Arama sonuçlarınız

1. harficer

Clip ons gidon yukseltme

Motosikletime orjinal gidon yukseltme bulamadim. Clip ons gidon. Nasil yukseltebilirim? Surerken dizlerim de cok bukuluyor bunun cozumu nedir ? Sele yukseltmek mi yoksa baska cozumler bulabilir miyim
  2. harficer

Peki Bu Takasa Ne Dersiniz ? :)

Benim motosikletim: https://shbd.io/s/qpF7fd0H Takas etmek isteyen kardeşimizin motosikleti: https://shbd.io/s/bjPx1brK Görüşlerinize ihtiyacım var.
  3. harficer

Bu takasa ne dersiniz ?

A KİŞİSİNİN MOTORU: https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-uygun-fiyata-1274321422/detay/ B KİŞİSİNİN MOTORU: https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-rks-takasli-abs-li-rks-tnt-202-1283349742/detay/ CBF 150 + 20.000 ile ilandaki motor takası için ne dersiniz
  4. harficer

Motor devrini düşürmek için ne yapabilirim

Cümleten selamın aleyküm abiler uzun yolda motorun son hızı düşük olduğu için gazı köklüyorum kendime sahip olamıyorum. Bu da tabi ki motoru zorluyor. Gazı köklediğimde devri çok yükseltmeyecek bir çözüm istiyorum. Daha açıklayıcı olmak gerekirse mesela 5. Viteste 10k devir görüyorum. Motor...
  5. harficer

Devir yukselip dusuyor

Cumleten selamin aleykum dostlar Motorun ust kapagi sokultu conta patlatmisti. Conta degisti ust kapak taslandi kapandi. Su an motora gaz verince motor bagiriyor devir yukseltiyor sonra birden dusuyor ve yavas yavas motor hizlaniyor. Neden olabilir
  6. harficer

Niyet ettim bloğu parçalamaya

Evet Allahin cici kulları hepinize selamlar. Biliyosunuz başıma bir iş geldi ve motoru yedik. (rahmetli için 1 dk saygı duruşu) Bloğu kendim açmaya karar verdim. Zerre bilgim yok ama elim anahtar tutar. Şu anki durumu özet geçeyim altından kalkabilir miyiz birlikte bakalım: motorun üst...
  7. harficer

Bursa'da tamirci tavsiyesi

Işciligini tecrube edip guvendiginiz bir tamirci var mi, blok inecek duzgun bi yer lazim o yuzden
  8. harficer

Motora el fatiha

Dün bakıma gittim. Kendim yapacaktım ama malzemeleri ararken yolum birkaç gün önce aradığım servise tevafuken düşmüş. E hadi geldik o kadar adam yapsın dedim bari. Hava filtresi buji ve yağ değişti. Bir önceki yağı kendim koymuştum. Motul 7100. Abiler motordan kapkara ve sadece 200 ml falan yağ...
  9. harficer

Rksnin saçma sapan yedek parça stratejisi

Hava filtresini degistirecegim ama kagidi ayri satmiyor herifler hazneyle birlikte sayiyolar boyle sacmalik olabilir mi buna bir sey uyduramaz miyiz ey ahali 1754419592 *satiyolar
  10. harficer

Yanlış motor seçimi

Selamın aleyküm, Naked bir motosikletim var ve yanlış bir seçim yaptığımı anladım. Acemilik ve heyecanla düşünmeden bir alet aldık. Yeni bir şeyler aramaya başladık tekrar. -rüzgarla boğuşturmayacak -ağırlıklı şehirler arası kullanacağım -hobi seebebiyle değil ihtiyaç sebebiyle alacağım -çok...
  11. harficer

Buji

Şu an motorun üstünde b7rtc kodlu buji var. İnternetten araştırdığımda çinli siteler çıkıyor. Bunun yerine muadil ne alabilirim? Ngknın tablolarını falan gördüm ama açıkçası bir şey anlamadım Rks tnt 202
  12. harficer

Zincir ayar tutmuyor

Cümleten selamın aleyküm. İki sorum olacak: -Agresif kullanmamama rağmen zincir anormal derece hızlı gevşiyor. -Zincir ayarımı yaptığımda zincirin bazı kısımları sertken tekeri çevirdiğimde gevşediğini görüyorum. Kendi servisimi kendim yapmayı seviyorum bu sebeple size danışmak istedim...
  13. harficer

Bu kitabı okumadan kontağı çevirmeyin

Cümleten selamın aleyküm, Bu pazar da evlerinize kazasız belasız dönmeniz duasıyla.. Elbette üstad çok ve bu kitabı zaten biliyordur ama motora yeni başlayan kardeşlerimiz için yaklaşık kırk yaprak olan bu kitapçığı okumalarını tavsiye ediyorum. Dün gece indirip okumaya başladım ama uyuya...
  14. harficer

Bu gidona ruzgar cami montaj fikri

https://i.ytimg.com/vi/qMsRq1H5_y8/maxresdefault.jpg resimdeki gidona grenajlara zarar vermeden nasil tur cami monte edebilirim. Orjinali yok
  15. harficer

Kafam hep eskilerde

Motosikletle tanışmadan önce de aynıydı. Nerede taunus, murat 131 vs var aklım hep onlarda kalırdı. Şimdi de 2 tekerlerin eskilerinde hep kafam. Her şeyiyle oynamak istiyorum aldığım motorun ki bunu da yeni aletlerde yapasım hiç gelmiyor. Kafada hep mzler cbf150ler.. Şehir içi olsun, uzun yol...
  16. harficer

Universal tur camı

Kullandığım modelin camı bulunmuyor. Universal bir model var mı ya da nasıl bir çözüm bulabilirim
  17. harficer

Motor orjinalinden farklı mı montajlanmış?

Selamın aleyküm Biliyosunuz ki çinli motorlara etiket basıp yerli diye satıyorlar. Motorumun orjinalini buldum ve birtakım farklılıklar gördüm. Çinli sitedeki fotoğraflarda ayak marşı görünüyor. Motorun özelliklerine baktığımda birebir aynı. Farklı bir motor kullanmış olabilirler mi? Ayrıyeten...
  18. harficer

Hayalinizdeki mesleği mi yapıyorsunuz

Cümleten selamın aleyküm, Çocukluk hayalinizi gerçekleştirebildiniz mi? Hayaliniz neydi ne oldunuz :) Aşçı olmak istiyordum pasta ustası oldum :)
  19. harficer

Önce arka lastik mi ön lastik mi değiştirmeli?

Selamun aleyküm şu an ön arka naylon fabrika lastikleri takılı. İkisini aynı anda değişterecek durumum şimdilik yok. İlk önce önü mü yoksa arkayı mı değiştirmek lazım. F/p lastik tavsiyeleri yaparsanız da sevinirim
  20. harficer

Arka teker zikzak çiziyor ve önden dişliden ses geliyor V2 videolu

VIDEO linki Videoyu inceler misiniz

Yeni mesajlar