Motor orjinalinden farklı mı montajlanmış?

Motosikleti
RKS TNT 202
Selamın aleyküm

Biliyosunuz ki çinli motorlara etiket basıp yerli diye satıyorlar. Motorumun orjinalini buldum ve birtakım farklılıklar gördüm. Çinli sitedeki fotoğraflarda ayak marşı görünüyor. Motorun özelliklerine baktığımda birebir aynı. Farklı bir motor kullanmış olabilirler mi? Ayrıyeten lastik ölçüleri de farklı. Benim motorumun lastikleri daha kalın. Ben de son hızdan şikayetçiyim. Daha ufak lastik taksam faydasını görür müyüm? Dişlilerle de oynayarak hem lastik hem dişli ile son hızda belirgin bir artış olur mu?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Selamın aleyküm

Biliyosunuz ki çinli motorlara etiket basıp yerli diye satıyorlar. Motorumun orjinalini buldum ve birtakım farklılıklar gördüm. Çinli sitedeki fotoğraflarda ayak marşı görünüyor. Motorun özelliklerine baktığımda birebir aynı. Farklı bir motor kullanmış olabilirler mi? Ayrıyeten lastik ölçüleri de farklı. Benim motorumun lastikleri daha kalın. Ben de son hızdan şikayetçiyim. Daha ufak lastik taksam faydasını görür müyüm? Dişlilerle de oynayarak hem lastik hem dişli ile son hızda belirgin bir artış olur mu?

orjinalindeki lastikler de daha ince

Motosikleti
Ns200 15"
Ülkemize gelirken farklı blok koyup getiriyor olabilirler. Sizin motosikletiniz zaten 15 beygir civarı olması lazımdı, durum böyle olunca çokta son hız beklememek gerekir.

Ben Ramzey motosiklette kısa bir dönem boyahane şefi olarak çalıştım.

Çin'den motosiklet getirip burada montajlayıp yeli üretim diye satıyorlardı, oradan gördüğüm kadarı ile söyleyeyim.

Örneğin şimdi sen gitsen Çin'deki üreticiye ben sağ sinyali olmadan veya ön tekerleği olmadan şu motosikletten, şu kadar istiyorum desen, adamlar sorgusuz sualsiz gönderirler.

Senin ki de o misal, burada ki şöyle, şöyle olsun demiş, Çinliler de öyle göndermiş.

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Motorumun orjinalini buldum ve birtakım farklılıklar gördüm. Çinli sitedeki fotoğraflarda ayak marşı görünüyor. Motorun özelliklerine baktığımda birebir aynı. Farklı bir motor kullanmış olabilirler mi?
Şalvara takılmasın diye iptal etmişlerdir. 🤫

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar