Mükemmel bir motosiklet kampanyası-plakaları ihbar edelim mutlaka okuyunuz!!!!!!!!

motosiklet kampanyası diyince gözleriniz açıldı dimi faltaşı gibi:) hayır bu bildiğin kampanyalardan değil.benim bir teklifim hepinize.arkadaşlar afiş bastırmak benim ilk önceliğim.görünen görünmeyen heryere motosikletlerin trafikte daha fazla dikkate alınması için afişler yaptırıp üst geçitlere kavşaklara aslıması."motosikletliler için lütfen aynaya birkez daha bakınız" ya da "motosikletlerin de yol hakkı vardır" gibi.imkanı olan her arkadası buna davet ediyorum.bir ikincisi ise,kasksız küçük yaşta motorcuları ya da farı yanmayan stop lambası yanmayan,trafiği tehlikeye düşürdüğünü gördüğünüz motosikletleri plakalarından polise ihbar ediniz.bu 155 i arayarak ya da internet üzerinden olabilir.karakola gidip ya da polisi görüp söylerseniz pek dikkate alınmayabilir.ama diğer türlü kayda geçtiği için mutlaka işlem yapılacaktır.görüşlerinizi bekliyorum

tabiki ya neden olmasın ?** Çok Güzel bi Kampanya Aslında Müdür :)

Düşünce güzel uygulama biraz zor. Ama istanbulda olsam senle beraber bir ispitci gurubu kurup herkesi ihbar ederdik :p
Şaka bi yana 155'in pek birşey yapacağını sanmıyorum plakasız lambasız gezen birisine.Ama afiş olayı çok hoş.En azından 4 tekerlilerin aklının bir köşesinde kalır.
Yada tam tersi olur,Hadi ordan yol hakkı varmış..Dur şunu bi sıkıştırimde görsün! şeklinde :p

en iyisi neyse o yapılmalı. hepimiz üzerimize düşeni yapalım ancak bu kişisel girişim ve mesajlarla olmaz gibi geliyor bana her ilde ayrı ayrı tüm motor klüplerinin temsilcileri ortak bir tavır sergilemeli tamamiyle bir sivil toplum örgütlenmesi olarak il emniyet müdürleriyle bir randevu alarak denetimlerin arttırılması talep edilebilir. ehliyetsiz güvenli sürüş donanımları olmayan kasksız tüm motor sürücüleri ister istemez 4 tekerlilerin ve yayaların tepkisini çekiyor.özel olduğumuzu hissettirmeliyiz ...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
dernek kurulduktan sonra belediyelerden izin alınabilir. her üye bir afiş parası kadar maddi yardımda bulunsa yeter de artar bile..

Fikir güzel bence, bi bilinç oluşması için hiç birşey yapmamaktan faydalı en azından. Ama bence öncelikle devletin desteklemesi gerekiyor motosiklet kullanımını; vergiler ve ÖTV düzenlemesinin yapılması, makul köprü geçiş ücretleri vb.. Sonuçta motosiklet hem trafiğin çözümü (İstanbul' un trafik sorununun ilacı), hem yollara daha az zarar veriyor, hem çevreye daha az zararlı. Bütün bunların devlet tarafından motosikletin teşvik edilmesi gerektiği konusunda yeterli sebepler olduğunu düşünüyorum.

Arkadaşlar bu arada, motosikletlerle ilgili yeni bir düzenleme yapılacaktı trafik kanununda, bu hayata geçti mi bilen var mı? Motosikletlerin seyir hızı ve gitmesi gereken şerit vs. gibi kurallarda düzeltmeler yapılacaktı, ayrıca motosiklet ehliyeti için aşamalı alım durumuna geçilecekti?

Forumdan Uzaklaştırıldı
tamam ben afişi uygun basacak yer bulabilirim güzel bir tasarımda olabilir hatta ben bir reklam ajansında çalışıyorum bu iş için en kısa zamanda iki alternatif taslak yaparım siteye sunarım en çok oy alan afişi bastırırız...

motosiklet kampanyası diyince gözleriniz açıldı dimi faltaşı gibi:) hayır bu bildiğin kampanyalardan değil.benim bir teklifim hepinize.arkadaşlar afiş bastırmak benim ilk önceliğim.görünen görünmeyen heryere motosikletlerin trafikte daha fazla dikkate alınması için afişler yaptırıp üst geçitlere kavşaklara aslıması."motosikletliler için lütfen aynaya birkez daha bakınız" ya da "motosikletlerin de yol hakkı vardır" gibi.imkanı olan her arkadası buna davet ediyorum.bir ikincisi ise,kasksız küçük yaşta motorcuları ya da farı yanmayan stop lambası yanmayan,trafiği tehlikeye düşürdüğünü gördüğünüz motosikletleri plakalarından polise ihbar ediniz.bu 155 i arayarak ya da internet üzerinden olabilir.karakola gidip ya da polisi görüp söylerseniz pek dikkate alınmayabilir.ama diğer türlü kayda geçtiği için mutlaka işlem yapılacaktır.görüşlerinizi bekliyorum

merhaba arkadaşlar,
Pankart vs yaptırmak biraz zaman ve iyi bir organizasyon gerektirir zira istediğin an istediğin yere pankart asamazsın!ama yapılamaz değil elbette.
benim polise yaptığım ihbarın haddi hesabı yoktur! bir kaç kez tesadüfen önüme gelen ekip otosuna direksiyonda alkol tüketen araç plakalarını ihbar ettim.hemen peşine düştüler çünkü first major bir durum.
Hatalı sollayan,kırmızı ışık ihlali,tehlikeli araç kallanma.
Telefonla ihbar edildiğinde mutlaka ilgileniyorlar:cat:bu konuda şüpheniz olmasın.Hatta teşekkür dahi ediyorlar.
Polisimiz eskilerden çok daha dyarlı şikayet konularında.
İzmir Atatürk Organize yakınlarında Doğal sit alanı var ve moloz ve benzeri dökmek valilikçe yasaklanmasına ve uyarı levhaları dikmesine rağmen, bazı kamyonet sürücüleri yada vatandaş evinin inşaat hafriyatı yada kaba çöplerini atıyor sözkonusu alanlara.
bende plakalarını alıyor veee Belediyenin ilgili birimine ihbar ediyorum!
inanın daha araçlar yerinden hareket etmeden geliyor motorize ekip ve şahsı ekip otosuna memurlardan biride suçlunun aracına ve adliyenin yolu tutuluyor:queen::queen:
Arkadaşlar,
yaşadığımız bu topraklar sadece bizim değil! bizden sonra gelecek nesillerin,çocuklarımızın ve nasip olurda görecek olursak,torunlarımızın.
Onlara hesabını veremeyeceğimiz bir dünya bırakmayalım.

ben üstüme düşeni yapıyorum ve davam edeceğimde.
Uzun yazdım kusura bakmayın ama bir iki cümle ile geçiştirilemeyecek kadar önemli bir konu hakkında görüş bildiriyoruz.

Selamlar olsun,

sertouch teşekkür ediyorum ilgi ve alakana ,arkadaşlar şimdi bu devlet desteklemeli falan filan muhabbetini bırakalım onlar çok soyut şeyler.bir an önce bişeyler yapalım istiyorum ben.sertouch [email protected] eklersen sevinirim görüşelim bu konuda . ÜYE ARKADAŞLARDAN AFİŞ OLABİLECEK SLOGANLAR BEKLİYORUZ

sertouch teşekkür ediyorum ilgi ve alakana ,arkadaşlar şimdi bu devlet desteklemeli falan filan muhabbetini bırakalım onlar çok soyut şeyler.bir an önce bişeyler yapalım istiyorum ben.sertouch [email protected] eklersen sevinirim görüşelim bu konuda . ÜYE ARKADAŞLARDAN AFİŞ OLABİLECEK SLOGANLAR BEKLİYORUZ

Eve sloganlarla başlayabiliriz ilki benden olsun:
4 tekerden önce 2 teker vardı nasıl ?

GÜZEL dostum ama sloganlar, araçların motosikletleri dikkate almasını,onlara daha fazla yol vermesini,"adamcağız geçsin ya bi düşse alllah korusun, bak yazmışlar da afişe" gibisinden düşünmelerini sağlayacak cinsten olmalı

benim sloganlarım motosikletler için lütfen aynaya birkez daha bakınız trafikde tüm araçların 1 şerit yol hakkı vardır,ya da motosikletlerin de yol hakkı vardır

Son düzenleme:
Dostum fikir güzel ama bu ve buna benzer konular milyon kez konuşuldu ve hava da kaldı..
Yani pratiğe dökmek zor iş..
Ama yine de düşüncenden dolayı kutlarım seni.. Zor iş ama zor..

yok yok hiç de zor değil arkadaşlar bu işin takibini bizzat ben yapacağım,kendim emniyetçyim zaten bu işin prosedürünü de öğrenip bilgi veririm ayrıca.yeni sloganlar buldum -Kasksız motorcu motorcu değildir- -trafiğin ilacı motosiklet- -en hızlı motorların üzerinde bile en zarif insanlara rastlaaybilirsiniz- internetten buldum bunları

Forumdan Uzaklaştırıldı
hiç merat etmeyin kısa zamanda değil ama elimden geldiği kadar hem afiş tasarımını hemde güzel bir bulacağım bütün ajansı topluyacağım....

arkadaşlar bizim bi sivil toplum örgütümüz var mı????dernek vs.???

Şöyle bir örnekle fikrimi söylemek istiyorum, ben body sporu ile uğraşan biriyim, aynı salonda haltercilerde var, halterci kardeşlerimiz bizlere bazen kızıyorlar, bağırıyorlar, halteri kaldırırken yanımda durmayın, karşımdan arkamdan geçmeye çalışmayın diye, ben dahil adamları kimse anlamıyor, ben ne zaman anladım, bacak çalışmak için halterin altına girdiğimde anladım, ağırlığı hesaplarken yanlış hesaplamış ve 10-20 kg civarında fazla takmışım, yaklaşık 100 kg omuzlarımda iken bir oturdum, kalkarken sağa sola gitmeye başladım, o değil tam o esnada taekwando için gelen küçükler arkamda koşuşuyorlardı, halterde kaldırmadığınız zaman ağırlı atarsın, omuzlarımda ve arkaya atmam lazım arkaya bakamıyorsunuz, velhasıl ben haltercilerin neden kızdığını o zaman anladım, sonuç olarak 4 teker kullanan biri 2 teker kullanmadığı sürece bizi ANLAYAMAYACAKTIR.... boşuna nefesinizi tüketmeyin..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar