Arama sonuçlarınız

1. xRedian

Emniyet Şeridi / EDS Ters Kamera Lokasyonları

Merhaba Dostlar, Türkiye içerisinde gördüğünüz ters kamera noktalarını burada derleyebilir miyiz? Herkesin işi görülsün. Haksız Ceza yemeyelim. Benim gördüğüm: İstanbul, Büyükçekmece Tüyap Yolunda. Tüyap Sapağına girdikten sonra yokuşu çıkarken 2 tane ters kamera var...
  2. xRedian

HDİ Sigorta Pişmanlıktır - Yaşattıkları Süreç Hak.

Kıymetli Büyüklerim ve dostlarım, Bu yazı Kaza yapmanız sonrası HDİ sigorta ile yaşayacaklarınızın bir yansımasıdır. Bildiğiniz üzere geçen ay bir kaza yaptım ve motor kullanılamaz hale geldi. Bu süreçte ne yaşadığımı sizlerle paylaşacağım. Süreç bittikten sonra avukat ile görüşüp görüşme...
  3. xRedian

Kaza Tespit Tutanağı içeriği Hak.

Merhaba Dostlar, Dün forumda kaza için konu açmıştım, bugün de e-devlette (trafik polisi tuttu) KTT çıktı ve kafama çok büyük bir nokta takıldı. ARAÇLAR HARİCİ HASAR GÖREN UNSUR/EŞYA VARSA : demir bariyer / KARAYOLLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SÜRÜCÜ KURAL İHLALİ: 54/1-a olarak sadece benim tarafa...
  4. xRedian

Kaza Yaptım ve Ne olacağını bilmiyorum. Bilgi arıyorum.

Merhaba Dostlar, Bu gün akşam üzeri kemerburgaz otobanı hasdal ile bağlayan yolda bir kaza yaptım. Galatasaray spor tesisinin karşı yolunda. Bağlantı yolunun çıkışına doğru Belediye Çöp Kamyonu sol açıktan giderken sağında kalan geniş boşluktan geçeyim dedim. Arka tekerin olduğu yere kadar...
  5. xRedian

HGS Başvuru, Başvuru Ücreti ve Geçiş Sistemi Hak.

Merhaba Dostlar. HGS/OGS sistemlerine hiç ihtiyacım olmadığı için başvuru yapmadım ve sahip olmadım. Bu nedenle ne yapacağımı bilmiyorum. Çünkü genelde ücretsiz yollar ve gişesiz bölgelerde kullandım motoru. Öncelikle HGS başvurularını herhangi bir yere gitmeden yapabilir miyim? Bunun bir...
  6. xRedian

Garantili Motor Arızalarında Değişim Süreci Hk.

Merhabalar, Dostlar bir konuya kafam takıldı. Yorumunuzu ve mümkünse tecrübelerinizi duymak isterim. Soru: Sıfır alınmış bir motorun garanti sürecinde servislerin nasıl yol izlediğini öğrenmek istiyorum. Mesela örnekleme ile gidersek: Motor günlük kullanım sırasında verdiği küçük hatalar...
  7. xRedian

Balata temizliği hakkında

Merhaba dostlar, Bunca zamandır ne arabamı ne de motorumu kendim temizlemedim. Bu ilk bireysel yıkama çalışmam olacak. Bu nedenle hor görmeyin, ezmeyin bu kardeşinizi... :) Benim sorum şu: Zincir, disk ve bilumum aksanlar için piyasada çeşitli temizleyiciler, yağlayıcılar var. Benim gördüğüm...
  8. xRedian

Trafik Tahammül Sınırları

Merhaba Dostlar. Cumartesi günü Tekirdağ'a köfte yemeye gideyim dedim. E5/Beylikdüzü yokuşunda dengesizin teki yüzünden az daha kaza yapıyordum. MediaMark galiba sağda kalan yer, onun hizasında, metrobüs durağına yakın bir noktada beyaz ticari transporter orta şeritte, sinyalsiz ve kontrolsüz...
  9. xRedian

Musatti Kai-Zen Kullanım ve Sorun İncelemesi

Merhaba Dostlar, Musatti'nin Kaizen modelini ben, s400 modelini kuzenim almıştı. İki motor için de deneme ve uzun yol deneyimimi aktaracağım. Yeni alacak arkadaşlara rehber olsun. Öncelikle 2024 serilerindeki ayaklık titreşiminin önüne geçmişler. Bu en büyük şikayetlerdendi. Cruiser diye...
  10. xRedian

Kamera İçin Hafıza Kartı

Merhaba dostlar. Aksiyon Kamera aldım ama bu hafıza kartlarına vakıf değilim. Boyutu dışında hiçbir bilgim yok diyebilirim. Bu kameralar için sanırım özel kartlar varmış. Bu konuda bilgisi olan ve 125gb önerebilecek var mıdır? Biraz baktım ama kodlar modlar x'di v'ydi derken kafa yandı...
  11. xRedian

Musatti Motor Kullanıcıları

Merhabalar, Dostlar Musatti Milano/Kaizen/Dark Pow serilerinden herhangi birine sahip olanlar veya olan ile yakinen konuşmuş olanlar sahneye yaklaşabilir mi? Kış olduğu için malum fazla çıkamıyoruz. Uzun zaman önce bu markadan motor almış olanların tecrübelerine ihtiyacım bulunmakta. **...
  12. xRedian

Motosiklet Üzeri Kabartma Giydirme Hk.

Dostlar, Yurt dışında çeşitli modellerde modifiye yapılmış motorlar görmekteyiz. En basiti Oyun Karakteri'ne dönüştürülmüş motorlar bile bulunmakta. Benim merak ettiğim, Elimizdeki motorların (İskeletine Dokunmadan) Folyo veya alternatif malzemeler ile görünümünü değiştirme işlemi yapsak nasıl...
  13. xRedian

Motor ve Motorcu Hikayeleri / Sohbet Amaçlı

Merhabalar, Dostlar, Abiler, Kardeşler... Başınıza gelen eğlenceli veya eğitim niyetli olaylar var mı? Buraları biraz canlandıralım. Biraz kahkaha atalım. Güzel bir hikaye olursa ders çıkartalım.
  14. xRedian

Fatih Belediyesi Otopark Kararı Skandalı

Sayın Motorseverler... Sizin belediyenizde böyle durumlar var mıdır? Bir nabız yoklayalım dedim. İstanbul, Fatih Belediyesi, Belediye Otoparkları'na BELEDİYE BAŞKANI EMRİYLE motosiklet parkının yapılmaması talimatını göndermiş. Sebep ise zamanında bir olay olmuş, belediye başkanı da 45 km2...
  15. xRedian

Musatti Kaizen ve Milano kitapçıkları nereden indirilir?

Merhaba, Musatti markasının Kaizen ve Milano için hiçbir yerde kullanım kılavuzu, servis kılavuzu bulamadım. Bayiye sorduğumda da ürün satın aldığınızda yanında gelir dediler. Yahu ben bir araç almadan neye sahip olduğunu bilemeyecek miyim? Elinde bu kılavuzlardan olan var mıdır? Elektronik...
  16. xRedian

Chopper/Cruiser Motor Yan Çantası ile Çevirme sorunsalı

Merhabalar. Uzun zamandır takip ediyordum. Burada bulduğum cevaplar ile çok yol kat ettim. Ancak bir soruya cevap bulamadım forum içinde. En azından tam açıklayıcı değildi. Malum Chopper-cruiser motorlarda yan çantalar oluyor. Orijinalinde böyle gelip ruhsata işlendikten sonra sökülürse...

Yeni mesajlar