En İyi Selfie

Merhabalar,forumda döndüğünü zannetmiyorum şans eseri rast geldim.

Amcam efsane şeyler yapmış ingilizcesi olanlar daha çok rahat ederler :p

Ben beğendim :joker:

https://www.facebook.com/ChaconAlex

Buda facebook sayfası.

Hayal;Bir gün bende yapacağım ! ---(Yapamadı :pr:)

Gezmek ve cesaret etmek güzel,hatta ne güzeli çok mükemmel.

Fakat bu selfie olayı çok iyi bir fikir :joker:

benim paylaştığım yolda canı sıkılan motorcu videosunda ki adam bu hasan :D

İlginç bir detay var(nerede okudum şimdi hiç hatırlamıyorum),

arabasını v.s. her şeyini satıp çıkmış yola yani tuzu kuru birisi değil galiba.

Türkiye'de yaşayan insanların %60'ı hiç evi, arabası olmadan ölüyor...

Ortalama bir maaşla işe giriyor, kiralık bir evde kısır döngüyle ölene kadar "hayatta kalıyor".

Eleman çok yaşlı biri değil, o yaşta o kadar şeye sahip olabilmek işte bahsettiğim "para" meselesi.

Ayrıca motosiklet, bakım, yakıt, vize, teknoloji vs. masraflar düşünüldüğünde hazıra dağ dayanmaz. Yani bir ev bir araba satılarak yapılacak iş değil.

Bizde de Serkan Söğüt diye bir arkadaş var. (Rüzgarın İzinde)
O arkadaş da geziyor ancak yaptığı işi hayatına göre uyarlamış. Yılın belli bir dönemi çalışıyor, belli bir dönemi de geziyor...

Arjantinli bir eleman vardı, ben "cesaret" diye onunkine diyorum. Buradan hikayesinin özetini okuyabilirsin. Türkiye'de de bir dergide "Türkiye'deki Motosiklet ve İş Deneyimlerini" yazmışlardı.

Kocaeli İl Temsilcisi
Valla bu arkadaşın başka videolarınada baktım baya bi gezmiş arkadaş : :) Kuzey ve Güney Amerika kıtasını 500 küsür günde ve ortalama 130 küsür bin km yapmış . Bazı videolarına baktım bir kaç yerde ufak kazalarda yapmış düşmüş etmiş vs . Bu motora baya bi masraf yapmış belli . Buna benzin parası yemek parası konaklama parası vs vs rahat bi 100 , 200 bin tl civarı harcamıştır kanımca :)

Vallahi Millet Yaşıyor Bee, Bizde İşten - Güçten Kendimize 2 Saat Vakit Ayırınca Hayat Güzel Diyoruz Pehh :farao:

bu adamın videolarına hastayım ya on numara gezmiş tarzıda güzel

Kocaeli İl Temsilcisi
Arkadaşlar bu adamın kullandığı motor Kawasaki'nin hangi modeli bilen var mı ? :)

Maddi olarak sıkıntısı olmayınca insan nasıl hayallerinin peşinden koşabiliyor. :thumleft:

Tum turkiyede elbet biraz parasi olan motosiklet kullanicisi vardir.. olay birazda bir yerlerinin yemesi.. 100.000 tl versek gez desek 2 sene kaç kişi yapabilir ki?

100.000 ver 2 sene gez de ben gezerim hatta vermesenizde gezerim mesele gezmeyi cok sevmek, severseniz gozunjz paraymis pulmus gormez bi sekilde oldurursunuz parami lazim calisirsiniz motormu lazim alirsiniz.. gezmeyi severseniz olur simdi olmazsa 5 sene sonr olur para biriktirince , cogunuz para yok diyosunuzda kac kisi gezmek icin para biriktirdi?

Valla ben onu bunu bilmem...

İnsan gerçekten isterse yapamayacağı şey yok,tabi bunun yanında birazda kısmetli olmak gerekir.

Adam yapmış mı yapmış.

Sadece çokhoş olduğunu düşünüyorum :joker:

Bence her şey para değil eğer öyle olsa adam mallık yapmış olurdu sonuçta savurdu bütün paralarını.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar