helallllllllllllllllllllllll hayırlısı olsun
hayırlı olsun tatlısını ne zaman yiyoruz![]()
Hayırlı Olsun :cat: , peki aile ne diyor bu işe?
arkadaslar,metrobüsle avcılara giderken y.bosnadan sonraki durakta iniyosunuz yani sefaköy duragı beni arıyosunuz.tatlınızı yiyosunuz ya da imkana göre çay da içebiliriz
valla arkadaslar birkaç gün önceki mesajlarımı takip ederseniz ailemle biraz sıkıntılıydım motor işine bulaşmamamı istiyorlardı,sonra ısrarlarımı görunce bari yunuslara geçebiliyosan geç onlar daha güvenli hem orda hevesini alırsı diyorlardı filan tam onun üzerine geldi bu iş,bişey diyemediler tabi,emir demiri keser dimi::bounce:
hayırlı olsun....
iyi görevler...
arkadaşlar küçükçekmece ilçe yunuslara alınmış bulunmaktayım,temmuz ayı gibi sitede yaptıgım bu duaya amin diyen arkadaşlara yemek ısmarlayacagım lütfen benimle irtibat kursunlar:queen::queen::queen:
15 motosikletin başına amir olarak atandım.6 haftalık eğitimin ardından göreve başlayacagım.ve ilk işim ehliyetsiz,kasksız,tehlikeli bir şekilde motosiklet kullananların motosikletlerini bağlamak,motorculara eziyet eden sürücüleri cezaya boğmak olacak.irtibatı koparmayalım,herkese saygılar
memür biyyy ceza keserken mt üyelerine özel indirim yapıyormusunuz
Hayırlı olsun.![]()
Abi bizim buralarda yunus olmuşsun tebrik ederimGümüş rengi bi GSR 600 görürsen durdur ama ceza için değil tatlı ısmarlamak için :mrgreen:
arkadaşlar küçükçekmece ilçe yunuslara alınmış bulunmaktayım,temmuz ayı gibi sitede yaptıgım bu duaya amin diyen arkadaşlara yemek ısmarlayacagım lütfen benimle irtibat kursunlar:queen::queen::queen:
15 motosikletin başına amir olarak atandım.6 haftalık eğitimin ardından göreve başlayacagım.ve ilk işim ehliyetsiz,kasksız,tehlikeli bir şekilde motosiklet kullananların motosikletlerini bağlamak,motorculara eziyet eden sürücüleri cezaya boğmak olacak.irtibatı koparmayalım,herkese saygılar