- Konu Yazar
Hep aklıma,"BMW'yi kaldıran kask" başlığı geliyor.Hatırlayanlar bilir,Beşiktaş'ta bir alt geçitte olan kazada motorcu BMW marka aracın altında kalıyor ve lazımlığa benzetilen Çin işi bir kask altında kaldığı araca direnip hayatını kurtarıyor.Kask'ka ve korumaya verilen paraya acımayalım.Helede o kadar para verdiğimiz malzemeleri takmamak hiç yapmayalım.
Ender ayrıca kutluyorum seni.Sanalda bile bu kadar uğraşıp icra ettiğin işini reel'dede hakkıyla yerine getireceğine eminim.Başarılar:cat:.
dogrumu anladım çin işi kask arabaya direndi?
bilgilendirmen icin ugraslarından seni tebrik ediyorum, kazasız belasız bineriz insalah
arkadaşlar bilinçli olmak çok önemli,8 ay önce kaza yapmadan önce bu kadar bilinçli değildim,yine de kaskımı takardım mutlaka ama, bazen eldiven takmazdım bazen dirseklik,şimdi hepsini takmadan çıkmıyorum üzerine.hatta çok acele işim oldugunda dahi motosiklete binmiyorum hata yapacagımı düşünerek.bilinçilik önemli ,sizler de kaza yaşamadan bilinçlenirsiniz ümidim.hiçbir arkadaşımızın burnu kanamasın,bizi kendimizden başka hiçbirşey koruyamaz
hocam o kaza beşiktaşta değil erenköy ethemefendi alt geçidinde oldu, bende o sırada üstten geçiyordum, bizim arkadaş kaza yerinde rastlamış ve oradaki görevlilerin kaskın bağını çözemediğini görmüş. açmış, sonra kaskı çıkarmış.. best marka adinin en adisi bir çin malı olduğu söylediydi. ama bence adamın eceli gelmemişti. eldiven takmadığı için el tendon bağları yırtılmış sırtına egzost gelmiş sırtıda pişmiş v.s. adam sapa sağlam taburcu edilmişti vesselam
ben bi itiraf da bulunuyorum .ev beylikdüzünde iş yeri gürpınar tarafı (bilen bilir )çok kısa mesafe 4-5 km filan kask takmadan gidip gelirdim işe,sonra bu siteye üye oldum birsürü kaza haberi ,fotoğraf,video v.s. şeyler gördüm forumlarda..sayenizde içime bi korku çöktü düşündüm lan oğlum dedim ya peynir kafayla, yada ceviz kafayla bineceksin motora. yaklaşık 1 yıldır kasksız motora binmiyorum,binmemde....