- Konu Yazar
Herkese selamlar,
Öncelikle belirtmek isterim ki, başlıkta yazdığım 1650 TL maaş + sigorta koşullarından emin değilim.
O zaman neden yazdın diye soracak olursanız kısaca anlatayım.
Çiğköfte alırken, paket servis yapıyor musunuz diye sordum çiğköfteci arkadaşa.
Kurye ve motor yok ondan servis yapamıyoruz ama düşünüyoruz dedi.
İsterseniz ben size birilerini bulur yönlendiririm dedim ve koşulları sordum.
1650 - 1700 lira maaş bide sigorta diye cevapladı arkadaş.
Telefon numaralarını aldım ve düşünen bir arkadaş olursa yönlendiririm size dedim.
Emin olmama sebebime gelince; bana bunları söyleyen arkadaş orada çalışan bir elemandı. Yani restoran sahibi/ortağı falan değil.
Ve küçük bir çiğköfteci dükkanında 1700 lira maaşla sigortalı kurye çalıştıracak olmaları benim kafama pek yatmadı.
Motoru onlar mı temin edecek, yoksa aradıkları elemanın kendi motoru mu olacak onu sormayı unuttum.
Ama yine de ihtiyacı olan arkadaşların görüşmesinde fayda var diye düşündüm ve yazdım buraya.
Restoranın gereksiz yere meşgul edilme ihtimaline karşılık numarayı buraya yazmıyorum.
Dileyenler özelden mesaj atarsa seve seve geri dönüş yaparım.
Hepinize iyi sürüşler
Öncelikle belirtmek isterim ki, başlıkta yazdığım 1650 TL maaş + sigorta koşullarından emin değilim.
O zaman neden yazdın diye soracak olursanız kısaca anlatayım.
Çiğköfte alırken, paket servis yapıyor musunuz diye sordum çiğköfteci arkadaşa.
Kurye ve motor yok ondan servis yapamıyoruz ama düşünüyoruz dedi.
İsterseniz ben size birilerini bulur yönlendiririm dedim ve koşulları sordum.
1650 - 1700 lira maaş bide sigorta diye cevapladı arkadaş.
Telefon numaralarını aldım ve düşünen bir arkadaş olursa yönlendiririm size dedim.
Emin olmama sebebime gelince; bana bunları söyleyen arkadaş orada çalışan bir elemandı. Yani restoran sahibi/ortağı falan değil.
Ve küçük bir çiğköfteci dükkanında 1700 lira maaşla sigortalı kurye çalıştıracak olmaları benim kafama pek yatmadı.
Motoru onlar mı temin edecek, yoksa aradıkları elemanın kendi motoru mu olacak onu sormayı unuttum.
Ama yine de ihtiyacı olan arkadaşların görüşmesinde fayda var diye düşündüm ve yazdım buraya.
Restoranın gereksiz yere meşgul edilme ihtimaline karşılık numarayı buraya yazmıyorum.
Dileyenler özelden mesaj atarsa seve seve geri dönüş yaparım.
Hepinize iyi sürüşler