Rksnin saçma sapan yedek parça stratejisi

Motosikleti
RKS TNT 202
Hava filtresini degistirecegim ama kagidi ayri satmiyor herifler hazneyle birlikte sayiyolar boyle sacmalik olabilir mi

buna bir sey uyduramaz miyiz ey ahali
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hava filtresini degistirecegim ama kagidi ayri satmiyor herifler hazneyle birlikte sayiyolar boyle sacmalik olabilir mi

*satiyolar

Motosikleti
D400
Konu başlığına katılmıyorum.

RKS'nin herhangi bir yedek parça stratejisi yok :D

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Yuh be 1500 TL'ye hava filtresi mi satılır? Ne kadar mal bir firma bu.

Motosikleti
RKS TNT 202
Filtrenin fotoğrafı varmı? Belki ona uyacak bir filtre buluruz.

filtrenin bile fotosu yok abi ben de nerde oldugunu bilemedigimden sokmek istemedim kendim. Bujiyi yagi fren yagini bi de filtreyi degistirecegim, hepsini yaparim da hava filtresine cesaret edemedim

Yuh be 1500 TL'ye hava filtresi mi satılır? Ne kadar mal bir firma bu.

ellerinde kalan hazneyi de kitlemeye calisiyolar heralde boyle boyle stok eritecekler

Konu başlığına katılmıyorum.

RKS'nin herhangi bir yedek parça stratejisi yok :D

guldum ama gozum yasli olarak :D

*satiyolar

baska modelden kes biç bi şeyler yapamaz miyiz cinlinin hava filtresine hayatta 1.5k vermem

Son düzenleme:
Motosikleti
Ns200 15"
Hava filtresi sele altı veya deponun altındadır, sökerseniz uyumlu bir model illa ki vardır.

Bu videoda baktım, Honda Cbf 150'nin hava filtresi uyuyormuş.

Motosikleti
RKS TNT 202
Hava filtresi sele altı veya deponun altındadır, sökerseniz uyumlu bir model illa ki vardır.

Bu videoda baktım, Honda Cbf 150'nin hava filtresi uyuyormuş.
abi allah razi olsun.

Aklim zaten hep cbf150de alicam kmsiyle oynanmis haşatı cikmis bi tane, patlasa uzulmem. Hele gumus rengine hastayim meretin :)

Motosikleti
RKS TNT 202
O kadarda fantaziye gerek yok. :)
islevsellik acisindan ihtiyacim oluyor, hemen hemen her haftasonu sehirlerarasi yolculuk yapiyorum koy yollarina da giriyorum. Bu lastikler tedirgin ediyor toprak yolda. Su anlik motosikleti degistirme gibi bi ihtimalim de yok. 4 teker de olmayinca mecbur bizim esekle her yere girip cikmak zorunda kaliyoruz

Motosikleti
Ns200 15"
islevsellik acisindan ihtiyacim oluyor, hemen hemen her haftasonu sehirlerarasi yolculuk yapiyorum koy yollarina da giriyorum. Bu lastikler tedirgin ediyor toprak yolda. Su anlik motosikleti degistirme gibi bi ihtimalim de yok. 4 teker de olmayinca mecbur bizim esekle her yere girip cikmak zorunda kaliyoruz
Kaliteli bir lastik takarsanız nispeten bütün işinizi görür, Anlas Winter Grip yüksek ihtimalle motosikletinizin ölçülerinde vardır. Kuryelik yaptığımdan ötürü her zemine girdim, çamur harici iş görüyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar