Bu Montu Önerir misiniz?

Mont Önerisi

• Öneririm

Oy: 1 50.0%
  • Önermem

Oy: 1 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    2
Herkese Selamlar;

Yeni başlayanlardanım motor (hyosung gt 250), kask vs derken şimdi de monttan başlayıp, dizlik eldiven vs. tamamlamayı planlıyorum.
tanıdığım birinde aşağıdaki monttan var, yeni aldı ve kullanmıyor. uzun yol yapmıyorum, istanbul içinde ev, iş ulaşım amaçlı kullanacağım.
bu mont güvenli midir? başka kriterim yok sadece güvenlik konusunda önerir misiniz diye sormak istedim, hatta bununla yetinmeyip bir de anket açtım.
ama fikirler önemli tabii.

Venom Mont - Evolutıon Touring

600 D POLYESTER DURATEX, SÜRTÜNMEYE DAYANIKLI DIŞ KATMAN, NEFES ALABİLEN RÜZGAR VE SU GEÇİRMEZ SİLİKON LAMİNELİ İÇ ASTAR, ÇIKARTILABİLİR POLYESTER İÇLİK ,GÖĞÜSTE 4 ADET SU GEÇİRMEZ FERMUARLI HAVALANDIRMA CEBİ, AYARLANABİLİR BEL GENİŞLİĞİ, AYARLANABİLİR BİLEK VE KOL GENİŞLİĞİ, KOL VE OMUZLARDA REFLEKTİF ŞERİTLER, PANTOLON BAĞLANTI FERMUARI. Z DIŞ Z İÇ CEP DİRSEK VE OMUZLARDA CE SERTİFİKALI KORUMALAR, SIRTTA SOFT KORUMA.

http://www.motosikletaksesuarlari.com/VENOM-MONT-EVOLUTION-TOURING-SiYAH-MAVi_824.html#0

Aynı monttan bende de var, gayet güvenilir, hatta mont üzerimdeyken ufak bir kaza yaptım, hiç bir şey olmadı. Sadece şunu eklemeyelim, şimdi kullanmayı düşünüyorsan, vazgeç derim, çünkü İstanbul'da bu imkansız, çok kalın, terden ölürsün. Ben aynı markanın yazlık montunu da aldım, onu kullanıyorum şu an. Fileli olduğu için yazın rahat.

http://www.motosikletaksesuarlari.c...MONTU-DYNAMIC-FiLELi-SiYAH-KIRMIZI_779.html#0

katılıyorum sana, gidip yeni bir mont da alabilirim ama bu durumda sadece benim işim görülmüş olur. bu montun sahibi almış ve en fazla 10 kere giymiş şimdi motoru bıraktı ve elinde kaldı ve bu gidişle de elinde kalacak gibi. ben de en azından hem onun hem benim işim görülsün diye almayı düşündüm. güvenlik konusunda da iyi diyorsanız bu yeterli.
teşekkürler

Montu bugün almayı planlıyorum. Fikirleriniz paylaşırsanız çok memnun olurum. Zira aldıktan sonra işime yaramayacak bi'şey ise gidip başka marka model alayım.

Saygılar.

Racing tipi motosiklette biraz sıkıntı yaşayabilirsin bununla. Bende de bunun siyahından var. Xmax kullınırken iyiydi de inazuma'ya geçince hafif öne doğru oturduğun için göbek kısmında biraz toplanma yapıyor. Yazın terletir, kışın duruma göre üşütebilir.

Ben yazlık olarak hudson 'ın robocop modelinin filelisini aldım indirime girmiş 130 tl şu anda nakit veya tek çekimde. Kısa mont olduğu için rahat.

Mümkünse kısa tiplerden seçmeni öneririm. İsmine de bakarsan touring mont diyor. Yani düz oturuşa daha yatkın.

Ama iyi monttur bu da. ha güvenlik konusunda iyi ki hiç test etme şansım olmadı. Omuz korumaları sert süngerdi diye hatırlıyorum. Bir kere olduğum yerde motoru yatırdığım için ayağım altta kalmasın diye omzumun üstüne atlamıştım. İyiydi yani pek bi şey hissetmedim. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar