Motor ve Motorcu Hikayeleri / Sohbet Amaçlı

Motosikleti
Musatti Kai-Zen(di)
Merhabalar,

Dostlar, Abiler, Kardeşler... Başınıza gelen eğlenceli veya eğitim niyetli olaylar var mı?

Buraları biraz canlandıralım. Biraz kahkaha atalım. Güzel bir hikaye olursa ders çıkartalım.

Motosikleti
Musatti Kai-Zen(di)
Yeni arkadaşlar için bir ders niteliğinde hatıra bırakayım bende:

Çok uzun zaman önce 125cc motor kullanırken kuzenimdeki chopper'a heves ettim. Beylikdüzü tüyap yolunda gidip geliyorken bir de ben deneyeyim dedim. Israrla boş alanda önce çalış, seninkine benzemez falan diye dil döktü ama ben (gençlik ateşiyle) sorun olmaz dedim. Geçtim koltuğa.
Belediyenin ilerisinde bulunan üst geçide kadar getirdim ama gidon farklı gelince virajı alamadım ve 90km civarı hızla köprüden aşağı uçtum. Sonrası bende yok, kameradan izledik, hastanede sargılar içinde yatarken.

Sonuç o günden sonra motora binmem bir daha dedim ve 1 sene önce geri döndüm. Artık kendi chopper'ım var... :D

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
geçen gün kuryelik yaparken kağıt toplayan şu çuvallı arabalar var ya bitane çocuk trafikte onunla makas atıyordu
bunuz yazdıktan bikaç dakika sonra araziye girip düştüm
gkixhtx.jpg

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
videosu da var yakında paylaşıcam :D

edit* videoyu başlattım sanıp fotoğrafı başlatmışım videosu yokmuş :D

Motosikleti
Ns200 15"
bunuz yazdıktan bikaç dakika sonra araziye girip düştüm
gkixhtx.jpg
Geçmiş olsun, bunu görünce aklıma karavan parkına sipariş götürürken navigasyonun azizliğine uğrayıp böyle bir yoldan uzun süre gitmiştim, gariban Spontini'nin ön çamurluk boşluğu bile olduğu gibi çamur olmuştu.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçen yaz pejo 103ü yeni aldığım vakitler işe onunla gidip geliyordum,açık egzoz ortalığı inletiyor sanarsın 600lük motor geliyor,arkama ktm yol motoru takıldı bir müddet sonra takip ettiğini anladım korna vs benzinliğe çekip tanıştık kendisiyle bir ton gençlik anısı dinledim ve işe geç kaldım:)

Motosikleti
Musatti Kai-Zen(di)
Cümleten hepinize geçmiş olsun... Cana gelmesin, mal toplanır...

Motosikleti
D400
kimsede eglenceli birşey yok dertten alev almış konu :ROFLMAO:

bi kere kaldırımdan ıneyım deıdm yüksekte biraz; ön tekeri indirdim acaba sürter mi sürtmez mi matematik hesabı yaparken yavaş yavaş öne gideyim dedim 5 santim gittim ki salağın teki geldi lap diye önümde durdu.motorun arka tekeri kaldırımda ön taraf aşagıda.yerden 15 santim yukardayım, ayaklarım havada kaldı yere yetişmiyor. lap diye yere yapışırken elemanın birisi motoru yandan tutup dikleştirdi sagolsun :D

Motosikleti
Musatti Kai-Zen(di)
kimsede eglenceli birşey yok dertten alev almış konu :ROFLMAO:

bi kere kaldırımdan ıneyım deıdm yüksekte biraz; ön tekeri indirdim acaba sürter mi sürtmez mi matematik hesabı yaparken yavaş yavaş öne gideyim dedim 5 santim gittim ki salağın teki geldi lap diye önümde durdu.motorun arka tekeri kaldırımda ön taraf aşagıda.yerden 15 santim yukardayım, ayaklarım havada kaldı yere yetişmiyor. lap diye yere yapışırken elemanın birisi motoru yandan tutup dikleştirdi sagolsun :D

Alev alev yanıyor... :D

Zamanında birinin hikayesini okumuştum buradan, ankarada kızılay meydanda merdivenlerden motorla inerken ceza yemişti. Bayağı eğlenceli bir yazıydı. Eğer buradaysa hala gelsin, tekrar hatırlatsın. :D

motoru yeni aldığım vakitler rodajını falan yeni bitirmiştim, acemiyim zaten, evin oralarda sürüyorum, ara sokaktan çıkıcaktım baktım araba geliyo, durdum, araba da durdu, ben kafamla geç la geç yaptım, o da selektör attı, bi 2-3 saniye iki mal kitlendik, sonra ben tam giderken o da gaza bastı, yine durduk... en son ben elimle dur yaptım geçtim gittim.. yoksa akşama kadar beklerdik gibime geliyor..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar