evet arkadaşlar...hayalim gerçek oldu sonunda yunuslardayım:D:D

arkadaşlar yunuslara alınmış bulunmaktayım,temmuz ayı gibi sitede yaptıgım bu duaya amin diyen arkadaşlara yemek ısmarlayacagım lütfen benimle irtibat kursunlar:queen::queen::queen:

ilk işim ehliyetsiz,kasksız,tehlikeli bir şekilde motosiklet kullananların motosikletlerini bağlamak,motorculara eziyet eden sürücüleri cezaya boğmak olacak.irtibatı koparmayalım,herkese saygılar

Son düzenleme:
Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Tebrik eder, hayirli gorevler dilerim. Trafikte suclunun teker sayisi onem arzetmez. 2 veya 4, kim suclu ise geregini yapmanizi isteriz.

Basarilar dilerim!

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı uğurlu olsun . yunusları seviorum ya, en iyi anlaşabildiğim polis türü :p hehe.
ha bu arada unutmadan ; bana da yemekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:queen:

tebrik ederim güzelbi meslek bi okadarda zor allah kolaylık versin...

bana ceza yazma :(
tebrikler :D bi yunus abimiz daha oldu :D
cidden 2 teker 4 teker ayrımı yok hepsi bir araç sonuçta.. kes cezayı acıma :D anlasınlar :D

tekrardan hayırlı olsun :D

Motosikleti
Forza 250
hayırlı olsun :)
ilk işim ehliyetsiz,kasksız,tehlikeli bir şekilde motosiklet kullananların motosikletlerini bağlamak,motorculara eziyet eden sürücüleri cezaya boğmak olacak

Helal olsun
Küçükçekmeceliler ona göre :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yeni göreviniz hayırlı olsun ... allah kazasız belasız inşallah amin...:)

arkadaşlar küçükçekmece ilçe yunuslara alınmış bulunmaktayım,temmuz ayı gibi sitede yaptıgım bu duaya amin diyen arkadaşlara yemek ısmarlayacagım lütfen benimle irtibat kursunlar:queen::queen::queen:

15 motosikletin başına amir olarak atandım.6 haftalık eğitimin ardından göreve başlayacagım.ve ilk işim ehliyetsiz,kasksız,tehlikeli bir şekilde motosiklet kullananların motosikletlerini bağlamak,motorculara eziyet eden sürücüleri cezaya boğmak olacak.irtibatı koparmayalım,herkese saygılar

hayırlı olsun biraderim... :cat:

hayırlı olsun abi cok sevindim bi motor gonullusunun hayalini gerceklestirmesine. trafikte insangibi davranmayanları affetme sakın ver cezayi adam olsunlar. tekrar tebrikler..

tebrikler....:cat:
yazda geliyor ray-ban larıda çekersin altındada varadero off off:)

Başarılar diliyorum, Sende dikkat et abi kendine, vazifede merhamet vatana ihanettir.

wawww hayırlı olsun seni tanımasamda adına çok sevindim... keşke bende böyle bişey olabilsem motorun üstünde en sevdiğim meslek... :)

Yeni görevin hayırlı uğurlu olsun abi :)
Kazasız belasız görevlere inşallah :rendeer:

Motosikleti
Dl650vstorm
vay komserim süpermenim hayırlı olsun insan sevdiği mesleği hemde sevdiği araçla yapması çok güzel bişeydir bilirim :)

yeni görevinizde ve yeni ekibinizle başarılar dilerim,umarım tüm trafik magandalarına (ikiteker yada dört farketmez) gereken uyarı ve cezaları uygularsınız,başarılar dilerim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar