- Motosikleti
- RKS TNT 202
- Konu Yazar
resimdeki gidona grenajlara zarar vermeden nasil tur cami monte edebilirim. Orjinali yok
edemezsin
O rüzgar ancak yüzünüzü rahatsız eder vizörü kapatmanız yeterli. Zaten motor sizi geri savuracak hızlara çıkmıyor ki.bu ruzgar isine nasil cozum bulacagiz
ayna ayaklarından bağlantılı olan universal tur camları var onlardan alabilirsin eğer denk gelmezse, bağlantı noktalarına güvenli olmak kaydıyla değişiklik yaparak motoruna uydurabilirsin.
resimdeki gidona grenajlara zarar vermeden nasil tur cami monte edebilirim. Orjinali yok
bu ruzgar isine nasil cozum bulacagiz
tamirci bi arkadastan fikir aldim ayna baglantili olanlar cok oynar sesi rahatsiz eder dedi sizde boyle bi sey oldu muüniversal aynalardan bul, bunlarda ayna montajlı versiyonlar var.
sıkıntısı alt desteği almak için kafanın üstünde koyman gerekiyor bu da çiziyor, oraya da ince bir süngerle bariyer yap.
ben vulture e öyle yapmıştım, uygun unıversal cam bulmak gerek sana.
tamirci bi arkadastan fikir aldim ayna baglantili olanlar cok oynar sesi rahatsiz eder dedi sizde boyle bi sey oldu mu
Abiler benim problemim zaten aynaya baglanti yaptiktan sonra alt kismi sabitleyememek. Grenaji delmem gerekiyor ki yapmam bunu
Alt kısmını ayrıca sabitlemeye gerek varmı ? Ben Gp nin camlarını kullandım aynaya bağlanan demirler camada alttan ve üsten sağ sol dört noktadan bağlanıyor..Abiler benim problemim zaten aynaya baglanti yaptiktan sonra alt kismi sabitleyememek. Grenaji delmem gerekiyor ki yapmam bunu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
sabitleyecek yer yok
Alt kısmını ayrıca sabitlemeye gerek varmı ? Ben Gp nin camlarını kullandım aynaya bağlanan demirler camada alttan ve üsten sağ sol dört noktadan bağlanıyor..
Göstergeye , fara engel olmayacak bir camı yerleştirebiliyorsan bağlantısı sorun olmaz , önemli olan oraya bir camın şeklinin uyması..
Gp Kompozit seri üretim yapıyor ama Motocam motora özel cam kesimi yapıyordu hatırladığım kadarı ile.. 05388923438 ara sor..
Camlarıda 4 mm gayet kalındı..
Kalyoncu Motor'dan defalarca alışveriş yapmıştım, bir kelekleri çıkmadı.konustum bu modele yapamayacagini soyledi. Kalyoncumotorda bi urun gordum de iade gibi bi durumda yardimci olurlar mi guvenilir bi yer mi abi. Bu arada cok tesekkur ederim abi
konustum bu modele yapamayacagini soyledi. Kalyoncumotorda bi urun gordum de iade gibi bi durumda yardimci olurlar mi guvenilir bi yer mi abi. Bu arada cok tesekkur ederim abi