Arama sonuçlarınız

1. hissizadam

Çalıntı Motor ( calintimotor.com ) - Türkiye Çalıntı Motosiklet Veri Tabanı

Çalıntı Motor Türkiye Çalıntı Motosiklet Veri Tabanı Çalıntı Motor; ülkemizde artık terör boyutuna ulaşmış motosiklet hırsızlığına karşı, tüm çalıntı motosikletlerin yer aldığı bir veri tabanı olmayı hedeflemektedir. Bir çok insanın ekmek parasını kazandığı ekmek teknesi, bir çoğunun iş...
  2. hissizadam

Otobanda Motosiklet Kullanırken Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar

Herkese Selamlar; Acemi bir kullanıcı olarak yeni bir konu ile karşınızdayım. İlk motorum, ehliyet kısmetse bu h. sonu sınava gireceğim. altı aydır filan 250'lik bir naked sahibiyim. ehliyetim olmadığı için çok az kullandım ama bi'şekilde de tecrübe edinmek için de motor kullanmam...
  3. hissizadam

Tek Tekerlekli Motosiklet

Şaka gibi ama adamlar yapmış, vay arkadaş harbiden akıl alır gibi değil. aha da buyrun.
  4. hissizadam

Gerçek Bir Trafik Canavarı (Canavarlar Alınmasın)

Tipine baksan eli yüzü düzgün, aklı başında insanlar diyeceğin ki bir tanesi de kadın maalesef. İstanbul trafiğinde yaklaşık 20 dk. nasıl terör estirdiklerini görünce pek şaşırmayacaksınız zira bunlardan çok var ama bi de utanıp sıkılmadan bunu youtube'a koyup paylaşmak nasıl bir zihniyettir...
  5. hissizadam

Kan İhtiyacı Konusunda Yardım Önerisi

Selamlar; Öncelikle Allah herkesi her türlü kaza ve beladan korusun. İnşallah kimsenin kan ihtiyacı olmaz ancak bu maalesef mümkün olmuyor. Acil kan ihtiyacının olduğu durumlarda mümkün olduğunca fazla sayıda insana mümkün olan en kısa sürede ulaşabilmek önemli. Bu nedenle acil durumlarda kan...
  6. hissizadam

Bir Kawasaki'nin Başına Gelebilecek En Kötü Şey.

Öncelikle kawasaki sahipleri başta olmak üzere benim gibi sempati duyanlardan özür dilemek isterim. Motorunuzdan soğumanıza sebep olursa bana kızmayın lütfen. Ayrıca buradan yetkililere seslenmek istiyorum. Bu nedir arkadaş? koskoca kawasaki'den bahsediyoruz. Bir dünya devinin marka değeri ile...
  7. hissizadam

Hyosung GT250 Naked ile GT 250R Arasındaki Farklar ve Benzerlikler

Selamlar; Hyosung'un GT 250 Naked ile GT 250R modeli arasında ne gibi farklar veya benzerlikler var? Biri racing diğeri cadde tipi. Grenaj, gidon, gösterge dışındaki farklar ile beraber özellikle yedek parça konusunda (far, sinyal, ayna, elektrik aksamı, motor veya diğer mekanik parçalar vs.)...
  8. hissizadam

Sol Gidon Kolu - Ayna, Debriyaj Kolu vs. Sökme Takma

Herkese Selamlar; Öncelikle teknik konularda, aslında motosiklet ile ilgili hemen her konuda neredeyse hiç denecek kadar az bilgiye sahip olduğumu belirteyim. Bu nedenle belki bazı terimleri yanlış kullanıyor olabilirim. Aşağıda resimlerini görmekte olduğunuz sol gidon üzerindeki tüm parçaları...
  9. hissizadam

Hyosung GT 250 Naked Akü Problemi

Selamlar; Bir süredir motorda akü problemi yaşıyorum. Motoru çalıştırmak istediğim zaman marş basmıyor ancak vurdurmak sureti ile çalışıyor. Motor çalışmıyor iken korna, far, sinyaller vs. çalışmakta. Sonuç olarak yeni bir akü almayı planlıyorum ve GT 250'nin özelliklerine baktığım zaman akünün...
  10. hissizadam

Bu Montu Önerir misiniz?

Herkese Selamlar; Yeni başlayanlardanım motor (hyosung gt 250), kask vs derken şimdi de monttan başlayıp, dizlik eldiven vs. tamamlamayı planlıyorum. tanıdığım birinde aşağıdaki monttan var, yeni aldı ve kullanmıyor. uzun yol yapmıyorum, istanbul içinde ev, iş ulaşım amaçlı kullanacağım. bu...
  11. hissizadam

Güvenlik Ekipmanı Seçiminde Motosiklet Modeli Etkisi?

Herkese Selamlar; Yeni başladığımı belirterek konuya gireyim Güvenlik Ekipmanı Seçiminde Motosiklet Modeli Etkisi var mıdır? varsa ne kadardır? Yoksa bir magazaya girip kask, dizlik,eldiven, mont en iyisinden ver demek yeterli olur mu? yoksa motosiklet modeli ve diğer teknik özelliklerine göre...
  12. hissizadam

Taksici Terörü, İlk Motor, İlk Kaza, Acı ve Dibe Vuruş :(

Herkese Selamlar; Yaklaşık 10 gun once aldığım ve 3-4 kere kısa süreli eğitim amaçlı kulllandığım motorum ile yaklaşık 1 saat kadar önce trafik kazası geçirdim ne yazık ki :( Acemi olduğum için oldukça dikkatli ve yavaş gidiyor olmam sayesinde şükürler olsun ki ucuz atlattım. diz patladı dikiş...
  13. hissizadam

İlk Motosiklet Heyecanı ve Mutlulukla Karışık Duyulan Tedirginlik

Herkese Selamlar; Hyosung GT 250 Naked ile motosiklet dünyasına ve motosiklet.net forumuna ilk adımı atmış bulunmaktayım. İlk motosikletim, scooter kullanmışlığım vardı ancak ilk defa vitesli kullanmaya başlıyorum. Hatta ufak ufak başladım diyebilirim Gerek sürüş konusunda acemi olmam, gerekse...
  14. hissizadam

SELAMLAR

Herkese Selam; Motosiklet uzun zamandır hayalimdi ve hamdolsun sonunda gerçek oldu. Motosiklet dünyasına ve motosiklet.net'e 2008 model Hyosung GT250 naked ile giriş yapmış oldum. İlk motosikletim ve ilk defa vitesli motor kullanmaya başladım, ehliyetim olmadığından şu an evin civarında ufak...

Yeni mesajlar