Selamün aleyküm

Merhabalar,önelikle kendimi tanıtayım 17 yaşındayım adım Hasan.
Fikirtepe'de muhasebe ofisinde çalışmaktayım.Motosikletden ziyade hep bisiklete karşı sevdam olmuştur fakat üşengeç ve kilolu olduğum için bu rüzgar hevesini otomatiğe dökmek istedim ve amacıma ulaştım.Gerek gırgırı olsun gerek ciddi konuları olsun forum bağımlılık yaptı.
Velhasıl forumdan sabri abime çok teşekkür ediyorum benim 1 uğraşım varsa o 10 uğraştı,bıkmadan sorularımı cevapladı hatta aldığım motorun pazarlığını bile yaptı , motoru teslim aldık evime kadar getirdi beni :p Velhasıl aranızda olmaktan mutluyum tekeriniz daim düz bassın yüzünüzden gülümseme eksik olmasın :cat:

Buda tenekem :)

:flower:

Son düzenleme:
Ve aleykümselam, hayırlı olsun kardeşim kazasız belasız sürüşler dilerim.

Aleykümselam hasan , aramıza hoş geldin , ehliyet al mutlaka !.

Aleykümselam Hasan hoşgeldin..
Üşengeç ve kilolu olduğun için bisiklet yerine motosikleti tercih etmişsin de biraz ters orantı olmuş gibi,motosikletin kilona kilo ekleyeceğinden emin olabilirsin :cherry:

Hoşgeldin kardeşim. Kazasız keyifli sürüşler dilerim. Senin de yüzünde gülücük eksik olmasın.

Herkese teşekkür ederim.:bestmt:

Aleykümselam hasan , aramıza hoş geldin , ehliyet al mutlaka !.

Bu pazar direksiyon sınavı var , zaten çok gıcığım kapıda yatıyor binemiyorum ama birazcık daha sabır :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:17 ----------

Üşengeç ve kilolu olduğun için bisiklet yerine motosikleti tercih etmişsin de biraz ters orantı olmuş gibi,motosikletin kilona kilo ekleyeceğinden emin olabilirsin :cherry:

Spor salonlarına biraz para bayılıcaz artık ne yapalım :)

Güzeeeeeeeelllll!....

Forumda yazılanları ve tecrübeli abilerini dikkate aldığın belli ekipman tamam..:cat:

Alkışlar sana gelsin.. ::alkiis::::alkiis::::alkiis::

Hayırlı uğurlu olsun.. Kazasız belasız kullanman dileğiyle...

Aleyküm selam kardeşim. Başı hayırla başladı gerisi de hayır olsun inşaallah.

Allah kaza bela göstermesin. Tekerin düz depon full gönlün hoş olsun :wiinkk:

Merhabalar,önelikle kendimi tanıtayım 17 yaşındayım adım Hasan.
Fikirtepe'de muhasebe ofisinde çalışmaktayım.Motosikletden ziyade hep bisiklete karşı sevdam olmuştur fakat üşengeç ve kilolu olduğum için bu rüzgar hevesini otomatiğe dökmek istedim ve amacıma ulaştım.Gerek gırgırı olsun gerek ciddi konuları olsun forum bağımlılık yaptı.
Velhasıl forumdan sabri abime çok teşekkür ediyorum benim 1 uğraşım varsa o 10 uğraştı,bıkmadan sorularımı cevapladı hatta aldığım motorun pazarlığını bile yaptı , motoru teslim aldık evime kadar getirdi beni :p Velhasıl aranızda olmaktan mutluyum tekeriniz daim düz bassın yüzünüzden gülümseme eksik olmasın :cat:

Buda tenekem :)

[url]http://i.hizliresim.com/ek2yzv.jpg[/url]

:flower:
[url]http://i.hizliresim.com/eNyRBk.jpg[/url]

Merhabalar, hoşgeldiniz.

Müneccim misin hocam ? :silent:

Motoru alırken ne güzel zayıflama uğraşındaydım.

1 Nisan da teslim aldım kilom:102

25 Nisan toplamda motosikletle 1600 km yaptım(utanmasam ekmek almaya motorla gidecem:p)

Güncel kilom:114 :pr::pr: Acil spora başlamam lazım :king:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar