BABA Sevgisi Bir Başka

Bugün bankamatikte sıra bekliyordum.Arkamda yaşlı bi amca vardı.Sıra bana geldiğinde daha fazla beklemesin diye sıramı ona verdim.Teşekkür edip ben pek anlamam oğlum bana yardım eder misin dedi.Tabi amcacım para mı yatıracaksın dedim. cebinden 200 lira bi para çıkarttı.Zar zor bulmuş uzakta okuyan oğluna göndermek istediğini söyledi.Ben amcanın yüzündeki buruk çizgilere dalmış içim cız ederken bi kalem uzattı bana paranın üstüne kendine iyi bak yazar mısın dedi gülümseyerek.Tamam dedim ama ona başka para gider diyemedim...Babalarımızın kıymetini bilelim. Onlar çınar ağacı gibidir meyvesi olmasa da gölgesi yeter...

*alıntıladım...::baaas::

Babalarımızın kıymetini bilelim. Onlar çınar ağacı gibidir meyvesi olmasa da gölgesi yeter...

sonuna kadar katılıyorum 1 yıldan biraz fazla oldu babamı kaybedeli gerçekten zormuş babasızlık babam varken bilmediğim beceremediğim herşeyi ona sorar muhakkak garantili bir cvp alırdım içim rahat ederdi gönül rahatlığıyla yapardım dediğini çünkü o iyi bilirdi şu aralar bir araba satma olayım var sattıktan sonra bütçeme göre yeni araba alsam mı yoksa biraz daha ekleyip üstüne daha yüksek model mi alsam bir türlü karar veremiyorum.anneme soruyorum sen bilirsin diyo rahmetli babam yaşıyo olsaydı kesin bir karar verdirirdi bana nur içinde yatsın ..

Babalarımızın kıymetini bilelim. Onlar çınar ağacı gibidir meyvesi olmasa da gölgesi yeter...

sonuna kadar katılıyorum 1 yıldan biraz fazla oldu babamı kaybedeli gerçekten zormuş babasızlık babam varken bilmediğim beceremediğim herşeyi ona sorar muhakkak garantili bir cvp alırdım içim rahat ederdi gönül rahatlığıyla yapardım dediğini çünkü o iyi bilirdi şu aralar bir araba satma olayım var sattıktan sonra bütçeme göre yeni araba alsam mı yoksa biraz daha ekleyip üstüne daha yüksek model mi alsam bir türlü karar veremiyorum.anneme soruyorum sen bilirsin diyo rahmetli babam yaşıyo olsaydı kesin bir karar verdirirdi bana nur içinde yatsın ..

Başınız sağolsun.
Bende her genç gibi babamla pek iyi geçinemem fakat değerini bilmemem gerektiğini biliyorum.
İleride pişmanlıklar yaşamamak adına...

Sonucta baba..Bana tahmin edemiceginiz zor durumlar yasatti.Sagligimdan oldum sinir sistemim coktu.. hattaBelki 1senedir konusmayiz adam akilli..dun kandillesmedik bile..ama sonucta oldugunde uzulur muyum? evet..Sonucta baba

Sonucta baba..Bana tahmin edemiceginiz zor durumlar yasatti.Sagligimdan oldum sinir sistemim coktu.. hattaBelki 1senedir konusmayiz adam akilli..dun kandillesmedik bile..ama sonucta oldugunde uzulur muyum? evet..Sonucta baba

Bende babamla pek anlaşamam ama ata sonuçta.

Ve ilginç bir şey söyleyeyim çağatay abi,

Geçen kaza yaptığımız gezide sabah evden çıkarken bir şey söyledi.Acelem var uzun sürer dedim.
Laf yaptı 2 dakikalık bir tartışmadan sonra ben direk çıktım evden.Artık içinden ne geçirdiyse...

:sunny:

parayı zor bulduğu ne malum? yaşlı ve bankamatik kullanmayı bilmiyor diye mi?

hem atm'lerde gönderilen paraya not eklenebiliyor. tamam işin şairane kısmına tecavüz ettim ama gerçekçi olmalı :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar