Ulubahtsız Hasan !

Herkese iyi akşamlar...
Öncelikle malum başıma gelmeyen şey kalmadı.Bende bunları derleyip toplayıp bir blog açıp orada yazmaya karar verdim.
Hem bu aracılıkla yazım kurallarına biraz daha özen gösterip,anlatmak istediğimi yazarak daha berrak bir şekilde aktarmaya yönelik kendimi geliştirmeye çalışacağım.Yazdığım çoğu şeyi zaten forumda konu açtım ve paylaştım.Ama bunların hepsinin bir arada olması ve daha düzgün yazmamla yeni başlayacak benim gibi genç acemilere ışık tutacağına inanıyorum :mrgreen:

Hiç olmadı okur ilginç ve komik anılarıma gülerler :mrgreen:

İlk defa böyle bir şeye giriştiğim için her türlü eleştiriye açığım :cat:

Yanlışım,eğrim veyahut doğrum varsa bunu bildirirseniz çok minnettar olurum :p

http://ulubahtsizhasan.blogspot.com.tr/

Hasan ben çok begendim abisi yazdıklarını , bu yaşta bu kadar tecrübe kazanmış olman , akıcı ve samimi bir şekilde yaşadıklarını paylaşman çok hoşuma gitti , devamını bekliyoruz , kal saglıcakla :thumleft:

Kaş yapayım derken göz çıkardım'da videodaki adam ölmüş hala yürüyordu. Sen allah bilir dipdiri birine yapmışsındır. Bizim türkler yaşlanmaz olum :queen: babanem 90 küsür yaşında, kadın hala dünyayı geziyor :sunny:

Kazık büyük olunca sonuçları böyle oluyor ehe kızma vallahi arkandayız.

Gece gece iyi güldürdün Allah da seni güldürsün :queen::thumleft:

Oradan geçerken bir amcaya rastladım,geçen akşam ki videonun etkisiyle'hasan bir insanlıkta sen yap'dedim kendi kendime.Demez olaydım durdum ve 'geç amcacım'dedim.Amca demez mi'lan eşek sıpası tıkama trafiği devam et'diye.Öyle bir afalladım ki 2-3 dakika kendime gelemedim.

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Ellerine sağlık Hasan.
Beğendim. :cat:

Helal olsun diyorum kardeşim. Insan kendisiyle barışık ve çevresine faydalı oluncaböyle güzel birşey çıkıyor ortaya. :)

Güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim. :) Görsellerle destekleyememin nedeniyle var malesef.Onuda başka bir yayında anlatıcam :D telefonunumun kamerası bozuldu da :(

helal sana kardeşim :pl: canlısını dinleyip gülmek daha bir güzel oluyor :queen:

helal sana kardeşim :pl: canlısını dinleyip gülmek daha bir güzel oluyor :queen:

Sağolasın rahmi abi :)

2 ay içinde her gün mutlaka bir aksiyon yaşadım.

Motorumu yaptırana kadar bu aksiyonları paylaşacağım.

Ondan sonra gelsin yeni heyecanlar :)

Hayırlı olsun blog yazmak büyük bir iştir, yıllarca sektörün içinde olduğum ve olmaya da devam ettiğim bir alan. Kişisel blogum www.burakgoc.com a da bakabilirsin belki ufak fikirler verebilir :)

Hayırlı olsun blog yazmak büyük bir iştir, yıllarca sektörün içinde olduğum ve olmaya da devam ettiğim bir alan. Kişisel blogum www.burakgoc.com a da bakabilirsin belki ufak fikirler verebilir :)

Çok teşekkür ederim.Bende neler yapmam gerektiğiyle alakalı ufak tefek fikir sahibi olabileceğim bir yer arıyordum.
Akşama detaylıca inceleyeceğim...:cat:

Kardeşim kayserinin neresindensin :)

Yahyalı,biz biraz daha niğde tarafına yakınız.
Kayseriyle aramız 110km ama en tehlikeli adamlarda bizim buradan göç etmiş adamlar :mrgreen:

Bahtın açık olsun hasanım :)) Ne yaptın motoru tamir edildimi?

Sağolasın üstadım :)
Az sonra ofisten çıkıcam.Ağva karakoluna gidip tutanak tutturacağım ondan sonrasına bakacağız.
Duruma göre şekillendireceğim bir şeyler.

Isabet olmuş ;)) zaten açmasaydin bu forum da sırf senin basina gelenlere ayrilacakti ;)

bahtsız bedevi :) geçmiş olsun işlerini halledebildin mi

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:53 ----------

blogu okudum senin abdest alman kanısına vardım :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar