- Konu Yazar
arkadaşlar hepinize selamlar.gruba yeni dahil oldum hepinizle tek tek tanışmak imkanına erişirim umarım.benim motosikletim yok şu an bir kaç ay içerisinde almayı düsünüyorum.vitesli motosiklet kullandım fakat racing motosiklet konusunda pratiğim yok yani bu konuda motosikleti ile bana yardımcı olacak ankaralı arkadasların yardımına ihtiyacım var.karşılığını da konusmak isterim ben sonuçta ben de kimsenin motosikletini isteyemem ya da babasının hayrına bana birşeyler öğretmesini rica edemem.arkadaslar ben ankarada polis akademisinde okuyorum.son sınıftayım haftasonlarım müsait oluyor,bazen de haftaiçi 1-2 gün cevabınızı bekliyorum saygılar...
--
arkadaşlar dün yazdım bu mesajımı ama cevap alamadım ankaradan yardımsever arkadaşların cevabını bekliyorum lütfen,e biz de komiser adayıyız boş değiliz hani beni yalnız bırakmayın lütfen
--
arkadaşlar dün yazdım bu mesajımı ama cevap alamadım ankaradan yardımsever arkadaşların cevabını bekliyorum lütfen,e biz de komiser adayıyız boş değiliz hani beni yalnız bırakmayın lütfen
Son düzenleme: