Arama sonuçlarınız

1. MotorKafa1

"Görmedim" Diyenlere Kızmamak Lazımmış

Herkese selamlar, Bugün motorla küçük bir kaza geçirdim. Olay şu şekilde gerçekleşti. Anadolu yakası E-5'te, solun solu diye tabir edilen, sol şeritle bariyerler arasındaki yasak bölgeyi kullanarak ilerliyorum. Önümde 3-4 tane motor var. Bir önümdeki motorun (scooter'ın) sürücüsü kask dahil...
  2. MotorKafa1

Uzunlarına Yandığım

Nasıl giriş yapacağımı bilemedim ama lafım uzunları açık gezen ve farları ayarsız olan sürücülere. Özellikle de araba, minibüs ve diğer 2+ teker sürücülerine. Sizlere çok güzel küfürler hazırladım. Forum kuralları çerçevesinde bu küfürleri yazamasam da, yolda hepsini tek tek sayıyorum sizlere...
  3. MotorKafa1

Öngörü ve Cruiser ile Panik Fren - Video

En baştan belirteyim ki sonradan yüklenmeyin. Videoda kesinlikle hatalıyım. Kullanmamam gereken bir yolu kullanıyorum ve gereğinden fazla hızlıyım. O yüzden videodaki olayın sonunda aracın sürücüsüne hiç bir şekilde küfür, hakaret vs. etmiyorum. Videonun devamında aracın yanına giderek, uygun...
  4. MotorKafa1

Muayeneye Kasksız / Vizörsüz Gitmeyin

Selamlar, Geçtiğimiz muayeneye gittiğimde karşılaştığım bir durumu paylaşmak istedim. Motoru muayene alanına teslim ederken, muayeneyi yapacak arkadaş kaskı da muayene alanındaki masaya bırakmamı istedi. İlk önce anlam veremesem de sorgulamadım, bıraktım geçtim. Park lambasının yanmamasından...
  5. MotorKafa1

Kask İçin Ped Kulaklık

Selamlar, Kaskın içine takabileceğim, fotoğraftaki gibi bir kulaklık arıyorum. Bayağı araştırdım ama bulamadım. Farklı forumlarda satan arkadaşlar var ama konular çok eski tarihli. Yani çoktan satılmış yada ömrünü doldurmuştur ürünler. Fotoğraftaki gibi dahili mikrofonu olan bir kulaklık daha...
  6. MotorKafa1

Yoldaki Siyah Çizgilere Dikkat

Herkese iyi forumlar. Dün akşam Bostancı sahil yolunda gördüğüm bir olaydan sonra konuyu açma gereği duydum. Belki bazılarınızın dikkatini çekiyordur. Özellikle çevre yollarında şeridin genellikle ortasında, bazen de lastik izine yakın yerlerde yüzlerce metre hatta kilometrelerce uzanan, soba...
  7. MotorKafa1

Monopod (Selfie Çubuğu) Kullananlara Bir Soru

Selamlar, Bugün monopod, diğer adıyla selfie çubuğu aldım. Telefonu yatay ve çubuğun üst tarafına konumlandırdığımda bir problem yaşamıyorum. Ancak telefon dikey ve çubuğun yan tarafına gelecek şekilde ayarladığımda ağırlıktan dolayı iç içe geçen çubuklar dönüyor ve telefon aşağıya kayıyor. Bu...
  8. MotorKafa1

O Telefonu Bırak Aynanı Kırarım

Evet arkadaşlar; bu videoda motosikletli bir magandanın, bir erkek sürücüye asla yapamayacağı artisliği, kadın sürücüye nasıl yapığını izleyeceksiniz. zxKvRMWA6z4 Dip not: Videoda çıkan reklama tıklayarak böyle öküzlere para kazandırmayın
  9. MotorKafa1

1650 TL Maaş + Sigorta - Kartal Civarı Çiğköfteci Kuryesi

Herkese selamlar, Öncelikle belirtmek isterim ki, başlıkta yazdığım 1650 TL maaş + sigorta koşullarından emin değilim. O zaman neden yazdın diye soracak olursanız kısaca anlatayım. Çiğköfte alırken, paket servis yapıyor musunuz diye sordum çiğköfteci arkadaşa. Kurye ve motor yok ondan servis...
  10. MotorKafa1

Motor Hırsızı Mehmet - Video

Daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum ama, benim tesadüfen karşıma çıktı ve paylaşayım dedim. Gördüğünüz yerde indirin şerefsizi. http://www.cezmikalorifer.com/video/izle.php?id=720526
  11. MotorKafa1

Güvenilir Motosiklet Boyacısı

Herkese selam, 2 yıldır severek kullandığım, hatta sattıktan sonra dayanamayıp geri aldığım, üzerinde ev sahibinin p*çlerinin çamurluğuma attığı çizik haricinde herhangi bir çizik, vuruk, leke olmayan bordo shadow'umun rengini değiştirmek istiyorum. Ancak Siyah, beyaz, sarı, kırmızı gibi...
  12. MotorKafa1

Honda Shadow Şaft Yağı Sorunu

Selamlar, Zamanında motorun şaft yağı değişiminde, yağ haznesini taşana doldurdum. Geçtiğimiz mart ayından bu yana kullanıyorum ve bu şekilde 19.000 km den fazla yol yaptım. En son kar yağdığı zaman çıktığımda ise motor yağının doldurulduğu haznede ve şaft yağının doldurulduğu yerde yağlanma...
  13. MotorKafa1

Sahibinden VT-750 C Shadow

Selamlar, Satılık motosiklet ilanları forumunda konu açınca yorum yapılamadığı için konu tepede durmuyor ve bu yüzden kimse görmüyor. Bu nedenle motosohbet bölümüne açıyorum. Affola :)...
  14. MotorKafa1

Kuştan Anlayanlar - Acil Yardım - Cibili Cibili Cibili Şak Şak Şak

Selam herkese, Akşam işten geldiğimde bahçede yavru bir kuş buldum. Uçamıyordu, ben de kedilere yem olmasın diye eve aldım, birde kafes buldum ona koydum. Ama bu yavru ne yer, ne içer, kafes onun için uygun mudur, bahçeye geri mi bırakmalıyım, ne yapmalıyım hiç bir fikrim yok. Şu an mutlu gibi...
  15. MotorKafa1

B Rh (-) KAN İHTİYACI

Arkadaşlar yakın bir arkadaşımın dedesi yarın sabah Siyami Ersek Hastanesinde kalp ameliyatına girecek. B rh (-) kana ihtiyacımız var. Yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler
  16. MotorKafa1

Cruiser Custom Chopper Aksesuarları [Apachecycles]

Selamlar... Özellikle cruiser, custom ve chopper kullanıcıları bilirler ki, Türkiye'de bu tarz motorlar için aksesuar bulmak oldukça güç. En çok revaçta olan aksesuarlar highway hawk ın aksesuarları. Ancak highway'de de ürün çeşitliliği yok... Lafı fazla uzatmadan sadede geleyim...
  17. MotorKafa1

Oğuz Bal

Güzel bir şiir. Paylaşmak istedim... tdyehKJiy1M
  18. MotorKafa1

2013 Trafik Sigortası Fiyatları Zamlandı - İşte yeni rakamlar

Trafikte sigortalar attı! Sürücülere şok zam: İşte yeni rakamlar! Zorunlu trafik sigortasına yüzde 50’ye varan oranlarda zam yapıldı. Haziran 2012’de trafik sigortası 305 TL’ye yapılan 34 plakalı yeni tescil bir otomobilin Şubat 2013’te ödeyeceği sigorta primi 472 TL’ye yükseliyor. Her araç...
  19. MotorKafa1

Ali AĞAOĞLU Ve Aykırı Sorular

Enver AYSEVER'in aykırı sorular programını elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum ve son derece net ve cesurca buluyorum. Yaklaşık 1 hafta önce Ali AĞAOĞLU katıldı programa ve youtube da bazı izleyiciler danışıklı dövüş olarak görmüş bu konuşmayı. Sizin düşüncelerinizi de merak ettim...
  20. MotorKafa1

Balıkesir, Çanakkale Sahil Kasabaları ve Koyları

Selamlar, Başlık seçiminde bayağı bir zorlandım, o yüzden böyle tuhaf bir başlık oldu :) Önümüzdeki cuma akşamı İstanbul'dan Balıkesir'e gideceğim. Cuma, cumartesi ve muhtemelen pazar gecesi de o civarda olacağım. Duruma göre ya çadırda kalacağım yada pansiyonda... Sizden isteğim; Balıkesir ve...

Yeni mesajlar