Arama sonuçlarınız

1. ender99108

yurtdisina BMW Teknik Servis elemani

Merhaba dostlar , yaklasik 20 yil sonra forum a tekrar giris yaptim :) Forumun hala hayatta ve aktif olmasi cok sevindirici . Cok uzun zaman gecti yas 40 a yaklasti . Yurtdisina goctum , yaklasik 4 yildir tr de degilim . Burada bir 900cc uzeri BMW motor almak istiyorum kendime lakin , once bu...
  2. ender99108

Motosikletime kavuşacağıma hiç bu kadar sevinmemiştim

2008 mayıs ayında ''hayalim gerçek oldu yunusların amiriyim'' mesajından sonra neler geldi başıma neler:) kazalar,soruşturmalar,tayinler 2 yılda gerek başarı nedeni ile gerekse mecburi değişiklik nedeni ile(kazalar) en çok tayin gören amir ben olmuşumdur herhalde. e tabi polis memurlarının...
  3. ender99108

debriyaj balatası,fren balataları ne kadarda bir değişir

selam millet motosikletin fren balataları için bakım şekli nasıldır debriyaj balataları ne kadar sürede bir değişir ,motosiketin genel bakımı ne dir kısaca bilgi verebilirseniz sevinirim
  4. ender99108

aselsan 4415 telsiz kulaklığı ve elcik aparatı 330ytl

selam beyler,bikaç gundur giremiyordum çunku 4415 in kulaklıklı mikrofon aparatını aramakla mesguldüm.bulmasına buldum buldum da ,bu kadar pahalı oldugunu hiç tahmin etmiyordum.150 filandır dye tahmin ediyordum.fiyatı duyunca şok oldum.cebimde olan aylıgımdan kalan son parayı da ona verdim hiç...
  5. ender99108

çok düşük hızlarda 0-10 km/s dönüşler

arkadaşlar çok düşük hızlarda motosikleti yatırarak mı dönmeli yoksa motosikleti dik tutup gidonu kırarak mı???
  6. ender99108

Herkesin Dikkatine Duyurular Kısmına Göz Atın

arkadaşlar,pazar günü evinizde boş boş oturmayın,yapılan bu anlamlı organizasyona mutlaka katılın.ulaşım da çok kolay duyurular kısmına bir göz atın
  7. ender99108

bot tercihi-dainese,frank thomas,revit hangisi???

arkadaşlar bot almak istiyorum çok uzun süre dayanması ve soğuk rüzgar,su,kar almaması gereken bir bot olmalı.ufak bir araştırma yaptım bu işin ilk sıralarında dainese yer alıyor tabiki ama almak istediğim dainese 200 eu civarında,frank thomas diye bi marka var 120 eu ve revite baktım aradıgım...
  8. ender99108

yunus kardeşinize bi 3-4 parçalı kalite bellik ve telsiz aparatı !!!

selamlar arkadaşlar korumalarımı tamamlamaya çalışıyorum forumdaki yazılarımı takip edenler bilirler ,iş gereği artık motosiklet üzerinde olacağım.şöyle sağlam bellik arıyorum satmayı düşünen yahut elinde olan varsa kullanmayan emanet olarak alabilirim düşene kadar emanet olarak kalır bende :)...
  9. ender99108

Ceza Yememek Için Kask Takanlar

:pr::pr::pr: ARKADAŞLAR,BAZI ARKADAŞLARI ANLAMAKTA GÜÇLÜK ÇEKİYORUM.MOTOSİKLET KAZASININ KISA MESAFESİ UZUN MESAFESİ OLMAZ.BİR TANIDIGIMIN ARKADAŞI,MOTOSİKLETİ PARK ETTİĞİ HALDE İKEN DURUYOR VAZİYETTE İKEN MOTOSİKLETİ DÜŞÜRÜYOR BAŞINI KALDIRIMA ÇARPIP HAYATINI KAYBEDİYOR.BAKKALA MARKETE...
  10. ender99108

evet arkadaşlar...hayalim gerçek oldu sonunda yunuslardayım:D:D

arkadaşlar yunuslara alınmış bulunmaktayım,temmuz ayı gibi sitede yaptıgım bu duaya amin diyen arkadaşlara yemek ısmarlayacagım lütfen benimle irtibat kursunlar:queen::queen::queen: ilk işim ehliyetsiz,kasksız,tehlikeli bir şekilde motosiklet kullananların motosikletlerini bağlamak,motorculara...
  11. ender99108

Motosiklet Afişi Için Slogan Arıyoruz

ARKADAŞLAR BAŞKA BİR BAŞLIKLA AÇMIŞTIM O YUZDEN AYRI BİR BAŞLIKLA TEKRAR AÇIYORUM,YOLLARA KAVSAKLARA DUVARLARA VS. HERYERE AFİŞ YAPTIRMAK İSTİYORUM BEN YAPTIRACAĞIM VE DAĞITIM GÖREVİNİ HEPİMİZ ÜSTLENECEĞİZ EMİNİM ÇOK GÜZEL BİR ÇALIŞMA OLACAK.SLOGANLARINIZI BEKLİYORUZ BİRKAÇ ÖRNEK: 4 tekerden...
  12. ender99108

Sonunda Marushin shivan dragon um geldi:):)

merhaba arkadaşlar motorumu almadan tüm aksesuarlarımı tamamlamış bulunmaktayım.marushin kaskım geldi sonunda çok uygun fiyata aldım bir arkadaştan sizlerle paylaşmak istiyorum
  13. ender99108

Mükemmel bir motosiklet kampanyası-plakaları ihbar edelim mutlaka okuyunuz!!!!!!!!

motosiklet kampanyası diyince gözleriniz açıldı dimi faltaşı gibi:) hayır bu bildiğin kampanyalardan değil.benim bir teklifim hepinize.arkadaşlar afiş bastırmak benim ilk önceliğim.görünen görünmeyen heryere motosikletlerin trafikte daha fazla dikkate alınması için afişler yaptırıp üst geçitlere...
  14. ender99108

Ailem ve Motosiklet:(:(

merhaba arkadaşlar.sanırım aranızda aileyle problem olabilecek en kötü duruma sahip olan kişi benim.neden mi...işime başladığımın 30. gününde arkadasımdan aldıgım cbr600F motosikletle çok düşük süratte bir kaza yaptım.fakat,hiç yapmayacağım bir hata yapmıştım ve mont giymemiştim,kolumu dirsekten...
  15. ender99108

motorunu satıp da montu elinde kalmış olanlar

arkadaşlar merhabalar herkese.motosikletimi almadım henüz ama ondan önce tüm korumalıklarımı fulleyip öyle almaya karar verdim fakat bütçem sıfır mont almak için çok zorlanıyor.korumalıkları olan bir yazlık mont almak istiyorum-montu elinde kalmış olan arkadaş var mı hayrına verebilecek ya da...
  16. ender99108

!!!!arkadaşlar kaza geçirdim ve sağ dirseğim kırıldı acil yardım lütfen okuyunuz!!!

merhaba arkadaslar yaklaşık 20 gün önce cbr 600 le yavas yavas 60 la viraj dönrken motoru yatırdım.sağ dirsek üstüne düştüm,dirseğimde olekranon tip 1 kırığı oluşmuş.ameliyat olalı 5 gun oluyor.sağ elin son iki parmağında duyu kaybı var.bu nezaman gecer ya da gecer mi?daha önce bunu yasayan...
  17. ender99108

yunusların kullandıgı 2006 gs1200

merhaba arkadaşlar.ben ankara mt deydim fakat istanbullu olacağım 2 hafta sonra akademi mezunuyum yunuslara girmeye çalışıyorum.o motosiklete amir olarak tek binmek,yolda koca şeridi rahatça kullanabilmek,sürücüler tarafından farkedilebilmek,farkedilmediğinde sireni megafonu basıp yol istemek...
  18. ender99108

20nisan cuma ankaradan istanbula gidecek arkadaşlar

20nisaqn günü ankaradan istanbula gidecek arkadaşlar bana haber verebilirmi istanbula gitmek istiyorum motosiklette artçı olma teklifim var kabul edebilecek arkadaşlar mail atabilirmi [email protected] bekliyorum
  19. ender99108

cuma günü ank.dan ist.a gidecek

arkadaşlar cuma günü 16 dan sonra ankaradan ist.a gidecek varsa haber verebilirmi bana yol arkadaşı olabilirim [email protected]
  20. ender99108

racing motosikleti ile bana yardımcı olacak

arkadaşlar hepinize selamlar.gruba yeni dahil oldum hepinizle tek tek tanışmak imkanına erişirim umarım.benim motosikletim yok şu an bir kaç ay içerisinde almayı düsünüyorum.vitesli motosiklet kullandım fakat racing motosiklet konusunda pratiğim yok yani bu konuda motosikleti ile bana yardımcı...

Yeni mesajlar