :queen: (Denk geldim paylaşayım dedim , paylaşıldıysa affola :bestmt:)
  19. kngsze

Bizim memlekette var mı böyleleri ?

Paylaşılmış olabilir ama bence fena ::xblink::
  20. kngsze

Dombıra Şarkısı Temsili Videosu

Merhaba arkadaşlar benim sormak istediğim şey ; Savaşıyorlar , okçularına yakınına çekiyorlar peki o son kalan 5 kişiyi (2.45dk)neden vuruyorlar :silent: Mantık yürütemedim düşüncesi yada bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim... (Çok severim bu videoyu da :))

Yeni mesajlar