Change.Org'un Kapatılması

Merhabalar öncelikle twitter'da paylaşımlarını sevdiğim 'Odun Herif'in başlattığı kampanyayı sizlerle paylaşıp destek almak istedim.Mevzu Change.org'un kapanması.Gerçekten baktığım zaman insanlar bazı olaylar konusunda twitter veyahut başka sosyal paylaşım sitelerinde #.....'diye isyanlarını dile getiriyorlar.Peki bu ne işe yarıyor ? Sosyal farkındalık mı sağlıyor ? Bence çok saçma bir nebze kendilerini etiket ediyorlar.İşe yarayanları oluyordur onlara lafım yok.

'Kampanya başarılır olursa Change .Org'u kapatmış oluruz. Başarılı olmazsa sitenin işe yaramadığını görmüş oluruz, buyrun.. '

(Sadece gördüğüm taraftan düşünüyor olabilirim aydınlatacak biri olursa ikna olmaya açığım:rendeer:)

http://www.change.org/tr/kampanyala...&utm_medium=twitter&utm_source=share_petition

Rastgele :cat:

bunlar insanların düzene itiraz ve bişeyler değiştirme güdüsünü gıdıklayarak tatmin eden ve tatmin olan "gaz alma" sibobu oluşumlar.
feysbukdaki "allah'ını seven beğensin" tarzı bir yapı.

tabi odun herifin kontra atağı da aynı mantıktan besleniyor,
onu yemeyin bunu yiyin hesabı.

Orası öyle fakar kendi adıma konuşayım sosyal paylaşım sitelerinde ya hoşuma giden video ve yazıları izleyip paylaşıyorum yada denk gelirse hatunlara yürüme yolu açıyorum.

İronik bir durum ama yararlı olacağını düşünüyorum :mrgreen:

Mersin İl Temsilcisi
sosyal paylaşıma inanmıyom.
ant6isosyal oluşumlarda ortya çıkartılmaya çalışılan ama aslında sosyalleşme kisvesi altında "sürü" pisikolojisine sokulan, önce grubun içinde kendini gösteren perakendelerin, bir araya gelip toptan olarak ayrıştığı ve bu ayrışıma karşı tepki olarak "ötekileştirme" ve öteki-beriki içinde de "fraksiyonlara bölünme" vasıtasıyla, birlikmiş görüğnüp, aslında her birliğin kendi içinde de ayrıştırıldığı v böylece ayrışım için birleştirlme tuzağıdır.
tam karşılığı olur mu bilemem ama, teşbihte hata olmaz derler.
şöyle ki;
motosikletçi
çapıcı-yarışçı-endurocu-SM'cu
customcu, harleyci, trail endurocu vsvsvsvs...

hani birdik?

şöyle ki;
motosikletçi

hani birdik?

İşte burada "birlik" ve "çokluk" kavramları öne çıkıyor.

Atalarımız "Birlikten kuvvet doğar" ve "Nerede çokluk, orada bokluk" sözlerini boşuna söylememişler.

Önemi olan birlik olabilmektir, çokluk değil.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
sosyal paylaşıma inanmıyom.
ant6isosyal oluşumlarda ortya çıkartılmaya çalışılan ama aslında sosyalleşme kisvesi altında "sürü" pisikolojisine sokulan, önce grubun içinde kendini gösteren perakendelerin, bir araya gelip toptan olarak ayrıştığı ve bu ayrışıma karşı tepki olarak "ötekileştirme" ve öteki-beriki içinde de "fraksiyonlara bölünme" vasıtasıyla, birlikmiş görüğnüp, aslında her birliğin kendi içinde de ayrıştırıldığı v böylece ayrışım için birleştirlme tuzağıdır.
tam karşılığı olur mu bilemem ama, teşbihte hata olmaz derler.
şöyle ki;
motosikletçi

hani birdik?
Ramazan dan sonra tekrar okuyacağım.
Ayık kafayla kelimeler resmen halay çekiyor:)

İşte burada "birlik" ve "çokluk" kavramları öne çıkıyor.

Atalarımız "Birlikten kuvvet doğar" ve "Nerede çokluk, orada bokluk" sözlerini boşuna söylememişler.

Önemi olan birlik olabilmektir, çokluk değil.

İmzamı atar devam ederim.Başıma gelmeyen kalmadı :)

Ramazan dan sonra tekrar okuyacağım.
Ayık kafayla kelimeler resmen halay çekiyor:)

Benimde okuyana kadar canım çıktı.Ana fikri zar zor anladım ama :p

Kimilerinin hor gördüğü sosyal paylaşım olmasaydı, Gezi'nin psikolojik altyapısı asla oluşmayacaktı.

Tabii onlara göre Gezi olmayaydı, eyiydi. Padişahımız haşmetlimize kükremek ha ! Gıkınızı çıkarmayın, kısın kuyruğunuzu oturun evinizde pis gomanizler sizi.

Valla işte asıl sorun bu bence.

Şu an siz bir nebi isyan ettiniz hatta bir kesime ithamda bulundunuz.

Sonuç ?

Hee oldu sen yaz bende okurum hesabına geliyor,herhangi bir yaptırım yok.

Alt yapısı oluşmuş gezi mevzunda da hiç bir şekilde bir tarafta bulunmadığım halde annem ve abimle bulunduğum araca saldırıldı.

Bıçaklar,sopalar,cedde sövmeler...

Çok mu iyi oldu ? Bence hayır...

Zaten gözü açık olup bir şeylerin farkında olan insanlar kararlılık gösterdi diğer taraf ?

Neyse uzarda gider siyasetten anlamam.Henüz oy bile kullanamıyorum fakat bunların bu tarz platformlarda olmaması gerektiğine düşünüyorum.

#KıyametYarınKopacak'yazılsa twitterda ayetel kürsi'yi twitler ateistim diye geçinen eleman...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar