Ceza Yememek Için Kask Takanlar

Çok bilinçli bir Yunus oldugunuzu topiclerinizi takip ederek anladım..
Duyarlılığınız için teşekkürler..
Yerden göğe kadar haklısınız..
Yapacağınız işlerde başarılar diliyorum..

BİR KERE LAZIM OLUR!!!!!
arkadaşlar evet birkere lazım olur ama takılı ise 1988 senesi çok sevdiğim bir arkadaşım motosikletini park ederken dengesini kaybedip devrildi ve kafasını kaldırımın köşesine vurdu maglesef kaybettik.
eğer kaportamız vücudumuz diye yırtınıyorsak ki öyle sağlamlaştırmak en başta gelen görevimiz kendimiz için olmasa'da bizlerin kılına zarar gelmesin diye çırpınan bizi sevenlerimiz için lütfen BİR KERE LAZIM OLUR!!!!!!!

BİR KERE LAZIM OLUR!!!!!
arkadaşlar evet birkere lazım olur ama takılı ise 1988 senesi çok sevdiğim bir arkadaşım motosikletini park ederken dengesini kaybedip devrildi ve kafasını kaldırımın köşesine vurdu maglesef kaybettik.
eğer kaportamız vücudumuz diye yırtınıyorsak ki öyle sağlamlaştırmak en başta gelen görevimiz kendimiz için olmasa'da bizlerin kılına zarar gelmesin diye çırpınan bizi sevenlerimiz için lütfen BİR KERE LAZIM OLUR!!!!!!!

bu kadar olur ya aynı laylar neredeyse,arkadaslar lütfen duyarlılıgımızı yitirmeyelim.foruma girdikçe daha da bilinçleniyorum,bilinçleniyoruz hep birlikte.saygılar...

geçmiş olsun arkadaşım bende ufak bi kaza geçirdim hız yapmadığın sürece ve kask taktığın sürece bi tehlikesi yok motorun

bu kadar olur ya aynı laylar neredeyse,arkadaslar lütfen duyarlılıgımızı yitirmeyelim.foruma girdikçe daha da bilinçleniyorum,bilinçleniyoruz hep birlikte.saygılar...

bilinçleneceğiz'de sanırım zaman alacak ender kerdeş 2 gün önce etiler truzim otelcilik uygulama otelinin orada çiçek satan delikanlı scooter kullanan bir bayan sürücü ile konuşuyo kulak misafiri oldum delikanlı sordu abla hani dize takılan şeyler varya onlardan takmıyomusun cevap hayır onlar acemi işi :pr: dayanamadım lafa karıştım biraz izah ettim sanırım anlayana sivrisinek saz kesinlikle istemem ama canı yanmadan yurdum insanı bağzı şeyleri anlamakta zorluk çekiyor

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kask takmayana arkasından gerzeeeek diye bağırıyorumm..:cat::cat:

orta yaslı bi adam cocuğunu okuldan almış eve gidiyodu ve kaskını aynaya takmış kırmızı ışıkta yanımda durdu dayı ileride polis çevirme yapıyo az önce burdan geçtim dedim kaskını taktı..

adama yalan söyledim ama kask takmasına sebep olduğum için mutluyum..

Son düzenleme:
kask takmayana arkasından gerzeeeek diye bağırıyorumm..:cat::cat:

orta yaslı bi adam cocuğunu okuldan almış eve gidiyodu ve kaskını aynaya takmış kırmızı ışıkta yanımda durdu dayı ileride polis çevirme yapıyo az önce burdan geçtim dedim kaskını taktı..

adama yalan söyledim ama kask takmasına sebep olduğum için mutluyum..

peki ya çocuk ne oldu kaskı varmıydı:silent:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
garibim pek de şirindi gidona sımsıkı sarılıyodu yavrucak için kask yada benzeri bişiy yoktu amma kızıyorum böyle insanlara ..

ewet haklısınız ama bazı şeyler anlatmakla yazmakla olmuyor işte bi atasözü vardır 1 musibet 1000 nasihatten iyidir diye inşallah o musibeti görmeden akıllanırız diye ben kasksız binenlere gerizekalı diyorum çünkü kendi hayatına saygısı yoktur başkasına ne faydası olsun:)

işte ben o 1 musubeti gördüm mont olmasada kasksız çıkmam

abi ben kasksız cıkmıorum ama su aralar 4 gundur takmıorum motorla sadece bakkala gıdıorum 4 gundur okula yuruyorum Sinan abimin kaskı gelınce bayagı gezıcem Sinan abi=Harbitürk
Vede benım onume cocuk falan cıktıgında ben dırek yoluma devam edıorum kırmıorum cunkı zaten cocuk onumden kacıp gıdıo bazen o duruo ben ona doru kırıyorum sakat seler oluyo

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar