bunuz yazdıktan bikaç dakika sonra araziye girip düştümgeçen gün kuryelik yaparken kağıt toplayan şu çuvallı arabalar var ya bitane çocuk trafikte onunla makas atıyordu
bunuz yazdıktan bikaç dakika sonra araziye girip düştüm![]()
hiçbişi olmadı yav koruma demiri var bir de çamura düştüğünden çizik bile yok ekipmanım olduğumdan bende de çizik yokHaydaaa, geçmiş olsun.
Yine de geçmiş olsun.hiçbişi olmadı yav koruma demiri var bir de çamura düştüğünden çizik bile yok ekipmanım olduğumdan bende de çizik yok
Geçmiş olsun, bunu görünce aklıma karavan parkına sipariş götürürken navigasyonun azizliğine uğrayıp böyle bir yoldan uzun süre gitmiştim, gariban Spontini'nin ön çamurluk boşluğu bile olduğu gibi çamur olmuştu.bunuz yazdıktan bikaç dakika sonra araziye girip düştüm![]()
zafer akçayda izlemiştim bunu ahahaha geçmiş olsunTecrübe edip öğrenmiş idik
kimsede eglenceli birşey yok dertten alev almış konu
bi kere kaldırımdan ıneyım deıdm yüksekte biraz; ön tekeri indirdim acaba sürter mi sürtmez mi matematik hesabı yaparken yavaş yavaş öne gideyim dedim 5 santim gittim ki salağın teki geldi lap diye önümde durdu.motorun arka tekeri kaldırımda ön taraf aşagıda.yerden 15 santim yukardayım, ayaklarım havada kaldı yere yetişmiyor. lap diye yere yapışırken elemanın birisi motoru yandan tutup dikleştirdi sagolsun![]()