Bu gidona ruzgar cami montaj fikri

Motosikleti
D400
üniversal aynalardan bul, bunlarda ayna montajlı versiyonlar var.

sıkıntısı alt desteği almak için kafanın üstünde koyman gerekiyor bu da çiziyor, oraya da ince bir süngerle bariyer yap.

ben vulture e öyle yapmıştım, uygun unıversal cam bulmak gerek sana.

Motosikleti
RKS TNT 202
üniversal aynalardan bul, bunlarda ayna montajlı versiyonlar var.

sıkıntısı alt desteği almak için kafanın üstünde koyman gerekiyor bu da çiziyor, oraya da ince bir süngerle bariyer yap.

ben vulture e öyle yapmıştım, uygun unıversal cam bulmak gerek sana.
tamirci bi arkadastan fikir aldim ayna baglantili olanlar cok oynar sesi rahatsiz eder dedi sizde boyle bi sey oldu mu

Motosikleti
D400
tamirci bi arkadastan fikir aldim ayna baglantili olanlar cok oynar sesi rahatsiz eder dedi sizde boyle bi sey oldu mu

eski fotoya bakarken fark ettim, ben sinyallerin oradaki vidadan da sabitlemişim ilave olarak.

bir problem yaşamadım.

Tu3Ye1.jpg

Gp Kompozit ve Motocam gibi firmalarda nereseyse her motora uygun camlar var , GP Kompozitin bağlantı demirleri CNC kesim cidden çok sağlam tavsiye olunur , piyasasaki universal camların bağlantıları kısa sürede deforme olabiliyor..

Motosikleti
RKS TNT 202
Abiler benim problemim zaten aynaya baglanti yaptiktan sonra alt kismi sabitleyememek. Grenaji delmem gerekiyor ki yapmam bunu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Abiler benim problemim zaten aynaya baglanti yaptiktan sonra alt kismi sabitleyememek. Grenaji delmem gerekiyor ki yapmam bunu

sabitleyecek yer yok

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

sabitleyecek yer yok
Alt kısmını ayrıca sabitlemeye gerek varmı ? Ben Gp nin camlarını kullandım aynaya bağlanan demirler camada alttan ve üsten sağ sol dört noktadan bağlanıyor..

Göstergeye , fara engel olmayacak bir camı yerleştirebiliyorsan bağlantısı sorun olmaz , önemli olan oraya bir camın şeklinin uyması..

Gp Kompozit seri üretim yapıyor ama Motocam motora özel cam kesimi yapıyordu hatırladığım kadarı ile.. 05388923438 ara sor..
Camlarıda 4 mm gayet kalındı..

Son düzenleme:
Motosikleti
D400
alt kısmı sabitlemek gerekebilir. grenajı delmek yerine alttan sabitleme noktalarını tablo bağı ile grenajın altından geçirip de yapılabilir.

alt sabitlenmez ise rüzgar direncinden hem oynar hem de kırabılır

Motosikleti
RKS TNT 202
Alt kısmını ayrıca sabitlemeye gerek varmı ? Ben Gp nin camlarını kullandım aynaya bağlanan demirler camada alttan ve üsten sağ sol dört noktadan bağlanıyor..

Göstergeye , fara engel olmayacak bir camı yerleştirebiliyorsan bağlantısı sorun olmaz , önemli olan oraya bir camın şeklinin uyması..

Gp Kompozit seri üretim yapıyor ama Motocam motora özel cam kesimi yapıyordu hatırladığım kadarı ile.. 05388923438 ara sor..
Camlarıda 4 mm gayet kalındı..

konustum bu modele yapamayacagini soyledi. Kalyoncumotorda bi urun gordum de iade gibi bi durumda yardimci olurlar mi guvenilir bi yer mi abi. Bu arada cok tesekkur ederim abi

Motosikleti
D400
konustum bu modele yapamayacagini soyledi. Kalyoncumotorda bi urun gordum de iade gibi bi durumda yardimci olurlar mi guvenilir bi yer mi abi. Bu arada cok tesekkur ederim abi

defalarca alışveriş yaptım hiçbir problem yaşamadım ancak en son alışverişimde dominar zinciri istedim kısa zincir yollamışlar, üstündeki zinciri de montajlarken kestiğimiz için çok mağdur oldum.

kendilerine ulaştım umurlarında bile olmadı.

Kalyoncu iyidir diyordum ancak bir problemle karşılaşana kadar iyiymiş sadece.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar