debriyaj balatası,fren balataları ne kadarda bir değişir

selam millet motosikletin fren balataları için bakım şekli nasıldır debriyaj balataları ne kadar sürede bir değişir ,motosiketin genel bakımı ne dir kısaca bilgi verebilirseniz sevinirim

bunlar tamamen kullanımla ilgili ve yaklaşık bitiş durumları belli olmayan parçalardır balata spreyleri kullanabilirsiniz piyasada birçok markada ve çeşitte ürün var..motosikletin bakımını kendinizde yapabilirsiniz ama serviste yaptırmak daha mantıklı genel günlük rutin kontroller yapılmalıdır lastiklerin hava basınç kontrolleri yağ seviyesi sinyal ve stopların çalışma kontrolü aynalar vs gibi bunları kendiniz yapabilirsiniz..

selam millet motosikletin fren balataları için bakım şekli nasıldır debriyaj balataları ne kadar sürede bir değişir ,motosiketin genel bakımı ne dir kısaca bilgi verebilirseniz sevinirim

geçenlerde bir arkadaş forumda 1400 km de arka balatalırının bittiğini söylemişti,ben 14800 km oldum hala kullanıyorum ve servis değiştirmeye gerek görmedi.

tamamen kullanımla alakalı:cat:

Bende 14400 deyim daha yeni devriyaj telini biraz gerdim fren balataları hala yeni kullanımla alakalı hep uzun yol kullandım ben mesela...

aynen benım cbr da 10 bınde frenler hala cok ıyı kullnımla alakalı ama 900 kmde bıtırenıde gordum sahsen

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar